Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. iPhone 13 Pro için ekran koruyucuya sahibim ancak kılıf almam gerekiyor. Kamera kısımlarını da koruyan bir kılıf ile korumayanları arasında sizce ne kadar fark var? Eşim yaşadığımız ülkede ortalama bir kılıf aldı, kamera kısmını da silikon kapatıyor. Siz bu tarz kılıfları öneriyor musunuz? Genel olarak da tüm önerilerinizi alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

Hocan bugün geldi ürün gayet güzel yapışıyor ve aşırı memnun kaldım. Tavsiyen için sağ olasın.

Bu arada geçen 1 bin tl ye depo fulledim. Fiyatı görünce bu ne dedim ama araç tutucuları kılıflar bile güzel ülkemde 400 500 tl olmuş. Bu fiyatları görünce benzini 1 bin tl ye fullemek artık normal geliyor :S :)

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Siz de sağolun hocam. Bende alım kararı verirken çok sorguladım. Bugün bir şekilde alabildiğimiz şeyleri ertesi gün alamadığımız günlerden geçiyoruz. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefonun kaç Watt la şarj olduğunu görebileceğim bir uygulama var mı?
    Bir de ekran koruyucu önerisi alabilir miyim? Kendim yapıştıracak yanında yardımcı plastik olanlardan olsa iyi olur

• freedom77 F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam aynen öyle…

• agroNNN kullanıcısına yanıt

spigen ya da esr nin şablonlu modelleri var

• fiyat kalite üst seviye

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]telefon aksesuarları - kılıflar şarj aletleri ve kablolar binlerce ürün - aksesuarmerkezim
    Apple iPhone 13 Mini ile Uyumlu Kılıf Benks ​​​​​​Crystal Series With Magnetic Clear Case332,92 TL - AksesuarMerkezim
    https://aksesuarmerkezim.com/apple-iphone-13-mini-kilif-benks-crystal-series-with-magnetic-clear-case-28387
  • tequila10 T kullanıcısına yanıt
    Esr nin 200 tllik olanı var 350 tllik olan ekran koruyucusu var. Fark nedir biliyor musunuz?

Birisi düz model diye geçerken diğeri (çevresi siyah şeritli olan) armorite model olarak geçiyor ve daha yüksek şiddete dayandığını söylüyor. Ben düz modelini kullanıyorum oldukca memnunum.

Ben de düz olanı aldım çok memnunum. Öncesinde bir iki farklı markadan kullanmış beğenmemiştim hissiyatını.

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt
    Parmak izi yapmıyor falan diyor doğru mudur?

• sarhosbulasikteli kullanıcısına yanıt
    Parmak izi yapmıyor falan deniyor doğru mudur?

• Arkadaslar aliexpressden orjinal silikon kilif benzeri alan var mi? Magsafesiz(fiyati uygun olur) acik mavi bir kilif bakıyorum oneriniz var mi? (13 pro)

Evet bırakmıyor hocam. Elleri sık terleyen biriyim ekranı silme ihtiyacı duymuyorum.

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt
    Peki sağlamlığı nasıldır? Diğerine 350 tl vermeye gerek var mı sizce ?

YT’de karsılastırma videoları vardı, o testte düz model, armorite olandan daha dayanıklıydı şaşırtıcı olarak. Yurt dışından 3’lü düz model sipariş etmiştim 6 aydır kullanıyorum memnunum.

• Bu ürün bugün teslim edildi, seffaf kılıf isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Telefonu aldığımda dahi bu kadar mutlu kullanmamıştım.

Tek sorun 60 tl gümrükle beraber 260 tl gibi bir ucrete geldi. 2 ekran koruyucu 1 kılıf
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Maestro14 M kullanıcısına yanıt

Spigenden 208 liraya almıştım aynı paketi. Çok vermişsiniz.

• Cluptechno kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam. Teşekkür ederim. Dolar kurundan dolayı oldugunu bakar bakmaz farkettim zaten. :)

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.