Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
135
Favori
200.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran koruyucu olarak esr öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu site güvenilir ve orjinal midir? ESR kırılmaz cam çatladı. Yenilemek istiyorum fakat Aliexpress uzun sürüyor.

• break. kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba,

ESR dist. ana sayfası burası,

3-4 defa sorunsuz bir şekilde alışveriş yaptım.

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Sag olun hocam. Merdiven alti olmasin da yuksek fiyat vermeye raziyim.

• break. kullanıcısına yanıt

Yok hocam orijinal ürün geliyor, ben ekran camlarını, iphone 11 ve 13 pro için kılıfları buradan aldım hep.

Hiç sıkıntı yaşamadım.

• B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt

hocam merhabalar, esr ekran koruyucuları ekranı tamamen kaplıyorlar ekrandaki sensörlerde dahil. Bu konuda problem oluştu mu sizde, ön kamerada performans düşüklüğü, sensörlerin çalışamaması gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre124

hocam merhabalar, esr ekran koruyucuları ekranı tamamen kaplıyorlar ekrandaki sensörlerde dahil. Bu konuda problem oluştu mu sizde, ön kamerada performans düşüklüğü, sensörlerin çalışamaması gibi.

Esr de hiç problem olmaz. Ben yıllardır kullanıyorum ve tavsiye ederim.

• Apple orijinal kılıflar toz topluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkamacar kullanıcısına yanıt
    Şeffaf olan hem toz topluyor hemde belli zamandan sonra genişliyor hocam telefon içinde oynuyor + deri kılıf ise bende turuncu-kahve olan vardı 4 ayda rezil oldu servise gönderdim garantiye sokmadılar.Tüketici hakem heyetine başvurdum bende.Orjinal ekipmanların hissiyatı dokusu güzel ancak 2 aydan sonra sapıtıyor benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fsm0066 -- 18 Mayıs 2022; 23:59:24 >
  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt

Kılıf garantiye girmez. Ürünü almak için sitesine girdiğiniz anda zaten bunun olacağı ve takılıyorsanız bu ürünü değil başka bir ürünü almanızı tavsiye ediyor apple.

Bu kılıf, yüksek kaliteli yumuşak derisiyle iPhone’unuzu korumak için üretildi. Deri doğal bir malzeme olduğu için kılıf üzerinde zaman içerisinde kırışıklıklar, izler veya patina görülebiliyor. Tıpkı kaliteli bir deri kemerde olduğu gibi. Ve MagSafe aksesuarlarıyla temas ettiğinde hafif izler kalabiliyor. Bu konuyla ilgili endişeleriniz varsa, iPhone 13 için Silikon Kılıf veya Şeffaf Kılıf kullanmanızı öneriyoruz.

• emre124 kullanıcısına yanıt
    Hocam spigen de kamera önü toz doluyordu esr aldım rahatım tavsiye ederim etmeyeceğim ürünü veya markayı da yazmam zaten.

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt

Ne alacağız ya ben işin içinden çıkamadım piyasa -3 kılıfı yok doğru düzgün.

• Ekran kısmında yükseklik olmayan şeffaf kılıf var mı iphone13’e göre? Ekran kısmında yükseklik olunca kenarlara dokunması zorlaşıyor

Spigen Mag Armor aldım ben hocam. Tavsiye edebilirim.

• rjopkq R kullanıcısına yanıt

Stok yok ki hocam hiçbir yerde.

• arkadaşlar iphone 13 için spigen siyah silikon kılıf kullanıyorum ve memnunum darbeye falan dayanıklı güzel ama bir de şeffaf ultra ince bir kılıf istiyorum sadece çizilmeleri önlesin yeter... böyle bir kılıf için önerisi olan var mı?

Benks'in kılıflar çok güzel incelemenizi tavsiye ederim. Özellikle iphone 13 serisi için olan kılıflar harika.

Ben 13 pro max için "MagClap™ Mist Phone Case" aldım ve bir sürü kılıf alıp kullanma durumunu bitirdim çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 20 Mayıs 2022; 21:0:3 >
  • Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Nereden satın alabiliriz hocam bu kılıfı?

• Kendi Sitesinden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 20 Mayıs 2022; 21:56:51 >
  • Merhabalar, ben de iPhone 13 mavi renk ile aranıza katıldım. Kılıfları ve ekran koruyucularını Amazon'dan inceledim buradaki yorumlarla birlikte. Almayı düşündüklerim aşağıdakiler. Ancak seçim yapmadım henüz.

Son iki telefonumda Spigen Rugged Armor kullanmıştım ve oldukça memnundum. Ancak 13 için stokta göremedim. Bu yüzden Liquid Air almayı düşünüyorum. Otterbox da kullanmıştım. Bu tarz kılıfları seviyorum. Otterbox için de benzer model önerisi olan var mıdır? Kameraları da derinlikte dolayı korur diye düşünüyorum, ekstra birşey yapmayacağım.

Onun dışında entegre koruma sağlayan Geo Armor'u da gördüm, bunun için yorumu olan var mıdır?

Bir de ESR ekran koruyucu için Amazon kendisi satıyor mu? Şu an baktığımda yurtdışından "BDCollection EU Store" adlı satıcı görünüyor. ESR ürünlerini nereden almak mantıklıdır? 2'li ve 3'lü olan modellerini ekledim. Takması kolay olanı tercih edeceğim çünkü pek şansım iyi gitmiyor ekran koruyucu takma konusunda.

amazon
    Spigen Apple iPhone 13 Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS03519
    https://www.amazon.com.tr/dp/B096HGD3BK
    amazon
    Spigen Apple iPhone 13 Kılıf Geo Armor 360 (Entegre Cam Ekran Koruyuculu 360 Full Koruma) Navy Blue - ACS03608
    https://www.amazon.com.tr/dp/B096L55FL7
    amazon
    ESR 3 adet ekran koruyucu folyo, iPhone 13 ve iPhone 13 Pro ile uyumlu, pratik konumlandırma yardımı, 9H sertlik, HD şeffaf ekran koruyucu film
    https://www.amazon.com.tr/dp/B099KMZPMZ
    amazon
    ESR 2 adet Armorite ekran koruyucu iPhone 13 ve iPhone 13 Pro ile uyumlu, konumlandırma yardımlı, 50 kg güç dayanımı, sert ekran koruyucu folyo
    https://www.amazon.com.tr/dp/B099K69PR6

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.