Şimdi Ara

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.434
Cevap
121
Favori
132.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam benimkine de arkadaşları aynısını söylemiş zaten kılıfla kullanılacak renk fark etmez al demişler..

Sanırım durum belli iphone olsun da çamurdan olsun mantığı ile alacağız bu gidişle :)

• MrCelik_ M kullanıcısına yanıt
    Hocam tren kaçtı benim için. Fiyat artmış amazonda. Sen almışsındır umarım. Acaba muhteşem cumayi mi beklesek 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonu aldığımda mediamarkt’ın ekran koruyucu paketini aldım. Ekran koruyucu hava yaptıkça yada deforme oldukça değiştiriyorum. Ancak bazı kılıfları taktığımda direk hava aldırıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Sizler ekran koruyucuyu nerden temin ediyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt

Amazondan 14 pro için 2-3 hafta önce mineks aldim aparatli olan takmasi kolay oldu şuan kabarcik yok uygun fiyatli zaten gidipde magazlar dan 1-2k ömurluk koruyucu da alinmaz yahu..bnm aldiğim 130-140 tl iz birakiyormu yani oyun oynadiğim için yapiyor ama rahatsi etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 1-2 bin vermedim yahu hemen linçleme

Link varsa alabilir miyim acaba?

• OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt

Altta secenekler var cok iyi demiyorum garantiside yok ama şansini bunda da dene uygun birşey zaten söküp atsanda gücüne gitmez belki begenirsin

amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: BABİLDEN Apple iPhone 15 Pro İle Uyumlu Hizalama Aparatlı ve Takılırken Camın Altında Kesinlikle Toz Bırakmayan Darbelere Karşı Ekstra Güçlü Ekran Koruyucu Cam
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CS9S987L?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_H49NVV07X7TCMFRKEGK4&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_H49NVV07X7TCMFRKEGK4&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_H49NVV07X7TCMFRKEGK4&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Ekim 2024; 21:22:30 >

Eyvallah hocam

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt

Yok hocam bende alamadım..

Keşke alsaydık o sarıyı ve rahat etseydik..

Hangi muhteşem cuma hocam o kadar bekleyebilir miyiz  

• MrCelik_ M kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün sepette 47500 e veriyordum hatta onay mesajı geldi ama kartım internet alışverişine kapalı diye olmadı amazon da bunu yetkisiz biri yapıyor sanmış iptal etmiş. Sinirlendim Hepsiburadadan 44700 enverdim 128 lik ya yeter dedim 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bi ekran koruyucu gayet güzel kendimde kullandim yeğenime ve abime de alıp taktım. Tam f/p.

• developer.84 kullanıcısına yanıt

Aynen en azindan kabarcik yapmadi piyasadaki el ile takilan koruyuculara bin basar

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt

47.5 nasıl kaçırdık bee..

Bir daha denk gelmez sanırım bu..

Hocam bende tavsiyeniz üzerine aldım, gayet güzel ekran parladı resmen

Teşekkür ediyorum 🙋🏻‍♂️

• Cihazı aldığımdan beri ekran koruyucu ile kullanıyorum bugün ekran koruyucuyu değiştirirken ekranda çokkkk küçük bir çizik/göçük gördüm tırnak takılmıyor bile. Böyle bir ihtimal var mı?

• Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt
    benim de önceden sıfır aldığım ip13 cihazım da kutudan çıkarırken ekrandaki beyaz jelatini çıkarıp direk koruyucu yapıştırıp öyle açmıştım. 6 ay sonra koruyucuyu değiştirmek için söktüğümde ışıkla fark edilicek bir şekilde ekranın sağ alt köşesinde içerde yaklaşık 1 cm çizgi şeklinde çizik vardı.

• Ekran koruyucu ve kılıf için yıllardır spigen kullanirim. 50-60 bin telefona veriyosan bunlarıda alıcaksın. Telefon nadir de olsa dusuyor benim ama hic bisey olmadi bugune kadar

• İphone 14 için kenarları kavisli yani iphone 11 gibi olan kılıf var mıdır ince silikon tarzda. Kullandığım kılıf sert ve kenarları keskin

• H.C.G kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımdan beri geceleri şarjda bırakıyorum bazen 5 in bile altına düşüyor ama günü rahat çıkarıyor sağlık 93 1 bucuk yıl olacak

• neoxod N kullanıcısına yanıt
    yazın çok oyun oynadım. Cayır cayır yandı

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.