Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (122. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cihazı alalı tam bir yıl oldu batarya %92 ye 300 devir görünüyor. Ama batarya performansı. Bu sayıların pek anlamı yok gibi arkadaşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
%91 e düştü. Düşüş hızlandı 305 devir sayısı var.
14 Plus'ta arada fps düşüşü hissediyorum. Araç çubuğunu indirirken veya ana ekranda uygulama taşırken.
Uygulama kapatırken bende de akıcılık sorunu oluyor. Animasyonlarda ve arayüzde (neredeyse) hiçbir şey değişmediği halde böyle olması kasten yapıldığını düşündürüyor. Ayrıca iPad Air 5. nesilde de oldu bitti soldan çıkan araç takımı animasyonunda hafif kasma sorunu var. iPhone’da da geçmiş sürümlerde bu animasyonda aynı sorun vardı, iOS 18 ile bu animasyon tamamen yenilenmiş, artık sorun yok. Fakat iPadOS 18’de bu animasyon halen aynı ve M1 çipsetli bir cihazda bu kadar basit animasyonun kasmasının tek sebebi yazılımsal olabilir. Yani animasyonlarda yıllardır yazılımsal bir sorun olduğu açık. Bu sorun pek dile de getirilmediğinden Apple hiç önemsemiyor bence. Koskoca Apple’ın sabit 60 fps animasyon sunamaması oldukça ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 28 Ekim 2024; 18:47:6 > -
18.1 surumunde pil tüketimi artış gösterdi mi sizlerde de ?
-
18.1'de de devam ediyor 🙄
-
Lens camı buhar olunca oluyodu bende bu durum, iyice temiz olduğundan emin olun lens camının
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel yansima tüm iphoneler de olan bi durum tüm cihazlar da var şu yansimanin önüne gecemediler..Apple 16 serisinde lens ekleyip duruyor ama beceremedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14+ hâlâ arayüzde kasma oluyor ara ara.
18.1
anlık fps drop yiyormuş gibi ama bunu günde max 3/4 kez denk gelirse yaşıyorum.
Hocam bana mıknatısı güçlü olan mag safe kılıf lazım. Arabada mıknatıslı kablosuz telefon tutucuya sağlam tutunan mag safe kılıf bulamıyorum.
Bahsettiğiniz markalar iyi gibi sanki. Özellikle jetech’in fiyatı uygun ama Tr de satışı yok sanırım. Amazon’da hep yurt dışı ürünler var. İlave vergiye rağmen yine de fiyatı uygun kalıyor youngkit’e göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kullandığım en güçlü magsafe olan kılıf jetech idi. İnox beyaz eşyalara cihazı tutturabiliyorum dokunmadan plus olmasına rağmen. Ürün için alırken ekstra güçlü mıknatıs gibi vs özellik açıklamaları yoktu direk o şekil çıktı ve fiyat da uygun.
ios 18 sayfasına yine de bi sorun belki daha güçlü işinize yarar birşey çıkar
Teşekkür ederim hocam. Siz Amazon’dan mı almıştınız ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet oradan almıştım
rica ederim.
8 gün de gelmişti yanlış hatırlamıyorsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.C.G -- 20 Kasım 2024; 0:35:56 >
17.7 deyim cihaz yağ gibi akıyor (iphone 14)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X