iPhone 14 Pro'ya özel olacak Her zaman açık ekran özelliğinin iPhone 14 Pro’ya özel olarak kalması bekleniyor; bazı kullanıcıların umduğu gibi yazılım güncellemesiyle iPhone 13 Pro modellerine gelmesi beklenmiyor. |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
14 pro yu nerden almayi dusunuyorsunuz? Vatan hepsiburada apple online store un avantajli olani var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Heyecan tavan fiyatlar yavan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her zaman apple'dan online ön sipariş geçerim. hem güvenli hem de olabilecek en hızlı şekilde geliyor. kayıtsız şartsız değişim ve iade avantajı olması da cabası. bir de dediklerinden hep erken teslim ettiler bana.
Apple store ticari kredi karta taksit yapıyor muydu?
Online mağaza benim maximum ticari kredi kartıma taksit yapmamıştı.
Ön siparişte kesmez beni tatil için gittiğinden oteli adres olarak gösterebilir o riske de girilmez 15 de yola çıkıyor çünkü. 7 eylülde bir tanıtılsında kesin tarihi verirler bu sefer çok umutluydum hayır saftirik kendine de alacaktı ama dönüşü neredeyse 5 ay önceden aldığı için kestiremedi.
-
Hayır.
Teşekkürler
geçen sene 1 ayı geçti ön sipariş teslimi apple.com.tr'de alternatif nereyi önerirsiniz?
-
tr de hizmt kalitesini düşününce, apple store dan önce teslim edecek oluşum olacağını sanmam
-
Gecen sene troy ayni gece teslimat yapmis
hardware plus - hwpTroy Farkıyla iPhone 13'e Türkiye'de İlk Sahip Olanlardan Biri Olabilirsiniz - HWPhttps://hwp.com.tr/troy-farkiyla-iphone-13e-turkiyede-ilk-sahip-olanlardan-biri-olabilirsiniz-195490
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noel-dayi -- 6 Eylül 2022; 0:41:30 >
önsiparişe çıkar çıkmaz alırsanız appledan hızlı teslim eden yok. çıktıktan sonra eldeki stok zaten sınırlıydı geç sipariş verdiyseniz tabii ki sarkar teslim tarihi her firmada böyle oldu.
-
Amazon prime ile belirli lokasyonlarda iseniz 1 gün içerisinde teslimat gerçekleşiyor.
-
Güzel iş yapmış ama kaç cihaz dağıttılar acaba o önemli, zaten böyle bir şey olursa takip ederseniz bu şekilde haberdar olursunuz,
On siparis acildiktan 1dk falan sonra siparis ettim. İstanbulda olmama ragmen 1 ayi gecti gelmesi
Apple online store a çok güvenmeyin hızlı gelme konusunda. Geçen sene rezil ettiler çok kişiyi. Ben hem ordan hem Mediamarkt tan aldım, MM daha önce geldi. Belli olmuyor yani.
Saatler kaldı
heyecan büyük:) fiyatından bile çok ne zaman türkiye'ye gelecek onun merakı var bende:)
Telefon tanıtıldığı anda, hem fiyatları hem de ön sipariş tarihini görüyor muyuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X