< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1950. sayfa)
-
-
Klavye kasma olayini neden ben yaşamiyorum denk gelmiyor acaba fazla mesajlaşmadiğim için mi.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İOS 18 sabahtan beri kullanıyorum telefon 14 Pro Max klavye yavaşlığı dışında tek sorun yok yağ gibi akıyor cihaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klavyede ben SwiftKey kullanıyorum. Güncelleme ile bi ara azalmıştı tekrar arttı kafasına göre kendi klavyesine geçiyor. Kendi klavyesinin de tahminleri kötü ayrıca yavaş çalışıyor alışamadım bi türlü
Ios boyledir.
Evde iki cihaz var. 14 pm ve 13 pm
Ikisi de yag gibi akar. Donma, kasma, takilma olmaz. Bataryasi da iyi gidiyor.
Bunlardan once de 11 ve 12 serisi vardi, onlar da boyleydi. Bu zamana kadar bir kere su cihazlara reset atalim, dondu, kasildi falan boyle bir hadise yasamadik. Uygulana cokmeleri falan olmadi.
Genelde forumda yazan insanları gördükçe sasiriyorum.
Demek ki her teknolojik alet bir olmuyor ayni banttan ciksa da…
(Tabi bunlar ios’da bizi tutmayacak. Apple’in yapay zeka politikasi ve bazi diger sebeplerle s25ultra deneyecegim.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 18 Eylül 2024; 23:5:47 >
DFU nedir anlamadım ama temiz kurulum diyorsan eğer zaten itunes üzerinden öyle yapmıştım. Memnun değilim demedim ki? Getirmek ya da düzeltmek bilmedikleri şeyleri yazıyorum.
-
anladım..evet denedim ben de çalışmıyor..ben genelde elle kaydırdığım için dikkat etmemişim.
-
14 pro dan düz 16 yada 16 plus a geçmek saçmalık olur değilmi ?
evet geçecekseniz 16 Pro’ya geçin yada hiç geçmeyin 14 Pro’yu kullanmaya devam edin
Daha İkinci senesinde nasıl da çöp ettiler bizim proları. Hayın apple, bölücü apple :)
Güncellemediğiniz sürece sıkıntı yok. İos 17.5 teyim. Pil ömrü %84 olmasına rağmen tam 1 gün yetiyor şarjı meselaquote:
Orijinalden alıntı: lawyer25
Daha İkinci senesinde nasıl da çöp ettiler bizim proları. Hayın apple, bölücü apple :)
18 de fotoğraflarda geri dönüşümü bulamıyorum. Silinem fotolar direk gidiyor mu?
Mesele şarj değil ki hocam. Uyduruk pil sayacı ve şarj etme limitinden tutun da apple intelligence’a kadar birçok yazılımsal özellikten mahrum bırakıldık daha ikinci senemizde. Rezil bi durum gerçekten.
Yemişim sayaci yemişim intelligence daha türkiyeye ne zaman gelicek belli değil,ayrimcilik varmi var gönül isterdiki en azindan 15 pro almak ama olmadi videolara bakinca kamera konusun da şaşirticak düzeyde değiller.Yazilimla yenilik getiriyolar şahsen cihazim da 8gb ram olsaydi 3-4 sene daha kullanirdim.2026 bitiyor 1 sene daha mecburi bekliyicez,iphone 17 serisini ozaman düşünürüm diyicem ama 17 pro serisi 100k max serisi 120-130k dayanicak gibi o paralari bilemedim,değermi değmez.
şu NFC ile ödeme gelsin 2 sene daha kullanırım bu telefonu 😄 s22 ultra da sürekli kullandığım için çok özlüyorum o özelliği. yurtdışından hesap açarak apple pay kullanıldığını okudum ama cesaret edemedim.
14 Pro Max için yazıyorum İOS 18 tam anlamı ile olmuş cihaz yağ gibi kayıyor sistemsel olarak bir çok iyileştirme var özellikle denetim merkezi 🤌
ios 17.7 den daha mı iyi?
Şarj süresi olarak 17.7 daha iyi appleytes yayinlamiş ios 18.0 puanlama olarak bi tik yüksel skor var ama şahsen gecmek için erken otursun ozaman gecicem
IOS 18'e geçeli 2 gün oldu, kilit ekranını açarken ve uygulamalara girerken kasıyor. Var mı aynısını yaşayan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X