Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 pro için magsafe destekleyen veya desteklemeyende olur beğendiniz kılıf önerileri alabilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.Telefonu troye mağaza dan alırken birlikte almıştım magsafe uyumlu güzel ürün tavsiye ederim elde tutuş güzel kayma hissiyatı yok kamera korumalı
    Ve ön tarafı çıkıntılı (ip 13 pro)
    https://www.bufflabs.com.tr/urun/buff-iphone-13-pro-magsafe-rubber-fit-kilif.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hudo0707 -- 2 Haziran 2022; 0:48:29 >
  • Çok güzel bir kılıf önerebilirim

Spigen Mag Armor

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Merhaba iphone 13 icin goruntu kalitesini bozmayan mat ekran koruyucu onerir misiniz?

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Mat koruyucular görüntü kalitesini bozar hocam

• Arkadaşlar zamanında 13 Pro için ekstra olarak 3 adet esr lens koruyucu almıştım. Almayı düşünen olursa satabilirim, 3 koruyucu da kapalı kutu, gümrük derdiyle vergiyle vs uğraşmadan alabilirsiniz. Arkasında pro max ile de uyumlu diyor ama hiç denemedim.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Merhaba 13 pro max için şeffaf kılıf istiyorum kaliteli olarak (illa sararacak ama geç sararan) önerebileceğiniz bir kılıf var mıdır? Şimdilik gözüme çarpan spigen liquid crystal Clear ve spadanın şeffaf kılıfı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamerasker kullanıcısına yanıt
    Selamlar ikisi de 2 aya kalmadan sarardı. Cihazınız ne renk?

• Arkadaşlar merhaba,

Orijinal deri kılıf kullanıyorum ancak kamera lenslerini iyi korumadığını düşündüğüm için lens kapaklı bir kılıf düşünüyorum. En kaliteli olanlar ya da en fiyat performans olanlar hangileri acaba?

Teşekkür ediyorum.

• Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt

silver renk teşekkürler hocam

• 13 Pro için tam kaplayan ekran koruyucu ve kılıf tavsiyesi alabilir miyim. Telefonu çok kalınlaştırmayan.

Teşekkür ederim şimdiden.

• Maestro14 M kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ucuz bir ürüne neden gümrük aldılar. 75 dolar yada 100 euro altına gümrük yoktu

• lBesiktASK kullanıcısına yanıt

En son 3-4 sene önce yurtdışından ürün aldınız sanırım :). Çokomelli bakanımız sağ olsun 3-4 yıldır yurtdışından boş paket gelse gümrük ücreti ödüyoruz.

• a.yuksel kullanıcısına yanıt
    Yok yurtdışında yaşıyorum, sadece aklımda kalanı söylemiştim kusura bakmayın sizi kırmak istemedim 🙏

• lBesiktASK kullanıcısına yanıt

4-5 senedir vergi alınıyor maalesef. 15 TL civarında idi bir kaç sene önce ama geçen13 için deri magsafe kılıf siparişi verdim 54 TL vergi ekledi :)

• Maestro14 M kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi mesajınızı görünce ben de aynı kılıftan sipariş ettim, çok övmüşler. Ancak sararmaz denmesine karşın sarardığına dair bir çok yorum var. Sizin sararma vesaire başladı mı ?

• FearLıfe kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce kullandım maalesef sararıyor ama kılıfın hissiyatı vs çok güzel .

• Daha önce Urban Armor Gear ın sitesinden kılıf siparişi veren oldu mu?
    Kaç günde gelir tahminen daha önce alan arkadaşlar varsa bilgi verebilirseniz çok makbule geçer

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.