Link aşağıda hocam ancak kamerayı 0,5 mm gibi çok çok az çıkıntı ile koruyor, bu sebeple ben tereddütte kaldım kullanıp kullanmamakta, urun.n11.com iPhone 13 Pro 6.1 Kamera Korumalı Lansman Içi Kadife Logolu Kılıf Fiyatları ve Özellikleri https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-13-pro-61-kamera-korumali-lansman-ici-kadife-logolu-kilif-P514066608?Renkler=Vi%C5%9Fne+%C3%87%C3%BCr%C3%BC%C4%9F%C3%BC< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 3 Kasım 2021; 21:54:13 > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Piili marka kenarları renkli olan kılıf deneyen var mı acaba?Mavi telefonla güzel durabilir.
-
Bu cihazın kamera bölümü hassas mu acaba? -
Hocam çokta hassas değil ancak almışken bir tık daha iyi korumasını istiyorum
-
n11, trendyol gibi yerlerde satılan çakma logolu silikon kılıfları öneriyor musunuz? hangi satıcıdan almak lazım?
-
Kılıfı güzel görünmesi için alıyorsanız 20₺, 50₺, 100₺ bir sürü kılıf var. Ancak düştüğünde üzülmeyin
-
peki düştüğünde üzmeyecek ne önerirsiniz
-
Zagg, ESR, Buff, Spigen gerisi sadece göstermelik. Tabi bu markalarında şok koruması olan modelleri.
-
-
Bu kılıfı aldım 13 için gerçekten kaliteli piyasada satılan 50-60 liralık kılıflardan 3-4 tane alacağınıza bi kere bunu alın tam alın her kısmı özenle yapılmış elde tutuşu buton basma hissiyatı çok çok iyi arkası sert vakum etkisi yapmıyor umarım sararmaz
Spigen Apple iPhone 13 Kılıf Crystal Hybrid Matte Black - ACS03561
https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-13-kilif-crystal-hybrid-matte-black---acs03561-p-HBCV00000UG5BM?magaza=Hepsiburada&url_src=ios-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 5 Kasım 2021; 12:6:40 >
-
Spigen kılıflar indirimde şuan Hepsiburada’da. Spigen’in sitesinden 195 liraya aldığım Ultra Hybrid Hepsiburada’da şuan 150 lira. Hemen her kılıfta indirim var düşünenler kaçırmasın. -
-
Hocam merhaba, link paylaşma şansınız var mı? Ben de iPhone 13’ümü beklerken sipariş veririm belki :) -
An itibariyle aşağıdaki Spigen’i aldım. Günlük kullanımda ideal gözüküyor.
Ayrıca Buff ekran koruyucu, bir adet aldığım kılıfa benzer Troy’daki kırmızıyı(AppleW kırmızı örgü kordon ile kombin güzel olur gibi geldi, bilemedim) ve son olarak da Apple’dan bir deri kılıf almayı planlıyorum. Henüz planlıyorum çünkü telefonun gelmesine daha 20 gün var. :)
www.spigen.com.triPhone 13 Pro Max Kılıf, Spigen Crystal Hybrid Matte Black | Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-max-kilif-spigen-crystal-hybrid-matte-black
www.troyestore.comPiili iPhone 13 Pro Max Kılıfı Focus - Kırmızıhttps://www.troyestore.com/piili-iphone-13-pro-max-kilifi-focus-kirmizi_209978?d=11808
-
3 kılıf kullanacaksınız sanırım. daha önce hep kılıfsız kullanmıştım ama bu modelde kullanacağım. birden fazla kılıf almak mı mantıklı? Bir Apple bir de Spigen almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdess -- 6 Kasım 2021; 19:56:27 > -
Önceleri şöyle derdik, "5-6K ₺'lik telefon alıp 30-40 ₺'lik kılıfa/plastiğe dokunuyoruz..."
Şimdi telefonlar 15-20K oldu. Ben de hiç kılıf kullanmamaktan yanayım ancak kılcal çizikler bile beni rahatsız ediyor. Şu an kullandığım telefonda nokta yok, sadece evde kılıfsız kullanıyorum.
Birden çok kılıf almamın sebebi bir süre sonra farklı kılıfa geçtiğimde telefon değiştirmiş gibi hissediyorum ve bu hoşuma gidiyor. Yeni telefon alma isteğimi de törpülüyor. :) Bir de ortamdan ortama seçenek ve Watch ile kombin imkanı iyi olur diye düşünüyorum.
-
Hayalet ekran koruyucu kullanan var mı telefonun ışığını kesiyor mu ??
ESR iPhone 13 Kılıf,Classic Hybrid Şeffaf | ESR Gear.tr (esrturkiye.com) bu kılıf için yorumlarınız nelerdir ?
son olarak öneri ekran koruyucunuz var mı ?? :)) şimdiden teşekkürler herkese
-
quote:
Orijinalden alıntı: scanh
Spigen kılıflar indirimde şuan Hepsiburada’da. Spigen’in sitesinden 195 liraya aldığım Ultra Hybrid Hepsiburada’da şuan 150 lira. Hemen her kılıfta indirim var düşünenler kaçırmasın.Fırsat için teşekkürler bence iyi fiyat olan kargo dahil hepsiburada satıcı olarak 152 liraya Ultra hybrid crystal clear kapmıştım. Ürünü teslim aldım yayından kaldırılmış.
Valla öyle 2013-2016 yılları arasında iphone 5 kullanıcısıyken dönem dönem çeşitli kılıflar kullanmıştım hoşuma gitti başlarda ekranda jelatin vb. ama sonra hep takıp çıkarmışımdır. 2016 sonunda aldığım iphone 7 için bir tane bile kılıf veya Jelatin/Cam almadım ve bugüne kadar öyle kullandım. Kozmetik olarak iğrenç bir durumda olabilir ama ekran fena değil asıl sıkıntı kasada çünkü hiç dikkat etmem düşer eder ve en sonunda ekran kırıldı değiştirmek için biraz bahane oldu.
Şimdi 13 bekliyorum 2 tane koruyucu kılıfım hazır bekliyor ve ekran koruyucu cam mı olur jelatin mi olur önerilerinize açığım. Daha önceleri telefonu hissederek aldığım telefonu zannediyorum korucuyu olmadan kullanmayacağım. (Kullandı ) Et ete değecek aga dur bakalım)
2016'da pasaport kayıt ücreti dahil 2300 liraya aldığım iphone 7, bu leş haliyle hala daha 2300 lira ediyor. (Aldığımda Tr satış fiyatı 3200 TL civarı idi)
Şimdi telefona verdiğim parayı düşününce kafayı yediğimi düşünüyorum ayrı kılıfsız kullanırsam yine kafayı yediğimi düşüneceğim gibi duruyor.
-
Krucell marka kılıf kullanan oldu mu?Magsafe olan 300 Tl ye geliyor.
-
Starlight 13 cihazım için bej cyrill almıştım. Bugün elime ulaştı. Şık duruyor, telefonu kalınlaştırmıyor, hissiyatı ve tutuşu oldukça rahat. Tek sıkıntı belki ilerleyen zamanlarda kir tutup rengi değişebilir. Bu kılıfı düşünenlere önerebilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X