Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ESR nin bu kılıfı hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mı? İyi koruma sağlar mı? iPhone 13 için kılıf ve ekran koruyucu tavsiyelerinize açığım.

130 TLhttps://www.esrturkiye.com/urun/esr-iphone-13-kilifclassic-hybrid-seffaf/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozdess O kullanıcısına yanıt

Telefon gelmediği için deneyemedim yorumlarında herkes çok memnun

• ozdess O kullanıcısına yanıt

Armorite

• Hepsiburadada aksesuarda %15 indirim olunca 20w adaptör ve kızılkahve deri kılıfın siparişini geçtim. Hem indirimli hem zamsız fiyat. Bakalım yarın fiyatlar ne olacak?!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba buff' un ekran koruyucusu nasıldır acaba kullanan var mı?

https://www.hepsiburada.com/buff-iphone-1313-pro-5d-glass-ekran-koruyucu-p-HBCV00000U5YIZ?magaza=Kidega&url_src=and-product-detail

Birde Spigen'in liquid crystal 4 tarafi tam koruma kılıfını sipariş verdim acaba ikisi uyarmı

5D Glass telefonun ön yüzeyini köşelere kadar tamamen kapladığı için ekran yüzeyini kaplamayan kılıf modelleri ile kullanılabilmektedir. (Rubber Fit, Air Hybrid Uyumludur, Rubber S ile uyumlu değildir.)

Böyle bir uyarı var

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-13-kilif-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma---acs03515-p-HBCV00000UG5BU?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail

• omermoz kullanıcısına yanıt

Hocam bende spigen liquid crystal siparişi verdim. Ekran koruyucuyu da büyük ihtimalle buff alacağım.

Notta Air Hybrid ile uyumludur diyor sipigen liquid crystal ile birebir aynı ürün gibi sorun olacağını sanmıyorum.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.bufflabs.com.tr
    Buff iPhone 13 Air Hybrid Kılıf
    https://www.bufflabs.com.tr/urun/buff-iphone-13-air-hybrid-kilif.html
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt

Kamera için koruyucu araştırdınız mı

• omermoz kullanıcısına yanıt

Hayır kamera için koruyucu bakmadım

• Amazonda güzel indirim var 120 tl üzeri alışverişe de 30 tl indirim veriyolar. Kodu mapp30
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• herkese merhaba

iPhone 13 için kılıf ve ekran koruyucu araştırıyorum.

1-Spigen kılıflar hala sararıyor mu, sararıyorsa yine degisim yapıyorlar mı? daha önce XS cihazımda kısa surede sararmıştı bende degisim yaptırmıştım.

2-ESR nin şeffaf kılıfları Spigen e göre nasıldır, kalitesi, sararma olayı ve onlar da garantiden degisim yapıyorlar mı bir süre sonra

3-orjinal silikon kılıflarda siyah cihaza koyu mavi kılıf mi yoksa kırmızı silikon kılıf yakışır ?

yardımcı olabilirseniz sevinirim

• icecube_fb kullanıcısına yanıt

Merhaba. Ben de Iphone 13 için kılıf ve ekran koruyucu arayışındayım. Bütçe sınırım yok fakat yurtdışından dolar ile almakta istemiyorum malum kurlardan dolayı. Kısacası gönderinizin takibindeyim.

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt

Amazonda kullanıcı yorumları var. 1 ayda sapsarı halini paylaşmışlar.

• Hepsiburadadan %15 indirmle deri kılıf söyledim. Puan vs de derken 410₺’ye denk geldi. Kılıf bugün geldi ama gördeldeki gibi boydan boya bir iz var. Bu diğer deri kılflardada var mı deri olmasından kaynaklı mı? Başka bu sıkıntısı olan oldu mu?

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Normal değil, evet deri daha çabuk deforme oluyor ancak fabrika çıkışlı böyle ürün olmaz, bariz defolu.

hocam pek belli olmuyor bence.

bu arada nasıl %15 indirim vardı suan da var mı ben de dusunuyorum silikon yada deri apple kılıf. baya uyguna almışsınız yine bulabilir miyiz kampanya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 25 Kasım 2021; 16:4:13 >
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    2 gün önce birkaç saatlik indirim vardı. 20w adaptörle birlikte söylemiştim. İade edip etmemek arasında kaldım. Edersemde burak 529₺’yi allah bilir kaç tl ye patlayacak://

• Sizce iade etmelimiyim. Edersem tekrardan sipariş geçmem. Fiyatı yükseldiği için:/

anladım o zaman sürekli takip etmek lazım indirim yakalayabilmek için.

Hepsiburada da iade degilde değişim hakkı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 25 Kasım 2021; 18:35:15 >
    O kadar para verip defolu ürün kullanılmaz bence.

• Arkadaşlar aliexpressten düzgün kılıf ve ekran koruyucu sipariş eden ve memnun olan varsa link paylaşabilir mi? Bir de araba kalorifer ızgarasına takılabilen kablosuz şarj da araştırıyorum, mıknatıslı olsun, hem telefonu tutsun gözümün önünde (navigasyon için) hem de kablosuz şarj olsun istiyorum, tecrübe edip kullanan var mı? Ben en son iphone 7’de kalmıştım ve bu 13 falan yeni modeller ve aksesuarlara epey yabancıyım. iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.