Şimdi Ara

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.520
Cevap
124
Favori
138.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios 18 güncellediiniz mi? Kamera ve genel performans düşer diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt
    ios 18 kendi cihazım için (14 plus) daha serin ve seri çalışıyor gibi, şuan havalar soğuk fakat ilk çıktığında direk güncelledim, güncellemeden bir önceki ve güncelledikten sonra şarj ısısındaki bariz fark vardı. 18 için kendi görüşüm daha serin çalışıyor, ilk sürümlerde klavyede gecikme yaşanıyordu bir kaç ayar kapatarak biraz rahatlatıyordu, son sürümde klavyeyle alakalı hiç bir sıkıntı yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.C.G -- 4 Aralık 2024; 16:48:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EastbloodRed kullanıcısına yanıt

Eğer ios 18 deysen onla alakalıdır

• whatsapp bildirimlerinin bildirim merkezine düşmemesi, whatsapp tan gelen aramaların bildirimlerinin gelmemesi sorunu yaşayan var mı? biraz sinir bozucu, bildirim geldi mi diye açıp kontrol etmek gerekiyor

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer iPhone modellerde de var bu sorun. Sanki Türk Telekom kullananlar daha çok etkileniyor gibi geliyor bana

Model bazlı söylemiyorum kimse geçmesin mümkünse en azından şimdilik. Gördüğüm en kararsız iOS sürümlerinden biri olmuş. Toparlanması için birkaç güncelleme daha lazım.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Çok batıl inanç gibi gelecek ama her güncelleme de kamera kalitesi düşüyormuş gibi geliyor

hocam foto kalitesinde sanki bende düşme hissediyorum

• 14 Plus'ta bence şarj sağlığında sorun var. Desteğe yazdığımda devir sayısına göre normal falan dendi ama ailemde benden fazla şarja takanın şarj sağlığı daha iyi. 14 Plus kronik sorunlu bence.

• 14+

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU]

• Benzer sorunu yaşayanlar için güncelleme;

Sorun şarj kablosundanmış. Garanti bitimine 1 ay kala Apple servis noktasına başvurdum, şarj kablosunu yenisiyle değiştirdiler. Sorun kalmadı.

• emrebab-92 kullanıcısına yanıt

Şarj kablolarının ucu Lightningde çabuk oksitlenme, aşınma gibi sorunlardan temassızlık yapıyor. Kablo değiştirince düzeliyor ya da bazen bir yönde sorun çok oluyor diğer yönde takarak şarj ediliyor. Ama en titiz kullanılan kablom bile 1.5 senede bu sorundan neredeyse hiç şarj edemez hale geldi. Type-C de olmayan, olmamasını sevdiğim güzel bir mesele bu.

• byJuck kullanıcısına yanıt

Hala yapay zeka gelmedi sanırım, sözde 18.2 de geliyordu. Bu gidişle iPhone 17 ve iOS 19 tanıtımını yaparken yapay zekayı baştan tanıtıp “bu sefer cidden geldi” diyerek o sene bir daha reklam edecekler bu yapay zekayı 😀

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Gelse de kim ne kadar kullanacak ne kadar lazım? İstediğini google ile çözülüyor zaten bence biraz gereksiz bir özellik. Üzerinde çok fazla duruluyor ve bu durum nedeniyle kaytarıyor Apple :)
    Özellik ekleme olayı daraldı, e performans konusunda da telefonu uçuracak durumda da değil cihazlar zaten alev alev...

• tirabzonli kullanıcısına yanıt

hocam türkcell'e geçtim, aynı sıkıntı devam ediyor. yazdım görmedin mi, dönmüyorsun diye trip yiyoruz :)

hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar . Telefonu DFU moda alıp bir güncelleyin derim .

Bende de oluyor ara ara. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Kalıcı çözüm bulamadım.

• sorrento kullanıcısına yanıt

ayarlardan telefonu sıfırladığımız yerden konum-gizlilik ayarlarını sıfırladım, şu anlık bildirimler ve aramalar geliyor sanırım çözüldü. Konum ayarlarından birçok konum iznini kapatmıştım belki de bildirimlerin gelip gelmemesini etkiliyordu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU]
    Hangisi orijinal acaba?

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.