Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar sürede sarardı hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple’ın sattığı 13 pro magsafe şeffaf kılıfın kalitelisini nerede bulabilirim? 900 tl plastik parçası için aşırı saçma bir rakam

Magsafe özellikli olmasına gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam sararmayanı bence daha dünya üzerinde yok bir tek orjinal sararmıyor

• Valla ben telefonu aldığım arkadaştan şeffaf magsafe kılıf aldım , on numara kılıf :) sadece telefon siyah olduğu icin parmak izi oluyor . Yine magsafe silikon kılıfta var o da gayet sorunsuz ve araçtaki magsafe kite iyi yapışıyor cihaz düşmüyor. Sararma şeffafta olacaktır elbet ama daha epey zaman var gibi :) şimdi alı den deri magsafe bekliyorum . Bakalım o nasıl olacak :) İnstagram dan aldigim silikon magsafe in orijinalinden hiç bir farkı yok hatta ayırdetmek bile imkansız :) ama 22500 baremine çıkan normal 13 telefonu korumak ve magsafe hızlı şarjdan faydalanmak İçin artık 300-400 TL normal gibi gelmeye başladı bu pahalılıkta ..

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt

Hocam sayfayı paylaşır mısın buradan veya özelden

• instagramda drcaseofficial di galiba ondan silikon magsafe aldım . Aliden den de deri magsafe yolda . Önce gelsin de ona göre bilgilendirme yapayım , belki beklediğim gibi çıkmaz , biz patlarsak başkaları patlamasın :)

• Arkadaşlar yeni çıkan Mavi sis renk slikon kılıf alan varmıdır nasıl duruyor cihazlarda ? Cihazım 13 pro max

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    tüm kılıflar cihazı 3310'a çevirse de son çıkan silikon kılıfların renkleri oldukça canlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rakamın çok fazla olduğu konusunda kesinlikle haklısınız, ancak şunu söyleyebilirim ki bu kadar şeffaf olupta hiç sararmayan Apple’ın şeffaf kılıfı hariç 1 tane bile kılıf yok. Diğer tüm markaların sararmazlık garantileri hikayeden ibaret. Ayrıca kılıf gerçekten düşmelere karşı iyi koruyor, hissiyatı diğer şeffaf kılıflardan iyi ve kılıfta kılcal çizikler de olmuyor diğer şeffaflar gibi. Yani hiçbir muadili yok.

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Hocam bebe mavisi dedikleri bir renk var o renkte tamamen. Sierra Blue rengindeki cihazlarla uyumlu. Ancak çok şık durduğunu söyleyemem, benim kişisel zevkime göre fazla cafcaflı.

• FearLıfe kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 1 ay kadar kullandım sararmaya başladı koydum kenara

• Iphone 13 Pro için Spigen Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit HD kullandım çok memnundum ama telefonu düşürünce kenardan kırıldı yine aynısını almak istediğimde hiçbir yerde satılmadığını gördüm. Kolay takma aparatlı benzer ekran koruyucu ne önerirsiniz? Kolay takma aparatsız istemiyorum

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: üç f

Iphone 13 Pro için Spigen Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit HD kullandım çok memnundum ama telefonu düşürünce kenardan kırıldı yine aynısını almak istediğimde hiçbir yerde satılmadığını gördüm. Kolay takma aparatlı benzer ekran koruyucu ne önerirsiniz? Kolay takma aparatsız istemiyorum

Esr tavsiye ederim. Kolay takma aparatı da mevcut. Spigenden daha iyidir.

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdim bende hocam beklemedeyim

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]aliexpress.com
    127.3TRY 46% OFF|Lüks Metal çerçeve Lens koruma kapağı alüminyum telefon kılıfı için iPhone 12Pro 13 Pro Max 11 ProMax 11 mat saydam arka kapak| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005003791388575.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5c4b3c007O2szo&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

Bundan kullanan var mı acaba? Alide kuponum varmış kullanayım dedim ama alcak bi şey bulamadım. En son esr şeffaflardan almıştım ama çok çabuk sarardılar. Telefon beyaz renk kılıf uydurmakta zorlanıyorum.

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt

Bu metal tam tur kılıflar çekim gücünü etkiliyordu.

• cali4nication C kullanıcısına yanıt

Birkaç güne deri magsafe kılıf gelir inşallah. Buradan bilgi veririm . Satıcıdan özel olarak istediğim fotoğraflara bakarak sorun olacağını zannetmiyorum da oradan da 300 TL nin altinda deri magsafe kılıf getirmek imkansız gibi . İnstagram da da benzer fiyatlara satan firmalar var . Ben indirimle 209 TL ye aldım Ali den . Neyse gelsin bakalım göreceğiz :)

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    O zaman iletişimde kalalım merak ediyorum çünkü. Birde kartlık aldınız mı siz? Ben kartlık ta alacağım

• Arkadaşlar bugün 13 pro aldım kılıf spigen almayı düşünüyorum ama ekran koruyucuya karar veremedim . Tavsiyesi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.