Hocam benimkine de arkadaşları aynısını söylemiş zaten kılıfla kullanılacak renk fark etmez al demişler.. Sanırım durum belli iphone olsun da çamurdan olsun mantığı ile alacağız bu gidişle :) |
Bildirim
Hocam benimkine de arkadaşları aynısını söylemiş zaten kılıfla kullanılacak renk fark etmez al demişler.. Sanırım durum belli iphone olsun da çamurdan olsun mantığı ile alacağız bu gidişle :) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amazondan 14 pro için 2-3 hafta önce mineks aldim aparatli olan takmasi kolay oldu şuan kabarcik yok uygun fiyatli zaten gidipde magazlar dan 1-2k ömurluk koruyucu da alinmaz yahu..bnm aldiğim 130-140 tl iz birakiyormu yani oyun oynadiğim için yapiyor ama rahatsi etmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Altta secenekler var cok iyi demiyorum garantiside yok ama şansini bunda da dene uygun birşey zaten söküp atsanda gücüne gitmez belki begenirsin amazon Prime Üyeleri için günün fırsatı: BABİLDEN Apple iPhone 15 Pro İle Uyumlu Hizalama Aparatlı ve Takılırken Camın Altında Kesinlikle Toz Bırakmayan Darbelere Karşı Ekstra Güçlü Ekran Koruyucu Cam https://www.amazon.com.tr/dp/B0CS9S987L?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_H49NVV07X7TCMFRKEGK4&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_H49NVV07X7TCMFRKEGK4&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_H49NVV07X7TCMFRKEGK4&starsLeft=1&skipTwisterOG=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Ekim 2024; 21:22:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam bende alamadım.. Keşke alsaydık o sarıyı ve rahat etseydik.. Hangi muhteşem cuma hocam o kadar bekleyebilir miyiz |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynen en azindan kabarcik yapmadi piyasadaki el ile takilan koruyuculara bin basar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
47.5 nasıl kaçırdık bee.. Bir daha denk gelmez sanırım bu.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |