< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (77. sayfa)
-
-
Arabanız varsa kaza yapınca servise götürüp ona da değişim isteyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halıya düştü aslında. Kafamı karıştıran o oldu. O kadar mesafeden halı gibi bir zemine düşüp, silikon kılıftan parça kopmasını normal karşılamadım sadece kafamı karıştıran bu oldu.
Hayır hocam kabul etmez. Apple’ın aksesuarlara karşı garanti yaklaşımı, cihazları kadar toleranslı değil. Deri kılıflarda incelemeye bile almadan reddediyor hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Don Corleone| -- 21 Mayıs 2022; 18:24:50 >
Öğrenmek istediğim buydu. Cevabınız için teşekkür ederim. Gereksiz laf sokmaya çalışan arkadaşlara da selam olsun.
iPhone X 2017 de çıktığında “bodyguardz shock kılıf” almıştım. Kılıfın çerçeveyi saran şeridin “tamamı” darbe emici jel ile kaplıydı. Şimdiki kılıfların en pahalısında bile sadece köşelerde darbe emici jeller mevcut.
Hem köşelerde darbe emiciler olması, hem manyetik özelliğinin rakiplerine göre en yüksek olması hem de dış görünüşü sebebiyle ben “Rebel series gen-3” sipariş verdim ekran koruyucu iLe birlikte (kılıf 35$ , ekran koruyucu 12$ , kargo 28$ toplamda 75$ , vergi çıkarsa da 10$ Da o çıkar. 85$)
Lens koruyucu da hala kararsızım alıp almama konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone 13 için magsafe özellikle pahalı olmayan kılıf öneriniz var mı? (şeffaf ve silikon)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben esr nin 3 lü paketinden aldım attığınız linkten.
16 Mayısta sipariş verdim 20 Mayısta gönderildi ve halen yolda. Bekleme süresini göze alarak sipariş verin.
Esr nin Türkiye distribütörü varmış yukarıda bi arkadaş paylaşmıştı esrturkiye diye bi site var ordan da sipariş verebilirsiniz daha hızlı olur.
Ben kılıf olarak da Spigen Mag Armor tercih ettim. Ona da bakabilirsiniz güzel kılıftır.
Iphone 13 için magsafeli (veya değil) çakma kılıf önerisi var mı acaba?
İnstagram da drcaseoffical diye bir hesap var . Ben silikon magsafe abyss blue aldım . Gayet güzel kaliteli . Deri ve şeffaf da var . İsterseniz bir göz atın
Magsafe'i animasyonu falan çalışıyor mu?
Evet çalışıyor
Aman hocama o satıcıdan ben de alışveriş yaptım ama memnun kalmadım şahsi fikrim daha fazla takipçisi olan daha güvenilir kişilerden alışveriş yapın.
Ben ondan deri kılıf aldım Sol tuş içeri göçüklük yaptı 2 günde 300tl ye aldık Neyse artık dedim. Ama sonra da silikon kılıf aldım onun da köşesinde yırtık gibi bir kesik vardı yine. Kendisine söyledim hiç ilgilenmedi.
Tavsiyeniz var mı acaba?
Şeffaf magsafe kılıf istiyorsanız Esr HaloLock ya da Spigen bakabilirsiniz.
Ama benim tavsiyem hem silikon hem şeffaf için Benks marka kılıflar. Adamlar kalite, işçilik konusunda baya iyi iş çıkartıyor. Hem orjinale yakın çakma alacağınıza kaliteli ve sağlam bir marka almış olursunuz hem de zaten kaliteli çakma Kılıfların fiyatında olduğu için orjinal kadar çok para vermemiş olursunuz. Türkiye'de satan yok Kılıflarını ama yurtdışı kendi sitelerinden alabilirsiniz. Magclap Mist diye bir kılıflar var mesela youtube de incelemenizi tavsiye ederim çok güzel ve sağlam.
Peki şey sorsam. Magsafesiz çakma silikon kılıf (görünüş falan en iyi) nerede bulabilirim. Tabi ucuz da olsun
Yani istediğiniz gibi bir şey tam olarak olur mu bilmiyorum. Magsafe olmayan ama orjinale en yakın kalitede olan bir silikon kılıf hiç görmedim. Emin olun öyle çok kılıf aldım ve o kadar para verdim ki iade ettim, attım, sattım anlatamam.. 🙂
En hoşuma giden kılıf Benks marka Magclap Mist ve orjinal deri kılıf oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 24 Mayıs 2022; 17:6:10 >
Kardeşim gaza getirme kredi kartım falan sıfırlandı orjinal kılıf aldırma bana 😂 telefon 20bin kulaklık 3.500 tuttu daha da para kalmadı çok 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agroNNN -- 24 Mayıs 2022; 17:7:15 >
Amacım gaza getirmek değil ama orjinal deri kılıfın dokunmadaki hissi gerçekten harika ben 32 binlik oldum Apple'da Son zamlardan önce şarj aleti, saatti, kılıftı, telefondu derken...
Ha şu var ama bir kaç ay da deri olduğu için verilecek olan 860tl yi hak etmediği gerçeği ortaya çıkabilir ve yıprandığı için kötü görüntü olabilir vs..
Şahsi fikrim deri kılıf çok kaliteli bir hissi olsa da, premium bir hava katsa da o fiyata alınmaz. Dediğim diğer markaya bakmanız daha uygun fiyata işi çözebilir.
Peki orjinal silikon kılıfı deneyimlediniz mi? Onda deformasyon olur mu 1 yıl içerisinde falan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X