Geçen sene bu şekilde oldu. Bu sene ne olur bilinmez. |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
evet göreceğiz. ön sipariş tarihini bu ay çıkacaksa görürüz kasım gibi gelecekse sonbaharda sizinle yazıp sonra açıklarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok belirsiz hocam ama korona dönemi atlatılmışken erken sağlam gelişler beklemeliyiz bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam korona dönemiyle pek alakası yok korona döneminden önce de eylül ayında tanıtılır ekim sonu kasımda anca gelirdi bir tek geçen sene erken geldi
-
Gelen sene de büyük stok sıkıntıları oldu sonradan, ben Kasım da aldım Aralık sonu geldi, çip krizi , kapanma vs mutlaka etkili oluyor
Battery?😂
Spigen türkiye instagram resmi hesabında 14 sızıntısı diye küçük bir video paylaşmış. Type-c ve çentiksiz tasarım görünüyor.
-
Çentiksiz kesin zaten de type C sonunda
defalarca izledim type-c'ye dair bir şey göremedim ben.
type-c bu sene gelmiyor. 2023'de çıkacak modellerde olacak avrupa birliği dayatması sebebiyle. bu sene lightning ile gelecek
benim için problem yok ama bunu yıllardır bekleyenler var,
-
webtekno 14 serisinin muhtemel türkiye fiyatlarını hesaplamaya çalışmış
38.600 e 13 pro, 43 000 e 13 pro max hesaplamış. 256gb lara da 2.000 eklesek 40.600 / 45.000 olur. Allah sonumuzu hayretsin.
Edit: ben olsam Düz 14-14 plus alacağıma gider 13 pro yada max alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 6 Eylül 2022; 20:48:10 >
Hocam
yurtdışından gelen kişi kaç telefon sokabiliyor ülkeye ?
Saat kaçta tanıtılacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Büyük gün geldi sonunda,
bugün apple store çalışanı ön siparişe açıldıktan 8 gün sonra mağazaya geleceğini ağzından kaçırdı ön siparişte pasific time'da 1 gün sonra çıkacağına göre ayın 17'sinde cihazlar amerikada ulaşılabilir olacak demektir
farazi bir tarihte söylemiş olabilir ama ben şahsen bilgilerinin olduğunu düşünüyorum. iphone 12 gibi olmayacak yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 7 Eylül 2022; 8:52:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X