< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenlu -- 25 Eylül 2024; 18:36:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1956. sayfa)
-
-
Bişey olmuyorda fiyat düşüyor satarken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar neredeyse 2 senesi dolmak üzere olan 14 Pro telefonumun pil sağlığı %82 lerde. Aslında dikkat ederek kullanırım oyun bile oynamam şarjdayken kurcalamam ama bana biraz fazla düşmüş gibi geldi. Sizde durumlar ne acaba? Pil değiştirmek fayda eder mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim ki 1 yılda %87 oldu. %80e kadar doldurup %20 deyken şarja taktım ama sosyal medya falan çok kullandım muhtemelen ondan oldu. Yani günü çıkarmıyordu telefon.
-
Değişim için 50 bin tl veriyorlar .Eskiyi getir yeniyi götür muhabbetine. Daha iyi fiyata satılır mı 14 pro max 256 gb yoksa teklif iyi mi ?
-
Telefonculari gezip fiyat alman daha iyi 50k bilemedim en az 55-60k gitseydi havada verilir diyicem ama hadi en kötü 55 olsun..60k zorla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim ki aralıkda 2 sene olacak, %92 de...
-
Ana ekran ve kilidi dün geceden beri en çok şarj yiyen 3. uygulama olmuş. Gece 8 saatte %7 şarj tüketmiş wifi bile kapalı ne yapabilirim var mı öneriniz?
-
Yüzde 8 ile bende de üçüncü sırada :)
Yok hocam benim genel şarj %7 yemiş 8 saatte.
Ana ekran bu tüketimin %21 ini emmiş.
-
Ana ekranda boş sayfa var fakat sayfalarda gözükmüyor. Nasıl sileriz bu sayfayı? Videoda gösterdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Denk getirmek lazım, bazı servisler kullandığınız kaptan oluyor diyorlar değişim filan yapmıyorlar.
Şarj ediliyor ama sağlıklı bir şarj aleti değil gibi bir uyarı vermiş diye tahminde bulunuyorum.
-
Boş sayfaya uygulama eklemeyi dene. Saat hava durumu takvim haritalar ...
-
-
Düşük güç modu sarı oluyor, bu turuncu ve cihazın yavaş şarj olduğunu gösteriyormuş.
-
Arkadaşlar DFU mod ile telefonu sıfırlayıp IOS 18'i öyle kurdum ama sıfırlama sonrası iCloud yedeklemesinden cihazı geri yüklediğimde sesli notlarda ki notlar ve dosyalar uygulamasında bulunan telefonun kendi hafızasında ki dosyalar bile geri yüklenmiş, iCloud bu verileride yedekliyor muydu? garibime gitti doğrusu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X