Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -observer- Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.993
Cevap
713
Favori
2.147.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normalde 1 den fazla sokamaz ama onunda yollu var. Mesela kutusu olmayan ama faturası kendi adına olan ve içinde denetim zamanı sim kart olan cihaza bir şey yapamıyorlar. Savunma şu Türkiye den yola çıktım 1 hat yetmedi orada hat alamadığım için Türk hatlarımı bu cihazlarda kullanıyorum gibi. Ha illa takarlarsa %30 gümrük ödenir tabi bu çok kötü bir ihtimal.

• Arkadaşlar yurtdışı telefonu ile ilgili bir kaç sorum olacak konunun uzmanları yardımcı olursa sevinirim.

-Almanya'da bir tanıdık vasıtasıyla 14 pro alacağım. Getireceği telefonu kapalı kutuda getirebilir mi?

-Ayrıca kendi cebinde de kendi kullandığı telefonu olacak bu durum sıkıntı yaratır mı ?

-Telefonu bu arkadaşın pasaportuna işletmeyeceğim. Kendi ailemle konuştum onlarda yeşil pasaport var günübirlik sakız adası turuna katılacaklar. telefonu onların üzerine kaydettireceğim. Kimisi sakız adasına günübirlik ziyaretle telefon kaydedilmez dedi böyle bir sıkıntı yaşanır mı?

• haybroo kullanıcısına yanıt

Hocam bildiğim kadarıyla sim kart kimin adınaysa yurt dışına çıkmış kişinin o olması gerekiyor. Ben bikaç sene önce tam dediğiniz gibi cebimde kendi telefonum bavulda kutusu açılmamış iphone ile direkt geçtim. Kimse durdurmadı birşey sormadı. Ama bu biraz da şans işi gibi geliyor bana. Şuan bende yurtdışından alıp duruma göre 1-2 günlük Kıbrıs veya Batum ziyareti ile telefonu işletmeyi düşünüyorum.

1 dakika bile yurt dışında kalsanız yeterli. E-devlet'ten EGM sayfasından yurda giriş çıkış sorgulama sayfasından gözükmesi yeterli.

Getirme kısmı hakkında bir fikrim yok. Hem arkadaşıma getirmiştim hemde bir arkadaşım benim adıma getirmişti. Hiç sorun olmamıştı.

Kayıt konusunda, telefon hattınızı yurtdışına çıkan aile bireyinizin üstüne geçirirsiniz. Sorun olmaz o zaman.

Btk işlettiğiniz kişinin üstündeki hatta tanımlıyor çünkü. Edevletten girdiğinde görünen hatlardan biriyle eşleşiyor. Sakız adasına günübirlik gir çık problem olmaması lazım, pasaporta giriş çıkış vuruluyor çünkü o giriş çıkışta edevlette görünüyor. Çeşmeden en son bende yunan vizesi için gir çık yaptım. Ama en son bildiğim kadarıyla kapı vizesi kalktı diye biliyorum. Siz iyice bir kontrol ettirin.

• teşekkürler cevap için zaten hattımı, pasaportuna işlettiğim kişinin üzerine geçirmeyi düşünüyorum. Yeşil pasaportta da vize yok diye biliyorum ama tekrar araştırırım. @eferes @TheBCD @NotokorD

Valla ben BTK yı aradım batuma kimlikle gir çık yapsan bile kaydedebiliyorsun dedi. Ben de aynı şekilde yurtdışından bir şekilde getirtip bu şekilde kaydedicem.

Yeşil pasaporta yunan adaları ve anakarası için vize yok. Bir kaç saat gezip gelmeleri yeterli hattını taşır kaydettirir kullanırsın. 

• Biz sade vatandaş :) yeşili düşünmemiştim

• Bi fiyat tahmini yapayım bakalım. 14 pro 35999, 14 pro max 39999.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dysquest -- 7 Eylül 2022; 12:19:4 >
  • dysquest kullanıcısına yanıt

Ben bu fiyatlara okeyim.

Bu arada başlık yanlış. Tanıtım 20.00 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 7 Eylül 2022; 12:24:37 >

Bu fiyatlar olursa bence de iyi :)

• 14 pro 36.999 14 pro max 39.999 diyorum.

• tidus kullanıcısına yanıt

İlk etapta 40 barajını aşmasa da ben yakın vade de o 40 barajının geçileceğini düşünüyorum. Yalnız söylentiler doğruysa 14 düz modeli 0 yenilik ile geliyor +plus modeli de aynı batarya ile 1 günü zor çıkarır inşallah öyle değildir.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

14 plus/max modelin standart 14 ile aynı batarya ile geleceğine emin misiniz?Tahmin mi yoksa bir yerlerde okudunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 7 Eylül 2022; 13:0:12 >
  • plateau kullanıcısına yanıt

Her şeyi 'PRO' model altında başlatmaları beni bu düşünceye itiyor. 6.7 inç okeyim ama batarya bence büyük olmayacak ve ekran 60 hz olacak. Böylece insanları 'PRO' takısı olan ürüne yönlendirecekler büyük ekranlı telefon isteyende işine bile yaramasa 'PRO MAX' tercih etmek zorunda kalacak.

Mesela ben 14 plus/max her neyse adı o model büyük ekran büyük batarya ve en azından 120 hz bir ekran ile gelse direk onu tercih ederdim. İşlemcinin bir önce ki nesil olması da çok problem değildi .

Ama 13-14 aynı telefon olacak belki bir tık bataryası büyük üretim avantajı ile ama bire bir aynı cihaz olacak.

İddia edilen 100$ ekstra zamlı fiyat dışında olması beklenen bu , ama Çinlilerin anlamsızca fiyat yükseltmesi, Apple ın 14 ve 14 plus çıkaracak olması Apple' in Pro serisini daha pahalıya satabilir izlenimini oluşturdu bende.
    Pro 40 dan başlarsa şaşırmam.
    @Alkımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 7 Eylül 2022; 13:28:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Pro : 32.999 / 14 Pro Max: 35.999 - Beklentisi içerisindeyim :)  

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.