< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1948. sayfa)
-
-
Son çıkan rc sürüm ile dün herkese açılan tam sürüm aynı. O yüzden güncelleme gözükmedi. Ayarlar-genel-hakkında-ios sürümüne tıkladığınızda “22A3354” kodunu görüyorsanız sorun yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 14 prodan da aşırı memnunum. Ios 18 zaten akıyor bende de. Ama klavyesinde çözemediğim bir şey var Yoksa 14 pro serisi canavar gibi. Pili de bana yetiyor pronun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size önerdiğim çözümü denediniz mi?
14 pro max nasıl deneyimler?
-
Hocam kendi kendine düzeldi. Anlamadım. Bakalım ilerleyen zamanlarda tekrar ortaya çıkacak mı?
ios 18 sonrası bile hala youtube müzik ye butonlar ile şarkıyı ileri geri sarma çalışmıyor. yine düzelmemiş.
denetim merkezi bariz şekilde kasıyor ve büyütüp küçültme esnasında yazılar kayıyor. dün geceden bu yana aynısını gözlemledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttb -- 17 Eylül 2024; 21:19:31 >
Yok mu çözümünü bilen?quote:
Orijinalden alıntı: Norge23
Arkadaşlar aramayı meşgule almak için yan düğmeye özelliği çalışmıyor. Kilidin aramayı bitirmesini önle ayarı açık. Normalde bu ayar açıkken yan düğmeye iki kez art arda basınca meşgule alırdı ama şu an almıyor.
İos18 e güncellemeye korktum şimdi yorumlar kötü
Bir DFU yap hocam senden başka herkes memnun
17.7 gec hocam memnu kalirsin,18.0 için henüz erken 18.1 veya 18.2 oturur.
-
16.7 den 17.7 ye itunesten güncellemek istedim ancak ios 18.0 çıkıyor. Ota yoluyla mı güncellemeliyim?
-
Aynen ota işe güncellemen gerek
-
icloud uygulaması yok mu telefon için ?
Dosyalar uygulamasındaki dosyaları nasıl buluta yüklerim.
-
youtube da nasıl bi problem var ki? ana ekranda falan mı? denedim bütün butonlar ile ileri geri gidebiliyorum
-
Maalesef 14pm klavye kasması bende de var
-
Google klavyeye alışınca apple in klavye kağnı arabası gibi geliyor, google klavye kullanın arkadaşlar.
-
Bir 3. parti uygulamalara NFC ile ödeme ne zaman gelecek, gelsin artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X