Şimdi Ara

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
123
Favori
138.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ip 14 1 ay içinde pil sağlığı yüzde 99 dan 90 na düştü 3 kez teknik servise bağlandım hiç bir sorun olmadığını söyledi . daha cihaz 6 aylık

• Benimde aynı 6 aylık %94. Uzak bağlantıda hiç bir sorun görmedi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilerek yapıyorlar bir daha da iphone almam

• Arkadaşlar bu X uygulamasında nasıl bir belge oluyorda 1.32 gb yer kaplıyor?

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzertas7979 -- 28 Mayıs 2024; 18:15:0 >
  • izzertas7979 İ kullanıcısına yanıt
    izlediğiniz video resim vs gibi şeyler önbellekte birikiyor ondan oluyor hocam. İşin çözüm saçmalığı uygulamayi silip yeniden yüklemek

• developer.84 kullanıcısına yanıt
    Buna başka bir çare bulunmalı ya da vardır ama biz mi bilmiyor ki

• Benim cihaz 18 aylık , pil sağlığı %97 .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Hiç mi kullanmadın cihazı mübarek 😃

• Kirazpinari kullanıcısına yanıt

2 günde bir şarj ediyorum ortalama o yüzden böyle , hergün şarja taksam muhtemelen %90 ın altındaydı

Bende 17.aydayım genelde 2 günde 1 şarj ettim hiç oyun oynamadım ama pil sağlığı %93, hızlı şarj aleti kullandım ama orj 20w. Siz yavaş şarj aletiylemi şarj ettiniz? Hızlı şarj aleti çok ısıtıyo cihazı çünkü, muhtemelen pilin çabuk bitmesine etkisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 1 Haziran 2024; 1:2:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EastbloodRed kullanıcısına yanıt

Bende 20W ile şarj ediyorum ama benim cihaz hiç ısınmıyor desem yeridir , siz cihazı şarjdayken kullanıyor musunuz ben bir tek arama gelirse kullanıyorum. 18 ay yaklaşık 550 gün yapıyor , %99,99 eminim şarj döngüm 280 in üstüne çıkmamıştır .

• Arkadaşlar ben başka bir konuya değineceğim. Adımsayar. Watch 8 im telefonuma bağlı. Telefon üzerinden sağlık uygulamasına girdim ve adımımı 5.030 olarak gördüm güncel halde , arabayı çalıştırdım ve 1km yol gittim sonra tekrar sağlık uygulamasını açtım ve adımı 5.185 olarak gördüm. Şimdi bu iş nasıl oluyor? Konum servisi açıktı, o zaman ben boşuna ümitleniyorum 10 bin attım 12 bin attım diye , günde 20 km arabayla yol yapıyorumdur en az , ben mi bir yerde hata yapıyorum yoksa uygulama hatalı mı ? Sabahta uyandım el yüz yıka git telefonu al derken 269 adım atmış gösteriyor

Yok hocam şarjdayken hiç kullanmam ve %100 dolar dolmaz çekerim fişten. Sizde şarjdayken ısınmamasıda enteresan, burda çoğu kişi bu konudanda muzdarip. Acaba kılıftan dolayımı ısınıyo oda olabilir, ben spigen optic armor kılıf kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 1 Haziran 2024; 14:37:53 >
  • bende 14 pls var. 17.5 sürümüne gelene kadar cihaz şarjda kullansam da kullanmasam da baya ısınıyordu

• Arkadaşlar 14düz cihaz son sürümde gündelik kullanımda şarjda değilken aşırı ısınıyor el yakacak derece nerdeyse bu durumla karşılaşan var mı çözüm olarak yapılacak birşey var mı

• Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU]

iPhone 14 iOS 16.7.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 3 Haziran 2024; 10:58:47 >

• Biraz önce çok ilginç bir şey oldu.

Arama yaptım. Uzun uzun bekledim bekledim dıt sesi gelmedi çalmadı. Ulaşılamıyor demedi. Ahizenin açık olduğu belliydi. Kapattım aramayı.

Tekrar aradım. Yine aynı. Uzun uzun bekledim bekledim çalmadı dıt sesi gelmedi. Ulaşılamıyor demedi. Ahizenin açık olduğu belliydi yine. Kapattım aramayı.

Bu defa başka numarayı aradım 7532, ahizeden anlaşılamayan garip sesler geldi. Sanki ses kodeğini çözmede sorun varmış gibi oldu. Kapattım aramayı.

Telefonu kapattım, tekrar açtım. Sorun çözüldü.

iOS 16.7.2
    iPhone 14
    4,5g LTE

İlginç bir sorundu. Bunu en ucuz android telefonda yaşamazsın. Telefon uzun süre açık kalınca önemli sistem uygulamaları çöküyor herhalde arkaplanda.

• ağustos 2023 alınma 14 plus. Başladık bakalım

• H.C.G kullanıcısına yanıt
    Çok iyi 👍🏻

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.