Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış anlaşıldıysam , sizi kırdıysam özür diliyorum. Niyetim sadece küçük bir espri yapmaktı . Öneriniz için tekrar teşekkür ederim . Lütfen kusuruma bakmayın sizi kırdıysam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İphone 13 pro silver ve mavi renk için kılıf arıyorum. Arkası şeffaf olmalı, cebe girerken takılmamalı, sararmamalı, çok kaba olmamalı. Bunları sağlayabilecek bir kılıf öneriniz olur mu?

• Goday kullanıcısına yanıt
    Orijinal clear case.

• Herkese selamlar , hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz 4 tane soru var çok gelirse lütfen atlamayın birini seçip cevaplasanız

bile bana yardımcı olmuş olursunuz

iPhone 13 Pro Max mavi rengi için bilen ve fikri olan arkadaşlara bir iki sorum var izninizle

1- iPhone 12 Pro Max ile iPhone 13 Pro Max kılıfları birbiri ile uyumlu mu ?

779 TL ye Mavi Sis renkli apple.com.tr den silikon kılıf alınır mı değer mi ?

2- Arka Kamera :

Ben arka kameramın performansını etkilemeyecek şekilde tek tek takılan lenslerden düşünüyorum kamera performansını

etkilemeyen toz da geçirmeyen bir ürün arıyorum..

3- Ekran Koruyucu : Spigen yada benzeri bir şey almayı istiyorum çünkü hem kaliteli hem ön kamerayı açıkta bıraksın

istememin sebebi kamera performansını etkilemesini istememem.

Birde bir kaç çeşit spigen ekran koruyucu çeşidi var farklarını anlayamadım.

4- Kılıf almak istiyorum hem silikon bir kaç tane hemde şeffaf 1 tane almayı istiyorum

MagSafe özellikli olanların herhangi bir zararı olur mu acaba ?

MagSafe hızlı şarj ediyor mu kullanışlı mı pil ömrüyle ilgili bir sorun olur mu normal şarj aleti gibi kullansam %15-20 lerde şarj edip %90-95 lerde çıkartsam çünkü standları var ve oldukça pratik eve gelir gelmez atabilirim üstüne şarj olmaya başlar 15w zaten orjinal adaptörü 20w

• Merhaba arkadaşlar,
    5 mayısta vatandan ip13 128gb alarak aranıza katıldım. Xs ten geçiş yaptım. Şeffaf kılıf arıyorum. Bastcase diye asla sararmayan şeffaf kılıf reklamı çıkıyor karşıma. Kullanan alan var mı?

• Donanım Rehberi kullanıcısına yanıt
    Magsafe kılıfın herhangi zararı olmaz. Magsafe şarjın da adaptöre göre pile zarar durumu çok da farklı olacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanım Rehberi

Herkese selamlar , hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz 4 tane soru var çok gelirse lütfen atlamayın birini seçip cevaplasanız

bile bana yardımcı olmuş olursunuz

iPhone 13 Pro Max mavi rengi için bilen ve fikri olan arkadaşlara bir iki sorum var izninizle

1- iPhone 12 Pro Max ile iPhone 13 Pro Max kılıfları birbiri ile uyumlu mu ?

779 TL ye Mavi Sis renkli apple.com.tr den silikon kılıf alınır mı değer mi ?

2- Arka Kamera :

Ben arka kameramın performansını etkilemeyecek şekilde tek tek takılan lenslerden düşünüyorum kamera performansını

etkilemeyen toz da geçirmeyen bir ürün arıyorum..

3- Ekran Koruyucu : Spigen yada benzeri bir şey almayı istiyorum çünkü hem kaliteli hem ön kamerayı açıkta bıraksın

istememin sebebi kamera performansını etkilemesini istememem.

Birde bir kaç çeşit spigen ekran koruyucu çeşidi var farklarını anlayamadım.

4- Kılıf almak istiyorum hem silikon bir kaç tane hemde şeffaf 1 tane almayı istiyorum

MagSafe özellikli olanların herhangi bir zararı olur mu acaba ?

MagSafe hızlı şarj ediyor mu kullanışlı mı pil ömrüyle ilgili bir sorun olur mu normal şarj aleti gibi kullansam %15-20 lerde şarj edip %90-95 lerde çıkartsam çünkü standları var ve oldukça pratik eve gelir gelmez atabilirim üstüne şarj olmaya başlar 15w zaten orjinal adaptörü 20w

1- 12 promax ile 13 promax kılıfları uyumlu değil.

