< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Telefon gelmediği için deneyemedim yorumlarında herkes çok memnun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Armorite
Hepsiburadada aksesuarda %15 indirim olunca 20w adaptör ve kızılkahve deri kılıfın siparişini geçtim. Hem indirimli hem zamsız fiyat. Bakalım yarın fiyatlar ne olacak?!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba buff' un ekran koruyucusu nasıldır acaba kullanan var mı?
Birde Spigen'in liquid crystal 4 tarafi tam koruma kılıfını sipariş verdim acaba ikisi uyarmı
5D Glass telefonun ön yüzeyini köşelere kadar tamamen kapladığı için ekran yüzeyini kaplamayan kılıf modelleri ile kullanılabilmektedir. (Rubber Fit, Air Hybrid Uyumludur, Rubber S ile uyumlu değildir.)
Böyle bir uyarı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bende spigen liquid crystal siparişi verdim. Ekran koruyucuyu da büyük ihtimalle buff alacağım.
Notta Air Hybrid ile uyumludur diyor sipigen liquid crystal ile birebir aynı ürün gibi sorun olacağını sanmıyorum.
www.bufflabs.com.trBuff iPhone 13 Air Hybrid Kılıfhttps://www.bufflabs.com.tr/urun/buff-iphone-13-air-hybrid-kilif.html -
Kamera için koruyucu araştırdınız mı
Hayır kamera için koruyucu bakmadım
-
-
herkese merhaba
iPhone 13 için kılıf ve ekran koruyucu araştırıyorum.
1-Spigen kılıflar hala sararıyor mu, sararıyorsa yine degisim yapıyorlar mı? daha önce XS cihazımda kısa surede sararmıştı bende degisim yaptırmıştım.
2-ESR nin şeffaf kılıfları Spigen e göre nasıldır, kalitesi, sararma olayı ve onlar da garantiden degisim yapıyorlar mı bir süre sonra
3-orjinal silikon kılıflarda siyah cihaza koyu mavi kılıf mi yoksa kırmızı silikon kılıf yakışır ?
yardımcı olabilirseniz sevinirim
-
Merhaba. Ben de Iphone 13 için kılıf ve ekran koruyucu arayışındayım. Bütçe sınırım yok fakat yurtdışından dolar ile almakta istemiyorum malum kurlardan dolayı. Kısacası gönderinizin takibindeyim.
-
Amazonda kullanıcı yorumları var. 1 ayda sapsarı halini paylaşmışlar.
-
Normal değil, evet deri daha çabuk deforme oluyor ancak fabrika çıkışlı böyle ürün olmaz, bariz defolu.
hocam pek belli olmuyor bence.
bu arada nasıl %15 indirim vardı suan da var mı ben de dusunuyorum silikon yada deri apple kılıf. baya uyguna almışsınız yine bulabilir miyiz kampanya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 25 Kasım 2021; 16:4:13 > -
2 gün önce birkaç saatlik indirim vardı. 20w adaptörle birlikte söylemiştim. İade edip etmemek arasında kaldım. Edersemde burak 529₺’yi allah bilir kaç tl ye patlayacak://
-
anladım o zaman sürekli takip etmek lazım indirim yakalayabilmek için.
Hepsiburada da iade degilde değişim hakkı yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 25 Kasım 2021; 18:35:15 > -
O kadar para verip defolu ürün kullanılmaz bence.
Arkadaşlar aliexpressten düzgün kılıf ve ekran koruyucu sipariş eden ve memnun olan varsa link paylaşabilir mi? Bir de araba kalorifer ızgarasına takılabilen kablosuz şarj da araştırıyorum, mıknatıslı olsun, hem telefonu tutsun gözümün önünde (navigasyon için) hem de kablosuz şarj olsun istiyorum, tecrübe edip kullanan var mı? Ben en son iphone 7’de kalmıştım ve bu 13 falan yeni modeller ve aksesuarlara epey yabancıyım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X