Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (127. sayfa)

-
-
17.7.1 deyim hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar 14’ten memnun musunuz performansı ilk günkü kadar akıcı mı? ileride yedek telefon olarak almayı düşünüyorum. 16e’yi bir türlü içime sindiremiyorum. daha önce 14 kullanmıştım çok memnundum. 13’ü ram yüzünden düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 22 Mart 2025; 22:20:53 >
2 seneyi geçti 14 kullanıyorum, batarya performansı dışında hala akıcı çökme kasma yok. Pil sağlığı %86 ama yinede 1 günü çıkarabiliyo, bu arada pil sağlığını düşüren kesinlikle yaz aylarında şarjdayken aşırı ısınması. Kış boyu %1 bile düşmedi pil sağlığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 22 Mart 2025; 23:35:6 >
kesinlikle ram farkından dolayı 13’ten daha performanslı
Cihazı verdiğimde tek sorunu yazılım güncellemesinden sonra klavyede emojiye geçerken ufak bir bekletme yapıyordu
Çözüldüyse zaten başka hiçbir sorunu yoktu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 plus nie almiyon.?
yedek telefon olarak alıyorum 16 Pro’m var zaten 15 Plus için o kadar fark vermeye gerek yok. 14 alınabilir en minimum iPhone artık.
@H.C.G ram kesinlikle cihaz için hayati önemde aradaki farkı bende gördüm. 6 GB ve üzeri uzun yıllar götürür. 4 GB alınmaz.
@EastbloodRed teşekkürler hocam.
Sızıntılar dığruysa 17 plus yerine tek kameralı ince bir air modeli gelecek. Tamda base modellere seneye 120 hz ekran gelecekken plus ın gelmemesi çok kötü oldu.
17 Plus yerine gelecek olan Air modelinin hoparlörü de tek olacakmış. alınmaz
Bu şaka falandır ya
Batarya kapasitesi de düşük olur. Apple böyle saçma bir modeli çıkarttığına pişman olacak. 120 hz+ büyük ekranlı ve büyük bataryalı bir 17 plus çok satardı.
120 hz ekranlı Plus model mükemmel olurdu. apple illa birşeyleri bozacak
Büyük ekran+120 hz için illa pro max alın diyecekler kafa maalesef bu.
14+ bende yine ana menüde gezinirken araç çubuğunu indirirken fps düşüşü hissediyorum takılarak iniyor gibi hissettiriyor.
16e de ne sorum var ki? Hem fiyat 14 ile aynı hem batarya süper hem de A18 çip 8GB RAM var. Kalan konularda da 14 den hiçbir eksiği yok sayılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X