Şimdi Ara

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.520
Cevap
122
Favori
138.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu bize sanırım vermeyecekler. 18.1’de bakalım. Ama bence imkansız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 18 i dün indirdim, şu ana kadar bir bug la karşılaşmadım. (Telefon 14+)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Sadece 15 pro ve sonrası

• Şunun içini düzenlemeyi bulamadım.

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU]

• Watsaptan yazarken atıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Şunun içini düzenlemeyi bulamadım.

Yok zaten

• İos 18le yapıkredi yatırım dünyam uygulaması açılır açılmaz kapanıyor bende :(

• İOS 18’e atlamayın arkadaşlar. Bir süre 17’de bekleyin. 17.7’yi DFU ile 14 Plus’a kurdum cihaz yağ gibi akıyor. Yeni işletim sisteminde bir sürü hata var. Klavye tepkiselliğinin düşüklüğü kameranın arayüzünde sorunlar vs. Nedir bu yeniye geçme merakı anlamıyorum. Düzgün çalışan bir sürüm varken sorunlu yazılıma geçmek mantıksız. 17.7’ye OTA ile geçmedim. Doğrudan 17.7 IPSW dosyasını indirip DFU ile kurdum. Cihaz çiçek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 17 Eylül 2024; 19:8:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 hala alınır mı ne dersiniz? 6gb ram yetiyor mu yoksa 16 almak artık zorunlu mu?

• selmand kullanıcısına yanıt
    14 kullanıyorsan geçme ama daha eski bir cihaz kullanıyorsan kesinlikle 16’ya geç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

14, 13’ten bu +2 gb ram yönünden güzel ayrılıyor. İkisi de yapay zeka özelliklerini apple’ın işgüzarlığı yüzünden alamayacak ama performans açısından uzun süre kasmadan etmeden götürecek bir telefon 14. Düz 15 zaten ölü bir model, piyasaya çıktı ve 1 sene sonra yapay zeka alamayacaksın dendi telefon sahiplerine. Bana göre son zamanların en anlamsız modeli. Her fırsatta aşağılarım ve hak ediyor.

Yani ya iphone kullanayım uzun süre götürsün aşırı da para harcamayayım diyin 14 alın ya da almışken iyisini yani 15 pro ya da 16 pro alın. Ben düz 16 alacağıma 3-5 bin daha katar kesinlikle 15 pro alırım. 65 bin tl ücret ödeyeceğim ve hala 60 hz ekran kullanacağım ha! Apple bunu biraz çok bekler.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

15 pro büyüktür düz 16. Utanmadan hala 60 hz ekran verdiler. 15 pro alın yapay zekayı da kullanın 3. Kamerayı da kullanın titanyum kasanın keyfini de çıkarın.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Hala 60hz çıkarmaları, kullanıcıyı keriz yerine koymaktır. Şirket telefonum var 14 plus ama S23U kullanıyorum. Arayüz güzelleşmiş ama 60hz bıktırıyor.

Abi 60hz mi kaldı ya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

11 düz kullanıyorum. 15 pro düşündüm ama çok aşırı şikayet var telefonla ilgili, kamera, ısınma ve batarya tüketmesi gibi okudukça içim daraldı. 14 plus güzel pek şikayet yok, yapay zeka ile pek işim olacağını sanmıyorum zaten siri türkçede o aşamaya gelir mi bilmiyorum ama 6gb ram en fazla 2 sene yeter. 16 veya 16 plus işlemci ve ram açısından 15 pro ile eşdeğer görünüyor. Kafam karışık. 🤔

60 hz ekran sorun olmaz dersen alınır.

Bütçeniz varken almışken 16 alın. Makro kameranız olur 2x zoom olur en azından. Zoom yapınca çöpe dönen kamera kalmadı bu devirde. 16’nın tek eskisi ekranı. Bütün güncel şeyler var. Bütçe varsa 120 hz ekranlı telefona da alışmadıysanız 16 alın geçin.

15 Pro’nun böyle kronik sorunları yok kamerası mükemmel çekiyor ısınma sorunu güncellemelerle çoktan çözüldü aşırı sıcak yaz dönemini geride bıraktık artık bu saatten sonra hiç sorun olmaz 15 Pro alabilecek bütçeniz varsa hiç düşünmeden şimdi alın yakında fiyatlar patlayacak

• 18 güncellemesini yapan varsa yorumlarsa seviniriz. Batarya, stabilite, görünüş akış vs. Geçmeye tavsiye eder misiniz yoksa 17.7 mantıklı mı?

• atheon kullanıcısına yanıt
    Ben beyendim. Daha stabil olmuş. Oyunlarda yakılma oluyordu o çözülmüş. Ayrıca MacBook varsa ıphonu yansıtma işi harika olmuş. Batarya bence iyi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.