< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1954. sayfa)
-
-
Bence mesajlari okumuyorsunuz.
Bu konuda kac mesaj okuduk, 18’e gecenlerin cogu cok memnun gozukuyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelen her güncellemeye öcü gibi bakan bi dünya insan var bu forumda. Android kullanırken imrenirdim hep zamanında ve düzenli gelen ios güncellemelerine. 2 yıldır iphone kullanıyorum ve beta sürümleri bile yüklüyorum :) çileden çıkaracak hiçbir sorun da yaşamadım şimdiye kadar. Bazı şeyleri çok büyütüyoruz gözümüzde. Fazla kasmaya gerek yok. Dibine kadar kullanmak lazım. Dünya malı dünyada kalır :)
İmza + mühür + kaşe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba birsey sormak istiyorum..ekranı aşağıya çekince siri önerileri çıkıyor ve ben bunu kullanıyorum uygulama bulma için falan fakat bunu telefon ekranı kilitli iken falanda yapıyor aşağı çekince açılıyor ekran kilitliyken açılmamasının bir yolu varmı ?
14 Pro Max, PC iTunes ile 17.7’den geçtim. Klavye sorunu kendiliğinden çözüldü gibi. 18.1 gelirse daha da düzelir. Bence kurabilirsiniz
Gelen her yeni güncelleme öcüdür. Planlı eskitme yaptıklarını kendileri de onayladı. Son çıkan iphone modeli alanlara en fazla 2 büyük güncelleme öneriyorum. Örneğin İphone 16 serisi ios 20 ye kadar güncellenmeli. Bu benim düşüncem tabii.quote:
Orijinalden alıntı: lawyer25
Gelen her güncellemeye öcü gibi bakan bi dünya insan var bu forumda. Android kullanırken imrenirdim hep zamanında ve düzenli gelen ios güncellemelerine. 2 yıldır iphone kullanıyorum ve beta sürümleri bile yüklüyorum :) çileden çıkaracak hiçbir sorun da yaşamadım şimdiye kadar. Bazı şeyleri çok büyütüyoruz gözümüzde. Fazla kasmaya gerek yok. Dibine kadar kullanmak lazım. Dünya malı dünyada kalır :)
ios 18'i çıktığı gibi yükledim, 8 gün geçti klavye hala rezil, yazarken takılıyor, yazma hızına yetişemeyip geri kalıyor gibi. Bence zamanla düzelmiyor, en azından bende düzelmiyor. Yukarıdaki sözlüğü sıfırlama yolunu denedim sonuçlara bakacağım.
-
Sizde de ekran geçişlerinde bazen ekranda titreme oluyor mu ? Özellikle sola doğru en son ekrana gelindiğinde yada yukarıdan ekran aşağıya çekilince.
-
Planlı eskitme falan bunları hiç umursayan birisi değilim ancak Apple'ın eski cihazlara davranış şeklini iphone 6'dan beri bizatihi iphone ve ios kullanan birisi olarak bu yaşadığımız minor sorunların kısa vadede biz "eski" cihaz kullanıcılarının lehine çözülmeyeceğini bilecek kadar da tecrübeliyim.
Dünya malının dünyada kalmasında bir sıkıntı yok da daha 2 senelik "pro" takılı cihazların klavyesinde sorun yaşayan sırf bu forumda bile onlarca kullanıcıyız, reddit'te yazan belki de binlerce kişi var. Sizce biz yalan söylüyor olabilir miyiz? Ya da keyif için böyle saçma şeylere takılıyor olabilir miyiz? Güya 120 hz ekranı olan pro bir cihazda kullanımı aşırı derecede törpüleyen sanki eski cihazlarda yaşadığımız gibi hantallaşma, klavyede bir yavaşlık yaşıyoruz. Bence bu baya baya büyük bir sorun. Bu dediğimiz sorunlar 16'larda olsa daha şimdiden ios 18.0.1 gelmişti. Geçen sene 15'ler ısınıyor dediler 3 gün sonra 17.0.1 ile patch çekti adamlar.
Hadi siz 2 senelik iphone'cusunuz, Apple'ın haleti ruhiyesini tam bilmiyorzunuz. Mac'inden İpad'ine Airpods pro'sundan iphone'una apple ekosisteminin dibine kadar girmiş bir apple sever olarak yorumlayacağım; hadi yapay zeka işine güya bu 14 pro'ların "donanımı" yetmedi onu anladık, peki 15 serilerine koydukları batarya şarj döngüsü göstergesini, ios 18'le getirdikleri şarjı istediğin yüzdeye kadar doldurabilme özelliğini getirmemesi de mi bir gösterge değil sizce? Apple eski cihazları uzunca süre ios vererek düşündüğünü gösterip sizi iyi hissettirir ancak hiçbir zaman asıl kızıl elmayı size vermeyerek, yaşadığınız sorunları hızlıca çözmeyerek de süründürür.
-
Kullanicilar yükliyenler öyle demiyor.Baksana sayfayaa kim memnun kim değil,pek araştirmaci gözlemin yok gibi ilk sürüm her daim rezilliktir pişmanliktir.Adamlar 15pro ve üstüne calişiyor.18.1 bi umutla bekliyoruz 17.7 olmayip 18.0 sürümünde olan ne var.? Sürümün oturmasini beklemek mantikli geçen memnunsa sorun yok 18.1 dağiltimi yüklemenize bile gerek yok 18.0 kalabilirsiniz:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 24 Eylül 2024; 10:12:15 >
Gelmeyen özelliklerden ben de muzdaribim. Onla ilgili de çok mesaj yazdım. En basit özelliklerin bile gelmemesi tamamen fiyasko. Ama ben bundan bahsetmiyorum o son mesajımda. Yazdıklarım gayet net.
Benim yazdıklarım da gayet net. Bu cihaz yazı yazarken takılıyor, güya 120 hz olan ekranı hantallaşıyor. Bunlar benim için ciddi problemler. Sizin için değilse buna da diyecek bir şeyim yok.
-
Saygı duyuyorum. Beni etkileyen hiçbir problem yok şu an. 18.1 beta 5 teyim.
16 kullanan var. ben windowsundan tut iosa kadar her kullandığım sistemde betayı kullanırım. çok nadir problem yaşadığım olmuştur. android 6 ncı sürümde. ben mi şanslıyım bilmiyorum ama bahsedilen bir sürü sorunun hiç biriyle karşılaşmadım.
-
Bu ios güncellemeleri konusunda tek adam tanırım @QRocKfire geç diyorsa geçin geçme diyorsa geçmeyin o kadar derim
Bana geçme dedi 17.7deyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Eylül 2024; 15:43:41 > -
Clean up özelliği bize gelecek mi? S20 FE’de vardı çok kullanıyorum
Merhaba Arkadaşlar,
Şu an kullandığım 14 Pro Max pil ömrü %87 gösteriyor. Sizce bu makul mu veya hangi değere kadar makul?
İhtiyaç olursa güncel sıfır pil fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
-
Nerde kaldı bu NFC
Yılbaşından sonra kayıt sonrası 3 takvim yılı dolacak pro max 256gb ne seviyelerden satılır ? Sarı siteye baktım ama henüz kimsenin dolmadığından böyle bir ilan göremedim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X