< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (118. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende 14+ kullanıcısıyım, herhangi bir sıkıntı görmedim.
Stabil çalışıyor, pil konusunda da olumlu-olumsuz bir değişiklik bulunmuyor.
Isınma sorunu da yaşamadım.
-
Sistemin genelinde sorun yok, hız aynı da animasyonlar (Safari’deki ve uygulama kapatırken yukarı sürüklemedeki) arada kasılıyor. Anlamadım. 14 Plus. Her zamanki gibi doğrudan kurdum. iPad Air 5. Nesilde 18.1 beta yüklü ve sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 20 Eylül 2024; 15:54:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iOS 18’de Geekbench testi yapan var mı? Puanlar ne durumda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düz model için single core 2300 civarı multi ise 5700’lerde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Pil sağlığım 85 pil doluluğum 80’di. Arka planda açık her şeyi kapattım. Laptop altına koyduğum soğutucunun üzerinde fanlar açık kılıfsız test yaptım. Parlaklık %40 civarıdır. Bu şekilde benim aldığım dediğim gibi çıktı.
Bildigin hile yapmişsin:)))
-
-
harbiden öyle uçuk kaçık fark yokmuş ben bu senede burdan devam😂
Hocam ne fark olacak. yok işlemciyi şu kadar arttırdık, önceki nesilden % şu kadar hızlı falan hepsi hikaye gerçek hayatta bir fark yok iPhone 14 güçlü bir cihaz uzun yıllar da böyle kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 29 Eylül 2024; 19:45:59 >
bu sene bi yenileme isteği doğdu ama, cihaz iyi durumda olduğu için 17 yi de bi bekleyip görelim bakalım hayırlısıyla.
Bu sene telefon yenilemek eğer 16 Pro/Max almıyorsanız çok gereksiz masraf olur. Seneye çok büyük ihtimalle tüm 17 serisi 120 hz ekranla gelecek o zaman geçiş çok daha mantıklı olur. iPhone 16 şimdiden öldü.
zorlarsam alabiliyorum ama 17 yi beklemek daha çok baskın geliyor şimdilik. Artık seneye fiyatlar tavan yapınca elimdeki cihazı, maci satıp 17 geçerim yoksa bir sonraki sene kredi çekmek zorunda kalıcam gibi 🤣
120hz ve değiştirilebilir batarya gelirse banko geçerim düz 17’e
Değiştirilebilir batarya ile ilgili en ufak bir sızıntı yok hocam.
Düz 16 gerçekten hayal kırıklığı olmuş. Satışlarda 120 hz yi 16 ya getirmediğine pişman olacak gibi Apple. (Beter olsun:)
Hız testi böyle olmaz maalesef. Amaç sosyal medya twitter vs kullanımı ise hali hazırda 14 uzun süre yeterli. İşlemci güç farkını test etmek için ya benchmark ya da video render gibi testler yapmak lazım. Bu tarz testlerde androidler uygulama açılışında daha hızlı mesela.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X