< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrEcu -- 19 Ocak 2023; 18:21:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İPHONE 14 KASA
-
-
Boya atması olabilir hocam, 13 proda da yaşanıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıf içine giren tozlar yapıyor. Çizik desen değil boya zedelenmesi gibi bir şey. Gün ışığında belli olmuyor. Sadece ışık altında göze batıyor. Bende de siyah renk var durum aynı. 13 proda da aynıydı. Silver almadığıma çok pişmanım bu sebeple 20 gün oldu alalı her geçen gün artacak bu noktalar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kronik sorun sanırım o zaman
Yapılacak herhangi birşey yok sanırım can sıkıcı bir durum telefonu kullanmadım bile dolabımda duruyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrEcu -- 20 Ocak 2023; 10:17:30 >
Boya atması değil ezik ya da çapak gibi bir şey. Şekil verirken freze körelince böyle olur. Sonrasında üstünü cilalamışlar. Macrumors gibi yabancı forumlarda da çok şikayet var, boya atması ile başabaş gider. Benim iPhone 14'ün de kamera camını çevreleyen ringte çapak çıktı. Elle körleyip alamadım da. çok kafaya takmadım.
Son yıllarda talebe yetişebilmek için kalite kontrol kriterlerini epey düşürdü. Başka yerde sorun yoksa böyle kullanın gitsin. Eskiden çok değiştirirdim ama artık yapmıyorum çünkü değişim cihazında da da başka sorunlar çıkıyor. çizik çapak var diye değiştirirsiniz bir sonrakinde bu sefer sarı ekran olur, tuşların biri gömük olur ölü piksel çıkar vs. Tam bir piyango.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 20 Ocak 2023; 19:45:55 > -
Tırnağa vs takılmıyor evde yeni 3 cihaz var hepsinde farklı yerlerde var herhangi bir çözümü yok sanırım
14 Pro max kullanıyorum böyle bir iz benzeri bir şey yok. Daha çok üretim hatası gibi duruyor
Ne zamandır kullanıyorsunuz 3 cihaza baktım hepsinde farklı farklı yerlerde var
2 Ay oldu hocam 2 aylık süreçte sürekli kılıfla kullandım.
Benimde alalı 2 ay oldu bende sürekli kılıfla kullandım fakat oluşmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X