Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.040
Cevap
713
Favori
2.149.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19541955195619571958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonumdaki kamerada leke sorunundan onarım servisine gönderdim ve değişim istedim ama kamera değiştirilmiş yani cihazım onarılmış,
    Sonuç olarak içi Apple onarım merkezinde açılmış hatta sinir oldum 16 Pro Max almaya kalktım sonra durdum telefonu mu çok seviyorum çünkü para vermeye gerek yok diye cihazım 14 promax ve sizce onarım gören cihaz sıfır gibi olur mu onarım olması bir şeyi değiştirir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenlu -- 25 Eylül 2024; 18:36:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sergenlu kullanıcısına yanıt

Bişey olmuyorda fiyat düşüyor satarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar neredeyse 2 senesi dolmak üzere olan 14 Pro telefonumun pil sağlığı %82 lerde. Aslında dikkat ederek kullanırım oyun bile oynamam şarjdayken kurcalamam ama bana biraz fazla düşmüş gibi geldi. Sizde durumlar ne acaba? Pil değiştirmek fayda eder mi?

• erayunal1996 E kullanıcısına yanıt

Benim ki 1 yılda %87 oldu. %80e kadar doldurup %20 deyken şarja taktım ama sosyal medya falan çok kullandım muhtemelen ondan oldu. Yani günü çıkarmıyordu telefon.

• Değişim için 50 bin tl veriyorlar .Eskiyi getir yeniyi götür muhabbetine. Daha iyi fiyata satılır mı 14 pro max 256 gb yoksa teklif iyi mi ?

• koçari K kullanıcısına yanıt

Telefonculari gezip fiyat alman daha iyi 50k bilemedim en az 55-60k gitseydi havada verilir diyicem ama hadi en kötü 55 olsun..60k zorla

• erayunal1996 E kullanıcısına yanıt

benim ki aralıkda 2 sene olacak, %92 de...

• Ana ekran ve kilidi dün geceden beri en çok şarj yiyen 3. uygulama olmuş. Gece 8 saatte %7 şarj tüketmiş wifi bile kapalı ne yapabilirim var mı öneriniz?

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Yüzde 8 ile bende de üçüncü sırada :)

• lawyer25 kullanıcısına yanıt

Yok hocam benim genel şarj %7 yemiş 8 saatte.

Ana ekran bu tüketimin %21 ini emmiş.

• Ana ekranda boş sayfa var fakat sayfalarda gözükmüyor. Nasıl sileriz bu sayfayı? Videoda gösterdim

• Dostlar şarj göstergesinde turuncu ile gösterilen durum nedir? Gece 5w şarj aleti ile şarja takıp yatmıştım, turuncu şekilde göstermiş. Sebebi anlatamadım.

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

• bakirci53 B kullanıcısına yanıt
    Denk getirmek lazım, bazı servisler kullandığınız kaptan oluyor diyorlar değişim filan yapmıyorlar.

• Gravaze kullanıcısına yanıt

Şarj ediliyor ama sağlıklı bir şarj aleti değil gibi bir uyarı vermiş diye tahminde bulunuyorum.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Boş sayfaya uygulama eklemeyi dene. Saat hava durumu takvim haritalar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Dostlar şarj göstergesinde turuncu ile gösterilen durum nedir? Gece 5w şarj aleti ile şarja takıp yatmıştım, turuncu şekilde göstermiş. Sebebi anlatamadım.

Cihaz düşük güç modundaymış.

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    Düşük güç modu sarı oluyor, bu turuncu ve cihazın yavaş şarj olduğunu gösteriyormuş.

• koçari K kullanıcısına yanıt
    Yıllardır iPhone kullanırım ilk kez görüp şaşırmıştım ve biraz da endişe etmiştim ancak biraz araştırınca iOS 18 ile gelen “yavaş şarj aleti” göstergesi olduğunu öğrendim.

Cihaz 7.5w’dan düşük hızda şarj ediliyorsa grafik turuncu oluyor ve bu şekilde görünüyormuş. Ben de iPhone 11’den kalma 5w eski tip adaptörle şarj ediyorum geceleri ve sebep buymuş. Merak eden arkadaşlar varsa sebebi bu ve korkulacak bir durum değil.

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

• Arkadaşlar DFU mod ile telefonu sıfırlayıp IOS 18'i öyle kurdum ama sıfırlama sonrası iCloud yedeklemesinden cihazı geri yüklediğimde sesli notlarda ki notlar ve dosyalar uygulamasında bulunan telefonun kendi hafızasında ki dosyalar bile geri yüklenmiş, iCloud bu verileride yedekliyor muydu? garibime gitti doğrusu.

• 
Sayfa: önceki 19541955195619571958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.