|
Iphone 13 çıktığında iphone 12 mini hakkinda
-
-
Düzenli takip edersen 128liği zaten 7500-8000 civarına bulabilirsin hatta haziran ayında 256lığı 8600den satılmıştı teknosada, yani her gün bakıp takipte olman lazım akakce gibi sitelerde internetteki tüm sitelerde ki fiyatlar yazar mesela ordan daha rahat takip edebilirsin. Eğer bir an önce alıyım diyorsan da 64lüğü şu ara 7800 civarına bulunuyor onu alıp ayda 6 TL'ye 50 gb iCloud kullanabilirsin.
Ben 12mini den önce iPhone 5i 4 sene, iPhone 7yi de 5 seneye yakın kullandım. 12mini de ortalama 4-5 sene rahat götürür pil kalitesi hızlı düşerse de değiştirirsin pili o dert edilecek bir şey değil pek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ops -- 8 Temmuz 2021; 16:11:51 > -
Peki teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: 0opsDüzenli takip edersen 128liği zaten 7500-8000 civarına bulabilirsin hatta haziran ayında 256lığı 8600den satılmıştı teknosada, yani her gün bakıp takipte olman lazım akakce gibi sitelerde internetteki tüm sitelerde ki fiyatlar yazar mesela ordan daha rahat takip edebilirsin. Eğer bir an önce alıyım diyorsan da 64lüğü şu ara 7800 civarına bulunuyor onu alıp ayda 6 TL'ye 50 gb iCloud kullanabilirsin.
Ben 12mini den önce iPhone 5i 4 sene, iPhone 7yi de 5 seneye yakın kullandım. 12mini de ortalama 4-5 sene rahat götürür pil kalitesi hızlı düşerse de değiştirirsin pili o dert edilecek bir şey değil pek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X