Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (1 Mobil) - 20 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
39.997
Cevap
713
Favori
2.147.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnşallah bu fiyatları geçmez.

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    Düz 14 ve plus ın aynı batarya ile gelmesi çok saçma değil mi hocam ekran büyüyor bi kere tüketim çok daha fazla olacak 1 günü bile cikarmayabilir öyle umarım öyle bir saçmalık yapmazlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • apple store online mağaza kapanmış her etkinlikte olduğu gibi. etkinlikten sonra yeni modeller ve zamlı fiyatlar aktif olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen döneceğiz dediğine göre zam geliyor! bugün kararsız olanlar eskis fiyat üzerinden alış veriş yapsınlar, yoksa üzülürler.

• Zam konusunda emin olamadım şöyle ki zam kaçınılmaz gibi gözüküyor fakat

Şu an Iphone 13 pro 30.000 tl bandında, düşünüldüğü gibi %20 zam gelse yeni hali 36.000 demek. %30 zam olsa 39.000 tl demek

Bu durumda Iphone 14 prolarında 40.000 tl üzeri olması lazım çünkü kimse 3-4 bin tl fark nedeniyle bir önceki modeli almak istemez.

Dolayısıyla tam kestiremiyorum rakamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 7 Eylül 2022; 14:40:48 >
  • tidus kullanıcısına yanıt

14 pro 36-37 bin bandından satışa çıkacak 13 pro zaten satıştan kalkıyor eldeki stok bitene kadar devam eder sonra biter üretimi duruyor çünkü.

• aria26 kullanıcısına yanıt
    36.999dan baslayan fiyatlarla :)

• Nedense psikolojik sınır olarak belki sadece ön sipariş için bile olabilir ama 34.999 TL Gibi bir sınırda ön siparişe açacaklar gibi geliyor 14 pro yu 36.999 gibi de pro max olabilir gibi geliyor ama inşallah çok üste çıkmak 33-36 bandına hazırım üstü beni üzücek

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Plus ve Pro Max aynı batarya kapasitesi ile gelecek hatta plus 2 mAh daha yüksek değere sahip, 4323 ile 4325

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    ahh keşke:)

• TheMuyu kullanıcısına yanıt

Bana öyle geliyor ekran 60 hz olduktan sonra zaten 14 plus modeli radarımdan çıkıyor inşallah öyle bir salaklık olmaz.

• kia kaha K kullanıcısına yanıt

33k neredeyse imkansız, kutusu açılmamış 13 Pro bekletiyorum o kadar az fark olursa direk 14 Pro alırım ama basit bir hesapla Apple'ın kur güncellemesi + 100usd lik global Pro zamı ile birlikte en az 36-37k olması lazım.

• Yalnız adamlar tüketiciyi öyle bir yönlendiriyor ki şimdiden herkes 14 Pro moduna girdi, Iphone 14 konusunu bile göremedim.

13 ile 14 arasında bir fark olacak mı o da bilinmiyor kağıt üzerinde aynı gözüküyor çünkü ama bir fark olmadan da tanıtmazlar herhalde diye düşünüyorum bakalım neler görücez.

• Iphone 14 pro -- 37.999 TL
    Iphone 14 Pro Max -- 41.999 TL

Benim beklentim bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 7 Eylül 2022; 15:26:23 >
  • Pro 34,999

Pro Max 38,999

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 38.000₺ altında çıkmayacaktır bence de, kur zammı artı global zam

• Benimde fiyat tahminim

Pro Başlangıç Model 40.999

Pro Max 44.999

Umarım yanılırım tabi totem yapıyorum.

35 altına razı hale geldik ne günlere kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 7 Eylül 2022; 16:3:59 >
  • 13PM’i verip 14PM almak için en iyi çözüm hangisi olur? Apple’ın bu sene de böyle bir kampanyası olmayacak galiba. Troy iyi midir bu konuda? Çok fiyat kırar mı?

• kia kaha K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyat çok iyi olur da pek mümkünatı yok gibi geliyor bana. İnşallah siz haklı çıkarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.