< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Ben bu sabah mecburen kılıf aldım.Telefon yarın teslim olursa,diye.Deri kılıf aldım.Daha önce kullandığım için,bildiğim ürünü alayım dedim.Ama uzun kullanım da, orıjınal silikon kılıfı merak ediyorum.Deneyimlerinizi buradan takip ederiz.
-
Bugün teslim oldu. Dokusu gayet hoş telefona gelen kısmıda yumuşak. Yeşil renk almıştım. Görünümü mat. Kamera kısmında çok az çıkıntı mevcut koruma amaçlı ve çerçevesi yumuşak. Bakalım uzun kullanımda neler gösterecek. Yazarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeşil güzeldi.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Ben de uzun kullanım sonucunu merak ediyorum.
-
Ben de yeşil silikon almayı düşünüyorum. Aslında deri tercih ederim ancak, eve geldiğimde telefonu dezenfekte ettiğim için deri kılıf dayanmaz, çabuk yıpranır diye düşündüm. Daha önceki telefonları hep kılıfsız ve ekran korumasız kullandım, ama bu sefer ikisini de kulanacağım. Spigen ile apple kılıf düşündüm, belki ikisinide almak gerek. İlk tercihim yeşil silikon olacak gibi, umarım beğenirim. Sizde görüntü ve deneyim paylaşırsanız güzel olur. Yorum için teşekkürler.
-
Arkadaşlar kullandığınız ve memnun kaldığınız adaptör ve kablosuz şarj standı için öneride bulunur musunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ESR ekran koruyucu 3 adet vergi dahil 240 liraya denk geliyor. Sizce alınır mı?
amazonESR 3 adet ekran koruyucu folyo, iPhone 13 ve iPhone 13 Pro ile uyumlu, pratik konumlandırma yardımı, 9H sertlik, HD şeffaf kırılmaz cam ekran koruyucu folyohttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B099KMZPMZ/ref=crt_ewc_img_huc_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3035QQWH1OFH7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 18 Kasım 2021; 8:15:32 > -
Aliexpres de yeni hesap açıp sipariş verdim 50 tl ye geldi. Vergi hariç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tanesi mi? Aliexpress üzerinde bir tane gördüm teslimat tarihi 17 aralık diyor ben de az önce amazon üzerinden sipariş verdim haftaya cuma teslim en azından fena değil diye düşündüm.
-
Buff marka disin da ekran koruyucu önerisi olan var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun uygulama aparatı telefonun kenarlarını çiziyor diyorlar emin olamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfalarına baktım,13 Pro max için ürün görünmüyor.
-
Merhabalar, şimdi görüştüm ürünler mağazalara gelmiş fakat siteye atmaya fırsat olmamış henüz.
Konudan bahsettim bugün yarın ekleyecekler hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 19 Kasım 2021; 14:40:45 > -
Teşekkürler.İnşallah Spıgen de gelmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilana -- 19 Kasım 2021; 13:23:52 > -
ana konuda da sormuştum. 1 tane slim kılıf arıyorum ama gerçekten slim ve dandik malzeme olmayan.
Torras slim case kullanmıştım. Torras amazon.de den söylenmiyor maalesef şuan. Bunu nasıl temin edebilirim yardımcı olabilicek var mı? Monofeye 15 euroluk ürün için 600lira vermem hayatta.
Yada önerebilceğiniz siyah slim kılıf varmı? spisenthin fit torras'a göre kalın.
-
ESR ekran koruyu kullanan var mı memnun mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 için 50-60 TL Bandında şeffaf mümkünse yumuşak bir kılıf önerisi olan var mı?
-
Link alabilir miyiz? Vergilendirme nasıl oluyor alide?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X