Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaiserx

Merhaba arkadaşlar,

İphone 13 pro alarak ben de aranıza katıldım.

Buradaki yazılanları okuyarak ESR'nin ekran koruyucusunu aldım. Sevilen kılıfların stoklarını ise bulamadım.

ESR ekran koruyucu Ali baba üzerinden aldım. Yorumlarda armorite resimleri görünce doğru ürün sanarak sipariş geçtim. Sipariş onaylandı içime bir kurt düştü ESR offical store müşteri temsilcisi ile yazıştım ancak pazar günü cevap vermediler. Bugün sabah yazmışlar aldığın ürün armorite değil diye. Tabi cevaptan önce de ürünü kargoya şutlamışlar.

İki adet almıştım. Kuponla 96 TL ye geldi ikisi de canım baya sıkkın armorite alamadım diye.

Normal ile armorite arasında çok fark var mı? Ürünü iade edip yenisini almak istiyorum. Ancak hem adamlara yazık hem de bana vakit kaybı gibi geliyor. ESR normal kullanan arkadaşların tecrübeleri nasıl bunu öğrenmek isterim.

Bir de kılıf olarak şu ikiliyi aldım. GÖZÜM de 3. linktekinde kaldı ama iki kılıftan bile pahalıya gelyor değer mi diye sizlere sormak istedim. Aslında 3. Linkteki kılıf şeffaf olsun ancak kenarları siyah olsun ve kamerayı da korusun isteğimi yerine getiriyor.

1. https://www.hepsiburada.com/baseus-glitter-iphone-13-pro-kilif-renkli-kenar-seffaf-silikon-p-HBCV00001UX5XG?magaza=Ason%20Plus
    2. https://www.hepsiburada.com/wiwu-apple-iphone-13-pro-uyumlu-kilif-wiwu-magsafe-magnetic-crsystal-case-p-HBCV00001D0M5Y?magaza=FiberAksesuar
    3. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09QPL2ZSX/ref=ox_sc_act_title_4?smid=A3035QQWH1OFH7&th=1
    Esr normal olanı kullanıyorum çok memnunum. Eminim siz de memnun kalırsınız. Bana göre esr spigen’den çok daha kaliteli bir marka. Eski iPhone 11 cihazımda esr Orijinal deri kılıfını da kullandım yine çok memnundum. 13 promax için esr deri kılıf bulabilsem onu da alacağım ama tükenmiş, yok maalesef. Ekran koruyucu olarak da hem spigen hem de esr kullanmış birisi olarak kesinlikle esr tavsiye ederim. Armonite olanına hiç gerek yok zaten pek fark yok arasında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar 13 pro max için Esr HaloLock Hybrid şeffaf kılıf ya da orjinal şeffaf mag Safe kılıf kullananlara sormak istiyorum..
    İkisinden birini ya da ikisini de kullanan varsa cevap verirse çok sevinirim bir kaç gündür araştırıyorum ama net cevaplar bulamadım.

Kılıfların içine çok fazla toz aldığı ve çıkarıp temizlemek gerektiği, tuşlara rahat basılmadığı, magsafe iyi tutmadığı, sarardığı, elden kaydığı, çabuk çizildiği ve çok fazla kir parmak izi vs tuttuğu, kamera kısmını ve telefonu çok iyi korumadığı gibi şeyler okudum. Memnun olanlar da var. Bu gibi detaylı şeylere yanıt vermeseler de ama durum nedir gerçek kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 11 Mayıs 2022; 19:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Esr magsafe deri kılıf ve şeffaf kılıfım var. Deri kılıftan çok memnunum. Orjinal Apple deri kılıfım da var ama çoğunlukla Esr deri kılıfı kullanıyorum. Fakat şeffaf Esr kılıfım çok kısa sürede sarardı onun dışında memnundum ama sarardığı için kullanmak içimden gelmiyor. Öyle çekmecede duruyor. Şeffaf kılıflar cihazın güzelliğini ortaya çıkarıyor ama orjinal apple şeffaf kılıf dışındakiler hemen sararıyorlar. Kısaca pahalı şeffaf kılıflar aldığınıza pişman eder. Tavsiye etmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar adaptör olarak ne öneriyorsunuz? orjinal aldığım çöp oldu

• E ticaret sitelerinden mi aldınız yoksa, apple vatan teknosa gibi yerlerden mi aldınız orjinal adaptörü?

• Öz... kullanıcısına yanıt

Hocam peki Esr şeffaf kılıfta içine çok toz alma ve koruyuculuk açısından eksi gördüğünüz bir şey var mıydı? Kamera çıkıntısının ya da telefonun korunmadığı hissiyatı var demiş bazı kullanıcılar. Ayrıca artık nerelerden gidiyorsa mevcut aralıklar ya da boşluklardan içine toz girip bazı noktalar da toplanıyor demişler bu durum için görüşünüz nedir?

