Hayirli olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1960. sayfa)
-
-
Neredeyse 25 bin tl daha uyguna gelmiş olacak hocam. Gayet iyi bence 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
18-19 bin hocam ederi.
-
Iphone 14 pro max 256 GB yd yılbaşına kadar iki imei de kapalı cihazı 22.000 TL ye aldım. Fiyat nasıl sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajınızı desteklemek adına yazıyorum dediğiniz gibi Amerika’da tax free yok.
Merhaba, ilginç bir sorun ile karşılaşıyorum. benim iphone umda adım sayar widget ı yokken kardeşlerimin var. sağlık uygulamasının adım sayarını eklemişler ekrana. bende öyle bir seçenek yok. bu nasıl mümkün olabilir bilgisi olan var mı?
Tam ederi cihazın.
-
Hangi şehir üstad. Çok iyi fiyat vermişler bence
Dostlar 3 ay garantisi kalmış muazzam temiz siyah 14 pro Max 128 gb pil 90 kaça satabilirim ? Kutu vs her şey eksiksiz
Arkadaşlar ana ekran ve/veya kilit ekranında widget kullanıyorsanız ekran kapalı olsa dahi arka planda kullanılan widgetler için yenileme yapar, pil tüketir. Bunun olmasını istemiyorsanız widget kullanmamaya çalışın
Gerçekten iyi fiyatquote:
Orijinalden alıntı: EspiritusSancti
Hangi şehir üstad. Çok iyi fiyat vermişler bence
Antalya ama ben telefoncudan almadım elden aldım. Ucuza mı almışım demek istediniz?
DFU Mod ile IOS 18'i sıfırdan kurduktan sonra, icloud yedekten telefonu geri yüklemek ne kadar mantıklı arkadaşlar?
-
İcloud yedeği almak bilemedim,16 serisinde arkadşa 13 deki yedeği 16 pro yediğine aktarmiş şarji olumsuz etkilediğini söyledi sil baştan kurum yedekle ugraşmayin yada deneyin olumsuz bi durum olursa tekrar kurmak zorunda kalirsin
Dfu modun amacı hatayı gidermektir zaten. Siz aynı yedeği yüklerseniz aynı hata devam edecektir. Temiz kurulum yapıyorsanız yedek yüklemeyin.
Arkadaşlar Tr garantili cihazlarda pilin garantiden değiştirilmesi prosedürü nasıldı? Belli bir kapasitenin altına mı düşmesi gerekiyor?
O çok zor artık
Alakası yok yedekleme sadece ayarları ve uygulamaları vs yedekler sistem yedeği tutmaz dfu modun amacı sistemi yamalamadan temiz kurmak geri yedeklemeyi aktarmakla çok başka şeyler
Pil değişiminde telefona format atıyorlar mı ? Eğer öyleyse e sim falan gitmiş olacak. Bir sürü yedekleme falanla uğraşmakta bonus
Sorun olmadıkça format atmazlar. Yine de bir yedek alın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X