Şimdi Ara

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.522
Cevap
122
Favori
138.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevineceğim bir konu var. Yaklaşık 15 yıldır Android kullanan ve çok sık telefon değiştirmeyen biriyim. Halihazırda 5 yıldır a51 telefonumu kullanıyorum. Artık hem telefonu hem işletim sistemini değiştirmek istiyorum. Büyük ekran ve uzun şarj suresi istiyorum . Aklımda 14 plus ve 15 plus var. 15 pro max a butcem yetmiyor. İlk iphone telefon kullanacak birine hangisini önerirsiniz? İkisi arasında yaklaşık 10k fark var. Bu fark için 15 plus almalı mi yoksa 14 plus iş görür mü? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • immaybee İ kullanıcısına yanıt

Bütçen varsa 15+ alınır, çok zorlayacaksa 14+ her işini görür

14+ ile 15+ çok fark yok.Kâr cepe yakışır :) 14+ gücü fazla bile. Bende senin gibi 15 sene android'teydim. Şimdi 14+ kullanıyorum pil süper. Al kaliteyi hissedeceksin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

16 cikinca karar ver 1.5 ay kaldi..

• Size bir gün doğumu fotosu bırakayım 14+

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU]

• izzertas7979 İ kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

İos 17.6 çıkmış yükledim. Bahsettiğiniz IP16 düz modelinde 120hz olmayacak değilmi? Yada değiştirilebilir batarya kaç model sonra gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: EastbloodRed

İos 17.6 çıkmış yükledim. Bahsettiğiniz IP16 düz modelinde 120hz olmayacak değilmi? Yada değiştirilebilir batarya kaç model sonra gelir

Avrupa birliği değiştirilebilir batarya için 2027 işaret ediliyor. Tabi bu süre en uzun süre olduğu için daha erken de gelebiliriz . Düz modellerde yine 60 hz olacak

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Yani IP17’de görebiliriz belkide değiştirilebilir batarya. İşte o zaman yenilerim cihazı öyle olursa, bu pil sağlığı göstergesi bizi manyak etti. En azından ilerde öyle olursa senede 1 batarya değiştirir kafaya takmayız, diğer türlü cihazı servise vermek gerekiyo adam akıllı başka bişeyi bozmadan yaptılar mı yada ıp68 su geçirmezlik yalan oldumu diye düşünmeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 7 Ağustos 2024; 20:13:26 >
  • EastbloodRed kullanıcısına yanıt

60 hz kesin olucak düz modellerinde,değiştirilebilir batarya ise 18-19 serilerini hatta 20 modelinindr belki görürüz..

• 14’ten geçilecekse en az 16 Pro’ya geçilir bence düz 16’’ya geçmek gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 7 Ağustos 2024; 20:38:37 >
  • Takas desteğini en çok hangi alışveriş sitesi veriyor biliyor musunuz

• IOS 17.6 dan gayet memnunum ,o yüzden 17.6.1 ya geçmedim .

• Düz iphone 14 kullanıcısıyım. Yeni başladığım şirket şirket telefonu yerine 18.000 tl lik nakit desteği veriyor. Kendi telefonumu gerekirse çift sim olarak kullanayım diyorum da şarj konusunda 14 biraz tedirgin ediyor, acaba gün içinde biter mi diye düşünmeden edemiyorum. Telefon, mail, whatsapp gibi temel işlerde kullanmak için, hazırda nakit desteğini de değerlendirmek için sizce 14+ a geçmek mantıklı olur mu? Performans, kamera vs konusunda pek ihtiyacım yok. Sadece batarya biraz şikayetçi olduğum konu

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt

IP14 le 18. ayı doldurdum pil sağlığı %89 civarına düştü ama hala şarjının 1 günün altında kaldığını görmedim. Başlarda abartısız 1.5 hatta 2 gün gittiği oluyodu şarjın, oyun oynanmayan senaryoda tabi

Ben şirket ile şahsi telefonu birleştirme taraftarı değilim ayrı kullanmak her zaman daha mantıklı geldi nedense.

• byJuck kullanıcısına yanıt

açıkcası ayrı kullanmak daha iyi gelebilir ama 3 yıldır iki telefon taşımak zulüm gibi geliyor. Cebinde sürekli bir ağırlık olarak rahatsız ediyor ki 18 bin tl ye alabileceğim android telefonlar da beni kanser eder biliyorum.

Yavaşlayan, kasan, donan elektronik cihazlardan direk soğuyorum, canım sıkılıyor. Çift sim ile kullanabilirim diye düşünüyorum

• şöyle bir durum var, sürekli araç ile seyahat halinde olduğum için bu telefon (geçmişte iphone 11 aynı şekilde) şebeke aramak, sinyal almak için biraz daha fazla batarya tüketiyor. İster istemeden batarya durduğu yerde büyük kısmı erimiş oluyor.

Aynen o durumda su gibi gidiyo şarj, bendede elektrikler gittiğinde benzer durum oldu

O fiyata biraz ekleme yaparak S23 FE işinizi görür bence.
    Apple telefona yazık edersin :)

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.