Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300/100 indirim kuponum var n11’de. O yüzden 20w adaptörü burdan alam dedim de sizce orjinal midir bu adaptör??
    urun.n11.com
    Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A (Apple Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/sarj-cihazi/apple-20-w-usb-c-guc-adaptoru-mhje3tua-apple-turkiye-garantili-P508191349

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Riske girme bence

• ManuEngineer M kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Apple iPhone 13 Pro Kılıf Hibrit Şeffaf Esnek Tam Koruma Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/apple-iphone-13-pro-kilif-hibrit-seffaf-esnek-tam-koruma-P508460366

pro için bunu aldım. Bu mağazadan 13 için olanı inceleyebilirsin

• Castieello kullanıcısına yanıt

Sipariş verdim teşekkür ederim.

• Spigen için fiyatlar iyi duruyor
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıp da sararmaz dediğiniz şeffaf kılıf var mı? 13 pro için alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zcanmor Z kullanıcısına yanıt
    Spigen bile sararır. 8 plus kullanırken spigen kullanıyordum 1 senede sararıyor

• Castieello kullanıcısına yanıt
    Apple ın seffaf kılıfı sararır mı?

Arkadaşım 2 yıldır kullanıyor sararmadı

• Apple ın deri kızıl kahvesinin çakması var mı nerde satıldığını va bilen?

• Şeffaf olarak en slim hangisi alınmalı esr mi spigen mi buff mı

• 13 mini için kılıf önerebilecek var mı? tercihen beyaz arıyorum telefon da beyaz çünkü. İnce olması da tercihimdir.

Bi de apple silikon kılıfın birebir çakmasını satan bi aliexpress linki var mıdır?

• ggPatriot kullanıcısına yanıt

hocam spigenin sitesinden mi aldınız acaba? ve bej rengini göremedim, krem rengi var onu mu kastettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProFireWarrior -- 22 Kasım 2021; 21:50:31 >
  • ProFireWarrior P kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan almıştım hocam. Ürün satıştan kalkmış ama ekledim sipariş fotosunu. Ayrıca çok kir tutuyor. Benimkisi bej veya krem her neyse o renkten tamamen çıktı bilginiz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ggPatriot kullanıcısına yanıt

hadi ya, kir tutacağını düşünüyordum da bu kadar kısa süreli olacağını düşünmemiştim. teşekkürler

Riskli.

• 13 pro için hala ekran koruyucu alamadım :( .

• ESR aldım hocam tendyoldan ama çok zam gelmiş buff var ama onda aparat olmadığı için almadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESR den memnun musunuz?Önerir misiniz? İki modeli var amazonda satılıyor, normal ve armorite modeli. Hangisi daha iyi bilmiyorum.

• araç içi iphone 13 pro max pili bozmayacak şarj cihazı ve hem bilgisayarda veri transferinde hemde şarj kullanmak üzere usb-lighting kablo tavsiyesi verir misiniz? halihazırda turk telekomun etiketini taşıyan bir şarj cihazı kullanmaktayım fakat bu telefonla beraber kullanmakta tereddütlüyüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resistancemetal -- 24 Kasım 2021; 0:15:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.