Spigen de olur, esr kılıf da olur. İkisini de kullandım bir farkı yok. Yerinizde olsam Apple silikon yerine orijinal Apple deri kılıf alırdım. 13 promax ile siyah deri kılıf kullanıyorum ve tavsiye ederim.
    2- lens koruyucular içerisinde kamera performansını etkilemeyen yoktur sanırım. Sonuçta ışık gelmesini bir nebze olsun engellerler.
    3- ekran koruyucu olarak ön kamera açık kalsın derseniz spigen iyidir. Ama açık kalan kısma sürekli toz birikiyor haberiniz olsun, komple ekranı kapatan esr koruyucu öneririm, aylardır 13 promax cihazımda kullanıyorum ve çok memnunum.
    4- magsafe şarj sırasında cihazın ısındığına söylüyor arkadaşlar. Pil ömrü açısından en sağlıklısı yavaş şarj olayıdır ki aceleniz yoksa 5w şarj en uygunudur. Ben genellikle orijinal Apple 20 w hızlı şarj kullanıyorum, 6 aydır sürekli %40-50 civarında şarja takarım ve %100 olunca çıkarırım, pil sağlığım %100. Neden 40-50 civarında takıyorum, çünkü sabah 7 den gece yatana kadar şarjı bitiremiyorum anca %40 civarına iniyor. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt38 -- 8 Mayıs 2022; 18:29:27 >

• Hocam spigen armor çok kaba geldi bana buff hybrid corner nasil kibar ve sağlamsa almak isterim. Bir de ben spigen kamera koruyucu taktım tek parça olduğu icin düz oldu lens çıkıntıları yok artık. Bu şekilde kılıfı kullanabilir miyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    ESR Hibrit Kılıf iPhone 13 Pro Max ile Uyumlu, 2 Paket Temperli Cam Ekran Koruyucuları, Askeri Sınıf Düşme Koruması, Darbeye Dayanıklı Tampon, Çizilmeye Dayanıklı Telefon Kılıfı, Klasik Serisi, Şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B099K65Z8N/ref=ox_sc_act_title_6?smid=A3035QQWH1OFH7&psc=1

ESR nin 3 lü paketinin 2lisi ve kılıflısı sanırım sizce nasıl ?

Ben inatla kamera kısmı açık olanları tercih etmek istiyorum ama öyleyse zaten spigenden başka kaliteli bir marka yok sanırım şuan siz ne düşünüyorsunuz ? Armour daha mı iyi görüntü ve koruma olarak ?

• Hocam ben size şeyi sorucam bu arkasını ve yanları için kaplama iyi olacağını yazmıştınız ? Bir etkisi olur mu ki kılıfla kullandıktan sonra gerek var mı ?

• emrelst E kullanıcısına yanıt

Lens koruyucu ile buff kullanılamaz,zira kılıf lensleri sıfıra sıfır kapatıyor.

• Donanım Rehberi kullanıcısına yanıt

Spigen rugged armor için logo kısmı açıkta kaldığı için iyi olur demiştim. Buff hybrid cornerda bu tip bir korumaya gerek yok.

• alsem A kullanıcısına yanıt

ilk kullanıcı kuponu vardı 35₺ onla birlikte her şey dahil 415₺

• Teşekkürler.

• Hocam aliexpress’ten kaç günde gelmişti ürün?

• Merhaba arkadaşlar,

İphone 13 pro alarak ben de aranıza katıldım.

Buradaki yazılanları okuyarak ESR'nin ekran koruyucusunu aldım. Sevilen kılıfların stoklarını ise bulamadım.

ESR ekran koruyucu Ali baba üzerinden aldım. Yorumlarda armorite resimleri görünce doğru ürün sanarak sipariş geçtim. Sipariş onaylandı içime bir kurt düştü ESR offical store müşteri temsilcisi ile yazıştım ancak pazar günü cevap vermediler. Bugün sabah yazmışlar aldığın ürün armorite değil diye. Tabi cevaptan önce de ürünü kargoya şutlamışlar.

İki adet almıştım. Kuponla 96 TL ye geldi ikisi de canım baya sıkkın armorite alamadım diye.

Normal ile armorite arasında çok fark var mı? Ürünü iade edip yenisini almak istiyorum. Ancak hem adamlara yazık hem de bana vakit kaybı gibi geliyor. ESR normal kullanan arkadaşların tecrübeleri nasıl bunu öğrenmek isterim.

Bir de kılıf olarak şu ikiliyi aldım. GÖZÜM de 3. linktekinde kaldı ama iki kılıftan bile pahalıya gelyor değer mi diye sizlere sormak istedim. Aslında 3. Linkteki kılıf şeffaf olsun ancak kenarları siyah olsun ve kamerayı da korusun isteğimi yerine getiriyor.

1. https://www.hepsiburada.com/baseus-glitter-iphone-13-pro-kilif-renkli-kenar-seffaf-silikon-p-HBCV00001UX5XG?magaza=Ason%20Plus
    2. https://www.hepsiburada.com/wiwu-apple-iphone-13-pro-uyumlu-kilif-wiwu-magsafe-magnetic-crsystal-case-p-HBCV00001D0M5Y?magaza=FiberAksesuar
    3. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09QPL2ZSX/ref=ox_sc_act_title_4?smid=A3035QQWH1OFH7&th=1

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.