Şimdi Ara

iphone 12 mini model numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, internette bir konu vardı iphone modellerinin seri numaraları harfler başlaması gerekiyor diye hatta değişim mi orjinal mi oradanda anlaşılır vs hatta yazıyı bırakıyorum buraya...

• M – Yeni bir cihaz, genellikle yeni satın alınan cihazlar
    • F – Yenilenmiş bir cihaz, yenilenme sürecinden geçirilmiş bir cihaz
    • N – Değişim cihazı, servis talebiyle yenilenmiş bir cihaz
    • P – Satın alma aşamasında, talep üzerine isim vb. işlenmiş kişiselleştirilmiş cihaz

sorum şu iphone 12 mini alacağım 2. el fakat 2 kişininkide rakamla başlıyor 3 ile yani bu harfle başlama olayı yeni modellerde değiştimi bilgisi olan varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 12 Mini Model Numaranızı Bulma

iPhone 12 Mini'nizdeki model numarası, cihazınızın teknik özelliklerini ve üretim geçmişini belirleyen benzersiz bir tanımlayıcıdır. Bu numara, çeşitli nedenlerle önemlidir, örneğin garanti kapsamını kontrol etmek, teknik destek almak veya yedek parça sipariş etmek için kullanılabilir.

iPhone 12 Mini'nizde model numarasını bulmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Ayarlar > Genel > Hakkında bölümüne gidin.
    • Model Numarası etiketini bulun.

iPhone 12 Mini model numaraları genellikle "M" veya "D" harfiyle başlar. Örneğin:

• {iPhone seri numarası d ile başlayan} MGYQ3LL/A
    • {iPhone model numarası m ile başlıyor} MGKJ3LL/A

iPhone 12 Mini'niz "F" veya "3" harfiyle başlayan bir model numarasına sahipse, bu, cihazınızın yenilenmiş veya tamir edilmiş olabileceğini gösterir.

Cihazınızın seri numarasını bulmak için aynı "Hakkında" bölümüne gidebilirsiniz. Seri numaraları genellikle "D" harfiyle başlar. Örneğin:

• {seri numarası d ile başlayan iphone} D50033806404
    • {iphone seri numarası d} D146831758204

iPhone 12 Mini'nizdeki model numarası ve seri numarası, cihazınızın kimliğini doğrulamak ve destek almak için önemli bilgilerdir. Bu numaraları güvenli bir yerde saklamanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba, cihazımı 0 kutulu olarak aldım ve seri numarası F ile başlıyor. Doğru olduğundan emin misiniz?

• Sanırım bu harfler seri numarası ile ilgili değil,

model numarası ile ilgili,

model numaraları bu harf ile başlıyorsa size bilgi verir,

büyük ihtimal sizin model numarası M ile başlıyordur .

benim telefonun model numarası da M ile başlıyor , seri numarası ise D ile başlıyor, iPhone 11 , 10 gün önce Vatan’dan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.