İcloud kisimda yedeklemeler aciksa yedekler tabi,kastin buysa..Bende şunu yedekleme olayini yillardir kafa yorum da önemsemedim 5-6 ay da pc atiyorum,sadece rehberim yedekleyip sifirliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1957. sayfa)
-
-
Yedeklemeler açık ama iCloud Drive'da bulunan dosyalardan bahsetmiyorum, telefonun yerel hafızasında bulunan dosyaları da yedeklemiş, icloud'da olmayan yani. Birde DFU mod ile sıfırlayıp iCloud yedekten yüklemek ne kadar mantıklı cihazı sıfırdan kurulum yaparken?
-
Bir sene %90... Şarj sorunum hiç yok ama sanırım pil algoritmasında bir sorun var cihazın, ondan hiç takmıyorum.
-
Bu döngüye göre pil sağlığı fazla değil mi?
2.el aldım cihazı.
-
Anker 5w ile şarj ediyorum bende yeşil görünüyor.
-
Bu bildirimlerin sesi bazen gelmiyor. Whatsapp mesajı veya normal aramalarda oluyor genelde. Varmı bir çözümü? Yeni yükselttim 18e ama öncesindede oluyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
direk sayfayı kaldırmaya çalışıyorum ama gözükmüyor anlamadım
-
Aramalarda kapanma yaşayan oldu mu 18 e geçişten sonra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya 20-80 şarj etti hep ya döngü yanlış tam dolumu tam boşalmayı değil de her şarja takışı tutuyor olabilir yoksa %80'nin altına inmesi gerekirdi böyle bir cycle için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 27 Eylül 2024; 16:27:19 > -
14 pro max de 17.3.1 var pil açısından 17.7 ile fark nasıl
14 Pro Max sayfasına veda vakti.....
Bir yıldan fazla süredir kullandığım , garantisi altı ay kalan ve pil şarjı % 86'ya düşen 128 Gb 14 Pro Max'in üzerine 17.000 TL. verip 4 aylık % 99 pil yüzdeli , 256 GB 15 Pro Max'e geçtim..
15 Pro Max sayfasına taşınıyorum.... İyi forumlar....
-
Benim 1 yıl oldu şarj %98. Hiç oyun oynamam telefonda. %1 şarjı gördüğüm 5 kereyi geçmemiştir onuda bilerek yaptım. Hep %20 olunca takıyorum. Sanırım doğru şekilde kullanıyorum bilemedim. Ama her gün de şarj ediyorum daha fazla ömürünün bitmesini beklerdim. Batarya işi ya şans ya da kullanımla ilgili sanırım.
Pil değişimi yaptırmalı mıyız sizce arkadaşlar? Şu an pil sağlığı %82 orijinal servisten taktırsam gözle görülür bir artış olur mu? Telefonun içini açtırmak istemiyorum da bir yandan
Gün içerisinde bu haliyle sizi yarı yolda bırakmıyorsa acele etmeyin bence değiştirmek için.
%80 sinir altina düşünce uyari veriyor. 1 ay daha iadare eder ama Aktif kullanicisysan görüşmeler vs sık oluyorsa değiştir gitsin hocam.1 ay daha idare edebilir.Keşke cihazim garantili olsaydi en azindan kvk genpa başari gibi yerler de değiştirebilseydim tek sıkıldıgım nokta o kisim.
Bu bilgilendirmeyi bekliyorduk. Hayırlı yolculuklar.quote:
Orijinalden alıntı: yolcum14 Pro Max sayfasına veda vakti.....
Bir yıldan fazla süredir kullandığım , garantisi altı ay kalan ve pil şarjı % 86'ya düşen 128 Gb 14 Pro Max'in üzerine 17.000 TL. verip 4 aylık % 99 pil yüzdeli , 256 GB 15 Pro Max'e geçtim..
15 Pro Max sayfasına taşınıyorum.... İyi forumlar....
Eskiden gece %4 civarı giderdi şimdi %8 gidiyo şarj. Sizde de gece pil kullanımı arttı mı boştayken?
Arka uygulama kapali, bildilerimlerim de kapali uygulamalar da işaret acik olarak ayarli,konum kapali.icloud resim ve rehber yedeklemesi acik,akşam nasil biraktiysam öyle aliyorum yada %1 gidiyordur.Eğer icloud yedeklemesi aciksa konum aciksa şarjdan orasi gidiyordur. Ayrica acik ekran acik ise %4 veya 5 lik tüketim olduguna dahi iphonedo söylemişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 28 Eylül 2024; 10:49:3 >
Yazılımınız iOS 18 mi? Eğer iOS 18 se sürüm kaynaklı büyük ihtimal.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X