Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
135
Favori
200.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

Gelen kılıf bu hocam özelden de attık gerçi de :) Burada logo görünse de farketmez herhalde . Takip çıkarması acayip zor . Animasyonsuz olanı almıştım , açıkçası dikkat etmemiştim. Telefona takılmış halini de fotoğraf ile paylaşacağım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Çok şık görünüyor hocam güzel günlerde kullanın. Animasyon olayının ne işe yaradığını hala bulamadım o yüzden olmasa da fark etmez diye düşünüyorum 😃
    Elde tutuş hissiyatı nasıl hocam deri plastik bir hava mı veriyor yoksa bildiğimiz deri kalıp mı? Sipariş geçeceğim yanıtınızı beklemekteyim 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • |Don Corleone| kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, Animasyonu ben düşünmemiştim zaten ki hiç aklıma bile gelmedi . Plastik hissiyatı yok , öyle tabaklarmış deri hissiyatı da yok yada süet deri gibi :) . Plastik yada silikondaki hissiyat kesinlikle yok , deri kılıf tutuyor gibi hissettiriyor . Ben de silikon ve plastik şeffaf magsafe de var onların hissiyatı farklı baya .Ben çok beğendim . Araçta magsafe kite takip baktım sağlam duruyor düşmez , mıknatısı şeffaf kadar olmasa da silikonla aynı kuvvette yani cihazı düşürmez . Almayı düşünenlere tavsiye ederim :)

Bu arada Apple Orjinal deri kılıf denemedim hiç , yani onunla aynı hissiyatı verir mi bilemiyorum ama kredi kartını öderken aradaki fiyat farkı hissiyat hissini sanırım değiştirir 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 23 Haziran 2022; 21:47:55 >
    😂çok haklısınız hocam 5’te 1 fiyatı görünce başka hiçbir sebepe gerek kalmıyor. 😂😂 Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederim siparişi oluşturuyorum 13P cihaz için hem altın sarı hem de siyah olarak.

ali express linki varmı

• tequila10 T kullanıcısına yanıt

Var da özel mesajınızı açarsanız atabilirim .

açtım teşekkürler

• sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Esr öneririm

• B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt
    Bende esr armorite ekran koruyucu ile esr şeffaf kılıf aldım. Aplikatör ile uyguladım. 2 ay sonra köşelerden ekran koruyucu hava aldı. Telefonculara sordum kılıf ekran koruyucu sıkıştırıp hava aldırıyormuş. Sizde de böyle bir sorun oldumu

Bu Çin malı ESR'yi kim bu kadar meşhur etti bu forumda? Hayır ürünleri de çok kalitesiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esr fazlaca abartılıyor bence

Link yolladım hocam , rica ederim

• nomad'ın kılıfları çok iyi yine.
    nomadgoods.com

• ertosun E kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçek spigen , esr , deercase in kılıfları ile kullandım hiç öyle bir sorun yaşamadım .

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın firma benim firmam değil , kullanıcı olarak yorum yaparım spigen de kullandım sensör kısmındaki açıklık yüzünden ön cam da çizik oldu 4 aydır esr nin cam koruyucusu takılı hiç bir sorun yaşamadım , bakıldığı zaman bütün firmalar Çin de üretiliyor önemli olan kaliteli üretilmesi diye düşünüyorum benks bende önermek isterim ama fiyat olarak herkesin erişebileceği noktada değil malesef sizde kullanıcı olarak yorumunuzu yapın ona göre dikkat edelim . Bu demek değişik esr çöp bence değil siz isterseniz kullanmaya bilirsiniz.

Olumsuz yaşadığınız durum nedir merak ettim açıkçası 🤔

ESR ve kalite kelimelerini yan yana getirmek için hiç başka bir şey kullanmamış olmak gerek. Düz Çin malı hocam. ESR almak yerine herhangi markasız ve daha ucuz bir şey almak daha iyi aliexpress üzerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

ESR ve kalite kelimelerini yan yana getirmek için hiç başka bir şey kullanmamış olmak gerek. Düz Çin malı hocam. ESR almak yerine herhangi markasız ve daha ucuz bir şey almak daha iyi aliexpress üzerinden.
    Uzun zaman farklı model telefonlarımda Spigen ve esr ( hem ekran koruyucularını hem de kılıflarını) kullanmış biri olarak kesinlikle esr daha kalıtelidir. Esr’nin ekran koruyucusunun yanında, gerçek deri kılıfları da yüksek kalitede üretilmiştir. Bunu iki markayı da kullanan bir kişi olarak rahatlıkla söyleyebilirim. Deneyip siz de görebilirsiniz.

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    Ben spigen kaliteli demedim mi onu nereden çıkardınız anlamadım. Neyse sizin tercihiniz fakat benim için ESR ucuz bir Çin malı. Telefona 20.000 verip elimde ucuz Çin malı kılıfla ben kendi adıma gezmek istemem. Herkesin kendi tercihi.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.