Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İphone 13 Garantili Sıfır Ayarında Extra Kılıf Ve Ekran Koruma Hizmeti Satın Al 20 Eylül 2022 20:55 1 1 İphone 13 Garantili Sıfır Ayarında Extra Kılıf Ve Ekran Koruma Hizmeti Merhaba İphone 13 128 GB Yeşil Renk Telefonumu Satıyorum.Yanında extra olarak 3 adet kılıf (Mika sararma yapmayan şeffaf kılıf-Siyah silikon kılıf-Siyah kamera kapaklı kartlıklı kılıf)550 TL Değerinde MediaMarkt cep telefonu ekran koruma hizmeti ömür boyu geçerli istediğiniz zaman ekran koruyucunuz bedavaya değiştirebilirsinizson paket olduğu için hayalet cam mat cam 4d premium hepsinde geçerlidir.Apple sitesinden alınma orjinal şarj adaptörü vardır Yurt içi cihazdır Hepsiburada.com dan aldım Kutusu garantisi mevcutturKozmetik olarak kusursuzdur resimlerini paylaşıyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 23000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Air M2 16 GB + 1 TB Harici SSD Gece Yarısı Mavisi 40.000 TL Nike air force 1 turuncu orijinal 45 numara 2.000 Tl Acer 8gb ram 2gb e.kartı fhd 5.000 tl İphone 13 Garantili Sıfır Ayarında Extra Kılıf Ve Ekran Koruma Hizmeti