Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
19.08.22 de teknosadan alınma bir cihaz var elimizde cihazı eşim kullandı bize biraz küçük geldiği için değiştirmeyi düşünüyoruz. cihaz kılıfla kullanıldığı için herhangi kozmik bi sorunu yok . pil sağlığı %100 göstermekte 1 kere tel açılmadığı için garantiye gitti herhangi bir sorunu yok garantisi devam etmekte. ekran koruyucu ve 3 adet kılıf mevcut fiyat olarak 20 bin düşünüyoruz |
Merhaba kendi adıma faturalı (vatandan aldım) mavi 12 mini 64 gb var pil 85 garanti süresi 17 mayıs 2023 te bitiyor en ufak sorunu yoktur bu güne kadar düşme darbe olmadı servis yüzü görmedi kılıf ve koruyucu ile kullanıyorum kusursuz cihazdır Fiyat: 17,000 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1azma -- 30 Mart 2023; 15:2:54 > |
Merhaba Apple Türkiye 17.07.23 tarihine kadar garantili iPhone 12 Mini Pil sağlığı %84 128Gb Mavi renk Ekranda herhangi bir kusur yok 10/10 Kasasında gözle görülür fakat abartılacak bir çizik yok, sadece 4 farklı noktada ufak darbe izi var kasa görünüm oranı 7/10 Daha önce hiçbir işlem görmedi ve garantiye gönderilmedi Face ID çalışıyor Type-C to Lightling kablosu ve kutusu ile birlikte vereceğim. Fiyat olarak düşüncem 16250 Gebzede yaşıyorum eldem teslim edebilirim. |