Kılıf sararmış halde neden bekletiyorsunuz çekmece de herkes Esr ile mail yoluyla ya da aldıkları yerle irtibat kurup sararmaz ibarine rağmen sararma olduysa iade veya değilşm almışlar.

Esr air armor şeffaf modeli kullandım. Dediğiniz sorunların hiç birini yaşamadım. Bu model sağlam bir kılıf ama sararma sorunu yaşadım. İadeyle yada para iadesiyle uğraşmadım. Açıkcası aklıma da gelmedi. Zaten alalı 6-7 ay oldu. Bu saatten sonra hiç kabul etmezler. Bundan sonra şeffaf kılıf almam ama markayı da kötülemiş olmayım abartısız söylüyorum Esr den aldığım deri kılıfım bugüne kadar kullandığım en iyi kılıf… Premium his veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer kullanan kişilerin yorumları daha net karar verme sebebi olacak benim için sanırım
    Bilgileriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 12 Mayıs 2022; 1:20:19 >
  • Merhaba. Bu ürünü tanıyan bilen varsa değerlendirebilir mi rica etsem

Benks Apple iPhone 13 Uyumlu Kılıf Mat Yüzeyli Transparan Benks Magic Hybrid Case
    https://www.hepsiburada.com/benks-apple-iphone-13-uyumlu-kilif-mat-yzeyli-transparan-benks-magic-hybrid-case-p-HBCV00001D0IRC?magaza=FiberAksesuar&url_src=ios-product-detail

• ardelis A kullanıcısına yanıt
    Anker al geç hocam

• ardelis A kullanıcısına yanıt

Mcdodo 65w olanı kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim.

3 port var 2 Type C ve 1 USB A şeklinde hepsi ile aynı anda ya da tek tek şarj imkanı var.

• Arkadaşlar Apple orijinal silikon kılıf tecrübeleriniz nasıl? Kısa zamanda soyulma durumu var mı? Uzun zamandır kullanan arkadaşlar değerlendirme yapabilir mi ?

• ByCod3R kullanıcısına yanıt

Iphone 11 ile kullandığım kılıf 5-6 ayda baya yıpranıp mat kısımlarında parlaklaşma vs olmuştu. Apple ile de görüştüm ama herhangi bir garanti durumu söz konusu olmadı.

Şimdi iphone 13 pro max ile aldığım bir silikon kılıf var çok titiz kullanmama rağmen 2 ay gibi bir sürede bunun da bir köşesinde yine mat olan silikon dokuda parlaklık ve yıpranma başladı. Önceki bahsettiğim kılıf gibi bu da 5-6 ay gibi bir sürede aynı halen gelecek gibi..

• Öz... kullanıcısına yanıt
    Bende ESR HaloLock ile Hibrit Kılıf kullanıyorum 26 şubatta beri kullanıyorum çok sağlam kaliteli kılıf aynen dediğiniz gibi. Fakat bende sararmış sorunu yaşıyorum. Şeffaf olupta sararmayan kılıf yok. Sararmış olsa da yine tavsiye ederim

Ben Amazondan aldım yurtdışından. Mümkün mü bu şekilde değişim sağlamak?

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt

Evet Amazon ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Amazon üzerinden alıp değişim yaptıranlar var yorumlarda okumanızı tavsiye ederim.

Hatta firma ile direkt olarak mail yoluyla iletişim kurup değişim aldığını yazanlar da orada bilgi paylaşmış.

• Grafit renkli İphone 13 pro sipariş verdim.

• ekran koruyucular : ekran koruyucular beyaz, yeşil , mavi , siyah renklerde satılıyorlar. Bu renklerin özellikleri nedir ? Ne tercih edilmeli ?
    • kamera lens koruyucular: iki tür , 3 parça olarak lens koruyanlar ve tek parçada 3 ünü kapatan kare şeklinde olanlar. Ayrıca fiyatlar da çok değişken o x3 olarak satılanlar 30₺ de var 300₺ de. Hangisini kullanmalı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 15 Mayıs 2022; 22:38:20 >
    Teşekkür ederim deneyeceğim

• Arkadaşlar arabada kullanabileceğim type-C li hızlı şarj özelliği olan araç şarj başlığı bir marka var mı? Tavsiye alabilir miyim?

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucular da ilk defa duydum dediğinizi
    Kamera lensi olarak bir çok firmanın denedim özellikle 3 ü tek parça olanlarda sorunlu tek Li almak lazım herkes benks demiş ancak onun bile çok fazla çakması var galiba , anladığım kadarıyla benks markasında parlama yapmaması için polarize katmanı varmış ayrıyetten vs vs .

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.