< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vatan bilgisayardan almıştım 14ü sormuştu bana hızlı şarj 20w mı istiyosunuz normal mi diye bende hızlı olanı istemiştim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 6 Temmuz 2024; 20:10:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende sırf bu yüzden hangi odada klima açıksa o oda da şarj yapıyorum, yoksa alev alacak kıvama geliyor telefon da şarj aleti de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.C.G -- 8 Temmuz 2024; 21:7:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hayırlısı bakalım düşerse de canımız sağ olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple telefonlarına değiştirilebilir batarya koymadığı için hepimizi ruh hastasına çevirdi 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayarlardaki pil sağlığı göstergesi olmasa yine o kadar kafaya takmazdık sanki :) bide bana en yakın apple servis 3-4 saat uzaklıkta olduğu için ödüm kopuyo cihaza bişey olur diye 😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.C.G -- 8 Temmuz 2024; 22:1:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bide apple serviste bile cihazın içini açtırdıysanız su geçirmezlik garantisi yalan oluyo diye okumuştum bikaç yerde, ne kadar doğru bilmem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |