Evet 18 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1958. sayfa)
-
-
Her şey açık saatle de uyku takibi yapıyorum. Çok sorun değil ancak eskiden %4 giderdi aynı koşullarda. İos 18den kaynaklı olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürüm ile alakalı hocam. Bekleme modunda çok şarj yiyor. Ben sırf bu yüzden geri dönmüştüm 17.7 ye. İleriki Güncellemeler ile düzelir büyük ihtimal.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İos 16 ile yola devam 7saatten fazla ekran süresi alıyorum pil sağlığı 87 hiçbir zaman güncellemeyi düşünmüyorum.
Bende de aynı durum.
Ios 18 mi
evet
-
YD 14 PM 256GB sahibi olarak pek aktif olmadan takip ettiğim bu konuyu, ocak ayında satmak üzere cihazı kutusuna kaldırıp yine YD olarak aldığım 16 PM 512GB ile 16P/16PM grubuna geçiyorum. Sağlıkla kalın.
-
Seni unutmayacağız😂
Kasım sonuna doğru ben de kaçabilirim 16 pm grubuna. Lütfen güzel vedalaşalım :))
Bizi 3 yil bu cihaza baglatanlar utansin hocam,yoksa bizde kaçmiştik yolun acik olsun..
sanki elinizde 6s varda kaçmanın yollarını arıyorsunuz
Seviyeyi koruyalım 😂quote:
Orijinalden alıntı: lawyer25
Kasım sonuna doğru ben de kaçabilirim 16 pm grubuna. Lütfen güzel vedalaşalım :))
Bu güzeldi hahaha
3 takvim yılı olayını 2 yıla çekmenin en güzel yolu yıl sonunda kayıt yapmak hocam :) 1 hafta ile 1 yıldan kurtuldum resmen :) hayırlısı bakalım..
Haklısınız. Tamamen bağımlılık oldu artık bu telefon mevzuu. Bi de amerikaya giden birini bulunca kaşıntının şiddeti maalesef artıyor :)
YD 6s 64 gb 2600 tl alip 120 tl kayit etmiştim:)))buda kacak aldik bi yere gidemiyoruz kitlenip duruyoruz biz ne edekkk hocam nedir bu cektiğimiz:)
iPhone tam bir bataklık hocam bir girdin mi elindeki ile yetinemiyorsun en tepeye çıkmak istiyorsun halbuki farkeden neredeyse hiçbirşey olmuyor 4-5 nesil atlamıyorsan
16 pm ile noktalıyorum artık bu mevzuyu. Yani öyle umuyorum :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X