Ayarlar, face id ve parola kısmından değiştirebilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1955. sayfa)
-
-
iOS 18 ile klavyesi yavaşlayan arkadaşlar, klavye ayarlarından kaydırarak yazma özelliğini kapatsın. 6GB ramli cihazlarda özelikle oluyor bu. Muhtemelen optimizasyonu 8GB göre adreslendi. Gelecek güncelleme ile düzelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 24 Eylül 2024; 15:52:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ios 18de klavye bağırması düzelmiş mi ctrl-alt-delete sen bilirsin
-
Yok hocam. Lanet şey halen düzelmemiş. Her iPhone modelinde mevcut.
Merhabalar tekrar arkadaşlar, Iphone 14 PM'de pil devri vardı eskiden şimdi yok, 15 düzde ve proda mevcut aynı iOs 18'de. Sormamın sebebi Aralık ayında telefonumun garantisi bitiyor ve bataryam %87'ye düştü. Garanti dahilinde batarya değişimi için 500 döngü sınırı olduğu için 500 kere şarj edip etmediğimi kontrol amaçlı kontrol etme maksatlı.
-
ya arkadaş biz de telegramda togg'a küfür ediyoruz tüm gruptan özür dileyeceğim yemin ediyorum böyle bir şey olmaz yaaa sürüm 18 olmuş ayıp beee
-
Hocam 14 pm’de nasıl bakıyoruz pil devrine, ben güncellemedim 18e
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu telefonda böyle bir özellik hiç olmadı. Üvey evlat muamelesi geçen seneden başladı 14Pm’e . O yüzden bu özellik güncelleme ile de verilmedi.
Yaptım duzelmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
500 deviri geçmeden %80 altına düşerse geçerli o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Privyet -- 24 Eylül 2024; 22:2:38 > -
Ios 18 ile gelen ana ekrana simgeleri istediğimiz gibi koyma stabil çalışmıyor. Bir tane oynatma yapınca 17 verisyonu gibi sıradan dizmeye başlıyor sonra düzeltmek için uğraş dur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 24 Eylül 2024; 23:45:50 > -
Merhaba arkadaşlar. 14 pm'yi y.dışı 2.cihazım olarak almak istiyorum. 2.el alacağımdan pil 85-90 arası genelde.
Bu model de kronik bir hata var mı dikkat etmek gereken?
-
Yd kaydi ne durum da.? Kronik sorunu yok ama pil değiştirmek mevzu yetkili servisler bakmiyor.Kayitsiz yd alma gibi niyetin varsa 15pm bulup alman daha mantikli
Kayıt çok önemli değil hocam. Ana telefonum çift hatlı.
Ayfonda iziksel çift sim yılboyu 8 ay açık sanırım açık kaldıkca ayfona takıcam hattı. Pek evden de çıkmıcak cihaz. Biraz ios deneyimlemek amaçlı istiyorum.
Kronik problem önemli benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 25 Eylül 2024; 9:14:12 > -
Kronik sorunu yok cihazin,ben güncel manasin da hem teknik veriler acisin hemde güncellemeler den dolayi 15pm önerirdim.Deneyimlemek kurcalamak istiyorsan 15pm başlamaniz daha iyi olurdu yinede siz bilirsiniz.
İos 18 de şarj süresi uzasın diye a17 ve a16 işlemcileri biraz kısmışlar 15 pro max kullananlar şarj süresi uzadığını söylüyor 14 pro max içinde bu durum geçerli mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
telefonu takasa verdim elimde spigen liquid air siyah renk kılıf var isteyen olursa uygun fiyata vereceğim
-
Düz pro'da var mı bilinen bir şey?
Çok temiz buldum fiziksel simli.
-
Şahsen kendim kullaniyorum kronik sorun yok ama şarj mevzusu üzebilir max kadar gitmez
Tuşların ve sim yerinin yanındaki renk değişimleri için garantiden işlem yapılıyor mu? Daha önce yapan varmı bilgi sahibi olan varmıdır? Garanti bitmesine 4 ay var. Thh ile falan değişim alan varmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X