|
Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU]
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
14 mininin olmaması, 13 miniyi her zaman değerli kılacaktır diye yorumladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle
Apple’ın artık 700-800 dolardan başlayan telefonlarında dinamik 120 Hz ekran tazeleme hızını sunması lazım. Ama ben Apple’ın bu sene de Pro olmayan modellerde sabit 60 Hz sunacağını düşünüyorum. Muhtemelen bir sonraki seride dinamik 120 Hz’ye geçeceklerdir.
Sabit 90 Hz’ye geçileceğini sanmıyorum. Apple’ın ürün gamında böyle bir özellik yok. Ayrıca sabit 90 Hz batarya konusunda da geriye gidiş yaşatabilir.
Pro olmayan modellerde çipin güncellenmeyeceğini sanmıyorum ben. Bence A16 Bionic kullanır Pro olmayan modeller de.
Sırf 12'nin pili bir günü çıkarmayacağı için 14 max düşünüyorum. Tabi fiyatına da bağlı.
-
Xs max kullanıyorum fiyatı çok uçuk olmazsa bunu satıp 14 plus yada max adı her ne olacaksa ona geçmeyi düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macuser1994 -- 29 Temmuz 2022; 23:33:24 > -
-
Şuan konuya rağbet yok gibi gözükse de bence 14 Plus modeli bu yıl Türkiye’de en çok satan iPhone modeli olacak. Satışlar başladıktan sonra burayı yıkarlar 🙂
Ben düz modellerin bahsedildiği kadar yenilikten uzak kalacaklarını düşünmüyorum. Ve dediğiniz gibi TR’de ve hatta küreselde en çok satan model 14 Max/Plus olacaktır.
İphone 14 - 799$
İphone 14 Plus - 899$
Ne varsa pro modellerde var. Düz modeller bir önceki seri ile aynı neredeyse
-
Konu güncellenmiştir ilk sayfada tüm bilgiler mevcut. Güzel bir konu olması dileğiyle
-
Bu başlığa kimse yazmamış çünkü 13e göre pek bir artısı yok :)
-
Ölü doğdu
Düz 14'ün bu donanımla (aynı işlemci) gelmesi iPhone 13'ün ömrünü uzattı. Neredeyse hiçbir yenilik yok düz 14'te. Çok ufak şeyler. 13 artık daha da alınabilir ve mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Plus alacağına insanlar 5 daha koyar normal pro alır. Kötü bir fiyatlandırma politikası
kaldılar.
Tam tersi olacak, 14 ve 14 plus şimdiye kadar en az satılan iPhone olabilir. 13 ile 14 arasında hemen hemen hiçbir fark yok çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıkmadılar 😅quote:
Orijinalden alıntı: scanh
Şuan konuya rağbet yok gibi gözükse de bence 14 Plus modeli bu yıl Türkiye’de en çok satan iPhone modeli olacak. Satışlar başladıktan sonra burayı yıkarlar 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
14 Plus almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem 35 bin ona vereceğinize gidin hemen hemen aynı fiyata 13 Pro Max alın. Her anlamda daha başarılı
|
iPhone tarihindeki en sessiz DH konusu olabilir. Belki iPhone 5C konusu ile kapışır
|
xiaomi bu fiyat politikasıyla giderse, apple daha çok birincilikler yaşar. Xiaomi 13 pro 10 martta türkiyede satışa sunulacak. 37 bin liradan bahsediliyor. ben bir xiaomi kullanan biri olarak asla ve asla xiaomiye o paraları vermem. bence 10 binden fazla para verilmez xiaomiye. |
Oyun böyük yeğen de tam olsun. |
Dinamik ada bana büyük bir balon gibi geliyor. Konum olarak parmağının rahatça erişebildiği bir yerde değil, ön kameraya sürekli yağlı parmaklarla dokunuyorsun, bir çok uygulamada destek yok, Youtube da bazı formatlarda video izlerken sıkıntı vs Umarım düz 15 lere gelmez. Çentik çok daha kullanışlı bence. |
Bunu 14 pro sayfasına paylaş burada değil. 11’den 14 pro max’e geçen kullanıcılar neyin ne olduğunu söyleyeceklerdir. Kaldı ki 11 tokatlamış diyen insanın gözleri bozuktur yada kaliteden hiç anlamıyordur. |
900-1000 dolarlık 15 e bile 120 hz ekran koymamaları gerçekten saçmalık. Apple 16 da da bizlerle maytap geçmeye devam ederse Samsung a geçeceğim. Sadece 120 hz için 25k daha fazla verip pro almak zorunda değilim.
|
Üslubun baya leş, ağlama vesaire hayırdır?
Ben de iphone kullanıyorum ama sen apple’la ortaksın herhalde. |
Haklısınız. 120 hz artık standartlaştı 60 hz diye bir eşik kalmadı. Sırf bunun için Pro modele 20 bin tl fark dayatılmasını bende kabul etmiyorum. 14/15 ve plus'ları diğer yönlerden kaliteli ve ihtiyaçlarımızı rahat karşılayan cihazlar. |
Benzer içerikler
- apple geçersiz doğum tarihi
- iphone 11 mi 13 mü yorumlar
- iphone"umu bul telefon kapalıyken çalışır mı
- ikos k7 nedir
- iphone 12 mi 13 mü
- airpods güncelleme
- iphone 17 tasarım
- imei kayıt ücreti
- yeni emojiler
- iphone 16 kaç watt destekliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X