< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Riske girme bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
urun.n11.comApple iPhone 13 Pro Kılıf Hibrit Şeffaf Esnek Tam Koruma Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/apple-iphone-13-pro-kilif-hibrit-seffaf-esnek-tam-koruma-P508460366
pro için bunu aldım. Bu mağazadan 13 için olanı inceleyebilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sipariş verdim teşekkür ederim.
-
-
Kullanıp da sararmaz dediğiniz şeffaf kılıf var mı? 13 pro için alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spigen bile sararır. 8 plus kullanırken spigen kullanıyordum 1 senede sararıyor
Apple ın seffaf kılıfı sararır mı?
Arkadaşım 2 yıldır kullanıyor sararmadı
Apple ın deri kızıl kahvesinin çakması var mı nerde satıldığını va bilen?
Şeffaf olarak en slim hangisi alınmalı esr mi spigen mi buff mı
13 mini için kılıf önerebilecek var mı? tercihen beyaz arıyorum telefon da beyaz çünkü. İnce olması da tercihimdir.
Bi de apple silikon kılıfın birebir çakmasını satan bi aliexpress linki var mıdır?
-
hocam spigenin sitesinden mi aldınız acaba? ve bej rengini göremedim, krem rengi var onu mu kastettiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProFireWarrior -- 22 Kasım 2021; 21:50:31 > -
Hepsiburadadan almıştım hocam. Ürün satıştan kalkmış ama ekledim sipariş fotosunu. Ayrıca çok kir tutuyor. Benimkisi bej veya krem her neyse o renkten tamamen çıktı bilginiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hadi ya, kir tutacağını düşünüyordum da bu kadar kısa süreli olacağını düşünmemiştim. teşekkürler
-
Riskli.
13 pro için hala ekran koruyucu alamadım :( .
-
ESR aldım hocam tendyoldan ama çok zam gelmiş buff var ama onda aparat olmadığı için almadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ESR den memnun musunuz?Önerir misiniz? İki modeli var amazonda satılıyor, normal ve armorite modeli. Hangisi daha iyi bilmiyorum.
-
araç içi iphone 13 pro max pili bozmayacak şarj cihazı ve hem bilgisayarda veri transferinde hemde şarj kullanmak üzere usb-lighting kablo tavsiyesi verir misiniz? halihazırda turk telekomun etiketini taşıyan bir şarj cihazı kullanmaktayım fakat bu telefonla beraber kullanmakta tereddütlüyüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resistancemetal -- 24 Kasım 2021; 0:15:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X