Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ygtatli , Gs_KuRTuLuS , Gs_KuRTuLuS Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
40.040
Cevap
713
Favori
2.149.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, hiçbir şekilde tepki vermiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3u tools ile yapıyordum

• gargamel_ kullanıcısına yanıt
    Güncelleme için dfu yaparken oldu değil mi hocam?

• Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Evet dfu yapıp flash dedim bu şekilde kaldı hata verdi

Yok hocam keşke 3u tools ile yapmasaydınız birkaç sayfa yukarda bir hocam daha yaşamıştı bu problemi keşke baksaydın.

Hocam telefonu kurtarabilir miyim ne yapmam lazım

• Telefonu kurtaramaz mıyım arkadaşlar

Kablo takılı.

Ses yükseltme ses düşürme ve tuş kilitleme tuşuna elma logosu gelene kadar basılı tut 3 tuşa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    apple support
    If your iPhone is stuck on the Apple logo - Apple Support
    https://support.apple.com/en-us/102474

Hocam linke bi bak

Aynısı benim başıma gelmişti iTunes veya 3utools ile hiçbir şekilde yazılım atmıyordu. Defalarca denedim olmadı sürekli dfu modda açılıyordu telefon. Bendeki sorun telefonu PC’ye tip c portu üzerinden bağlamakmış . Telefonun kabloyu mouse dongleı ile tip a girişine taktım sorunsuz şekilde yazılım yüklendi.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hiçbir donma kasma yok 14 Pro Max.

• Bourne90 B kullanıcısına yanıt
    İtunes üzerinden yapabildim, cevaplar için teşekkür ederim Allah razı olsun

• instagram
    Alperen Kılınç on Instagram: "📱 iPhone Sorunlarına Kolay Çözüm! 🌟iPhone’unuz açılmıyor mu? Sürekli elma logosu mu gidip geliyor? Ekran dondu, telefon yeşil ekranda mı kaldı? iOS 18’e yükseltirken ya da iOS 17’ye geri dönerken sorun mu yaşıyorsunuz? Tüm bu problemleri iMyFone Fixppo ile kolayca çözebilirsiniz! 🎯🔧 Fixppo’nun başlıca özellikleri:iPhone’un açılmaması veya donmasıYeşil ekran hatalarıElma logosunda takılı kalmaiOS güncelleme ve düşürme sorunları📌 Yapmanız gerekenler sadece şunlar:iMyFone Fixppo uygulamasını bilgisayarınıza indirin. 💻iPhone’unuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. 🔌Uygulamanın adımları takip ederek telefonunuzu birkaç dakika içinde sorunsuz çalışır hale getirin!iPhone’unuzu tekrar hayata döndürmek bu kadar basit! 🔥Videoyu izleyin ve hemen deneyin! ✅"
    https://www.instagram.com/reel/DAGlSiHoECP/?igsh=MW5ydWVqMHNudmh6NQ==

bende itunes üzerinden hiç yapamadım yükseltme işlemini. 3utools çok daha iyi geldi bana.

• Önce normal telden 18 yükledim, şarj hızlı gidiyordu ısınma kasma vs vardı. Sonra itunnesden temiz kurulum yaptım aşırı iyi oldu. Sadece klavye yavaş sanki, onun dışında çok iyi. 14 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 22 Eylül 2024; 0:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldiği zaman temiz kurulum diyor herkes. Bu temiz kurulum nasıl yapılıyor arkadaşlar detaylı söyleyebilir misiniz? Youtube’dan bir bir video izledim. İpw.se gibi bir siteden son sürüm indiriyor. Telefona geri yükleden yüklüyor. Sonra telefonun önceki yedeğini alıyor veriler geri gelsin diye. Bu şekilde mi oluyor temiz kurulum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 pro max ağır geldiği için , tip c girişi olmadığı için , değeri daha fazla düşmesin diye satıp üst modele geçmek istiyorum. 48500 falan ödüyor vatan. easy cep 55000 tl diyor ama muhtemelen bahane uydurup fiyatı kırarlar. Sizce temiz 256 gb kaçtan gider ? Bir de 16 pro 512 gb ile 15 pro max 1 tb arasında kaldım .

• koçari K kullanıcısına yanıt
    14-15-16 pro serisi arasında dağlar kadar fark yok.
    Değeri düşmesin diye üstüne 40-50 bin ödenir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Ödenmez aslında .Saçma sapan fiyatlar ama asıl sorunum 14pm ı elden çıkarmak istemem. Androide dönmek de istemiyorum şu ara . 15pm veya 14p alırım 3 yıl kullanırım diye kafamda kurguladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 22 Eylül 2024; 12:15:50 >
  • Dostlar 14 pro cihazımda ios 18'den beri sanki cihaz bazı yerlerde 120 hz değil de eskisi gibi 60 hz hatta daha düşük çalışyıor gibi bir hantallık, bir ağırlık hissediyorum cihazda. Özellikle whatsapp'ta falan yazı yazarken hantallık çok baris oluyor gibi. Yeni ios'u OTA yoluyla kurmuştum, genel bir durum mu temiz bir kurulum yapsam mı? Öneriniz ne olur, pek tat vermiyor cihazım şu anda.

Pil %86'ya düşmüş, eskisi gibi pil düşünce cihaz yavaşlatma muhabbeti devam ediyor mu, piden olabilr mi?

• 
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.