Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.990
Cevap
713
Favori
2.147.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #44
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3-3,5 dan daha fazla olacağını düşünüyorum. Ama inş dediğiniz gibi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14 pro için 40 bin tl'den fazla fiyat biçenler neye göre yapıyor bunu? bana sanki pek hesap yapmadan zamla dolar kuruyla 40'ı geçer işte bir şekilde diye düz hesap yapılıyor gibi geliyor. dolar kuru 20, vergiler şimdikinden fazla bile alınsa 14 pro 40 bini bulmuyor hesaplarken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 pro 256 gb 30 bin tl fiyatı olursa makul olur..35 ve üstü zorlar.. daha şarjı var kılıfı var. airpods u var. nasıl bir ülkede yaşıyoruz yeminle delircem.. sanki audi a8 alacakmıs gibi maliyet hesabı yapar olduk.. altıüstü telefon ya :S

• ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt

30 bin tl olması da imkansız da 35-36 beklenen seviye olur

• aria26 kullanıcısına yanıt
    35 k olur minimum

13 pro 1800$ dan
    12 Pro 1900$ dan satışa çıkmış

Dolar kurunu yüksek baz almayı tercih edeceklerini hesaba katsak kur da 19 olsa

1800x19= 34.200
    1900x19= 36.100 yapar.

Pro serisi için en iyi ihtimal yukari da ki rakamlar fakat düz yeni büyük ekranlı Max veya Plus çıkacak olması bu Pro serisinin daha pahalı olacaği izlemini uyandırıyor bende.
    Öte yandan çinlilerin tepe modelleri 1000$ ve üstünde seyretmesi hayra alamet değil Apple Pro serisinin 40 bin den yukarı fiyatla da satabilir.
    Kur 20 bile olsa 40 yapmıyor. Düz modeller hesaplı Pro modellerin pahalı olmasi beni şaşırtmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 pro max 256 GB hatasız çiziksiz Apple tr garantili kaça gidiyor bu piyasada?

• olmadı hocam alıcısı çok telefonun.

• Yeniliklerden dolayi mi iPhone 14 Pro almayi düsünüyorsunuz, yoksa elinizde olan bir önceki telefonun degeri düseceginden dolayi mi yenisi almayi tercih ediyorsunuz?

Yani bende de suan 13 Pro var ama ekstra bir artisi nedir suan icin 14 Pro'nun? RAM olarak 6GB'la devam edeceklermis, kasa görünümü zaten degismiyor. Büyük ihtimal USB-C'de seneye gelir. Bu sekil kendimi avutuyorum. Büyük ihtimal 15 Pro'yu alirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 4 Eylül 2022; 14:12:52 >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Senelik değişim ücret kaybı açısından daha uygun geliyor gibi.
    Yanılıyor olabilirim tabiki.
    Seri olarak ciddi fark yok gibi

• scanh kullanıcısına yanıt

Bu çıkış tarihi olursa benim ABD den direk alma şansım rafa kalkar. 15 Eylül ABD saati ile 16:30 da arkadaşımın uçağı kalkıyor

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    Bu tahminim Türkiye için hocam. Amerika’da ön siparişler 9 Eylül’de açılacak ve 16 Eylül’de genel satış başlayacak muhtemelen

• Aylık geliri 10k$ olan forum donanımcılara koymaz bu telefonu almak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unknownartist kullanıcısına yanıt
    Aynisindan bende var bakalim kaca satabilecegiz cihazlarimizi :)

• evde bulamayan kargocu kullanıcısına yanıt

hocam telefon halen ulaşılabilir bir şey, ev araba konusunda koyar koymaz muhabbeti yapmak lazım 

• apple online store sadece kredi kartı kabul ediyor. benim de kredi kartı limitim 10 bin tl bu engeli aşmak için garantiden sanal kart oluşturmuştum yüklediğniz kadar harcayabilirsiniz ama kredi kartı mantığıyla çalışıyor dediler. fakat bugün araştırdığımda galiba belli bir miktarın üstü yüklenemiyormuş. bu durumda 30 bin küsür tl'den satışa çıkacak telefonu önsiparişle nasıl alabileceğim fikri olan var mı?

Sanal kart harici (şubeden işlem yapmak şartıyla) limit dışı işlem yapabilirsiniz. Diyelim telefon 40 bin TL’ye satışa çıktı ancak limitiniz 10 bin TL, hangi bankayla çalışıyorsanız herhangi bir şubeye gidip vadesiz hesabınızdaki parayı kredi kartına aktarabilirsiniz ya da direkt elden nakit verebilirsiniz. Bu para kredi kartınızda fazla limit olarak gözükür. İsterseniz işlem yapıp harcayabilirsiniz, almaktan vazgeçerseniz tekrar vadesiz hesabınıza aktarabilir ya da yine şubeden olmak kaydıyla nakit olarak çekebilirsiniz. Limit dışı işleme bankaların mobil uygulamaları da izin veriyor ancak bu genelde mevcut limitin 2 katı oluyor. Eğer şubeden işlem yaparsanız herhangi bir sınır yok

• scanh kullanıcısına yanıt
    o zaman süpermiş hocam o şekilde çözerim çok teşekkür ederim cevap için.

Rica ederim hayırlı olsun şimdiden

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.