Şimdi Ara

iPhone 13 Şu an alınır mı yoksa android bir cihaz mı alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, iPhone 13 alma fikrim vardı fakat 1 haftada 1500 e yakın bir zam yediği için fikrim değişmek uzere, sizlerin fikirlerini almak benim için önemli 20k yi aşmayan Android cihaz onerebilirseniz çok sevinirim iyi forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 13: 2023'te Alınmalı mı?

iPhone 13, 2021'de piyasaya sürülen, Apple'ın amiral gemisi serisinin son üyesidir. Birçok özelliği ile öne çıkan cihaz, 2023 yılında hala satın almaya değer bir seçenek olup olmadığı konusunda merak uyandırmaktadır.

iPhone 13'ün Özellikleri:

• Güçlü A15 Bionic yonga seti
    • 12MP çift arka kamera
    • 12MP ön kamera
    • 5G bağlantısı
    • Uzun pil ömrü
    • Çeşitli renk seçenekleri

iPhone 13 Alınır mı?

iPhone 13'ün alınması, aşağıdaki faktörlere bağlı olarak değişebilir:

• Bütçe: iPhone 13, üst düzey bir cihazdır ve buna göre fiyatlandırılmıştır. Ekonomik bir seçenek arıyorsanız, daha eski iPhone modelleri veya Android cihazlar daha uygun olabilir.
    • Kullanım Amacı: iPhone 13, günlük kullanım, oyun oynama ve fotoğrafçılık için mükemmeldir. Profesyonel düzeyde fotoğrafçılık veya oyun oynama gibi daha özel ihtiyaçlarınız varsa, daha üst düzey bir cihaza ihtiyacınız olabilir.
    • İOS Ekosistemi: iPhone 13, iOS ekosisteminin bir parçasıdır. Başka Apple cihazlarınız varsa, iPhone 13 sorunsuz bir deneyim sağlayacaktır.
    • Güncelleme Desteği: iPhone 13, en az birkaç yıl boyunca yazılım güncellemeleri alacaktır. Bu, cihazınızın güvenli ve yeni özelliklerle güncel kalmasını sağlayacaktır.

Sonuç:

İPhone 13, 2023 yılında hala sağlam bir seçimdir. Güçlü özellikleri, uzun pil ömrü ve güvenilir iOS ekosistemi ile çok çeşitli kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ancak nihai karar, bireysel bütçenize, kullanım amacınıza ve mevcut iOS cihazlarınıza bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Android bana oyuncak gibi geliyor. iPhone 8 alırım, Android almam.

• Şu anki cihazınız nedir acaba?

• iPhone 13 almak daha iyi bir tercih olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frauder kullanıcısına yanıt

iPhone 12 Pro

• Aldıktan sonra fiyat düşmesinden korkuyorum seçim dolayısıyla

• belki kısa süreli bir indirim yaparlar sonra gene fırlar iPhone bu fiyatı hiçbir zaman düşmez sadece ana vatanı abd’de düşer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasım 2022'de iPhone 11 satın aldım, gayet memnunum. 12 de alınır, 13 de alınır, hocam. iPhone 11'imi almadan önce Amazon üzerinden Samsung Galaxy S22 aldım, 1 gün içinde iade ettim. Her şeyi iyi hoş ama ne olursa olsun, hiç beklemediğiniz bir anda bir takılma yaşıyorsunuz.

• Peki xioaminin 12t si değerlendirilir mi yani Android'e o kadar para verilir mi onu su an sorguluyorum.

Hocam, ben herhangi bir şekilde Android işletim sistemine o kadar para verilmesini doğru bulmuyorum. Kendi denediğim telefon da yılın en iyi Android telefonlarındandı. Ekranı, kamerası, her şeyi harikaydı ama Android'in temelinde yatan o anlık kasmayı hiçbir şey geçiremiyor gibi görünüyor. Bahsettiğiniz cihazın da incelemelerini izledim, kamera vb. özelliklerde üzmeyeceğinden eminim fakat stabilite olarak iOS cihazların gerisinde kalacaktır. Bir yıl sonrasında değerini koruyamayacak olması da bir gerçek. Ben tavsiye etmiyorum.

• Bende fikrimi belirteyim 13’e bütçen çıkışmayacaksa bari 12 al 13’ü aratmıyor zaten arada öyle atla deve gibi bir fark yok deneyimsel olarak aynılar hatta bence 64’lük 12 al keyfine bak hafıza yetmezse ayda 20 tl ye 200gb icloud alırsın sorun olmaz zaten herşeye sürekli zam geliyor zam manyağı olduk ayda 20 tl iclouda verilir yani farz et ki yediğin içtiğin bir ürüne 20 lira zam geldi onu ödüyorsun. Yada elektik 20 tl fazla geliyor onu ödüyorsun

• Fiyatlar zamlanir 13 almak istiyorsan yurtdii al bari

• O kadar para verip hem 64 luk bir cihaz hemde pil sorunu baş göstermiş bir cihazın alinabilir olacağını sanmıyorum alinirsa 13 alınır fakat 30k biraz üzüyor insani yineden cevabiniz için teşekkürler.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yurtdışıyla ilgili bilgim olmadığından girişmek istemiyorum.

Pil sorunu yok gayet iyi gidiyor ama yine de sen bilirsin içine hangisi siniyorsa onu al

• 20 bini aşmasın istiyorsanız sıfır olarak iPhone 11, ikinci el olarak da iPhone 12 ya da iPhone 13 mini alabilirsiniz. Yurt dışı alırım diyorsanız iPhone 14 bile alabilirsiniz o fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 7 Ocak 2023; 8:59:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.