< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1968. sayfa)
-
-
Isınma sorunu kronik zaten ifadesi ile cihaz şu an ısınmıyor olabilir ifadesi birbiri ile çelişiyor. Sizin söylediğiniz ile arkadaşınki arasında ciddi fark mevcut.
ilk çıktığında el yakıyordu ve güncelleme ile ortadan kalktıysa o sorun kronik değildir. Geçmişte olan bir şeyi mevcutta varmış gibi lanse etmek yanlış yönlendirmektir.
ben telefonu 2 ay önce aldım. En ufak ısınma sorunu hissetmedim. Kronik bir sorun varsa benim de telefonumda olması gerekirdi. Kronik bu demektir. Geçmişte bir ara oldu demek değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazın izmire arkadaşımın yanına gittim ilk defa sürekli olarak sıcaklık uyarısı verip telefonun kullanım dışı kaldığını söylemişti.
telefonu 15 pro
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de aynı problemi 14Pro’da yaşamıştım. Hatta telefon sıcaktan şarjı olmuyordu. Doğal olarak da kullanmak mümkün olmuyordu. Şarj olsun diye altına buz jeli koyuyordum.
Hatta konudaki durum ile alakalı mesajlarımdan biri.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156571058
Sıcaktan şarj kesen başka bir iPhone hiç kullanmamıştım 14Pro’ya kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 28 Ekim 2024; 18:33:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18:1 çıktı. yükleyecek var mı 😂 sözde banka uygulamaları nfc ödeme devreye girecek bu sürümle değil mi 🙄
Ben indiriyorum şu an. Güncellemeleri hep çıkar çıkmaz yapıyorum. Beklemek falan yok 😀
😄nfc desteği kısmına bakar mısınız yükledikten sonra
-
Hocam bu bizim ülkeye zaten çıkmayacak ilk başta açıklanan ülkeler arasında biz yoktuk. İleriye bakacaz artık
2 senedir 14PM kullanıyordum. 2 ay önce 15PM'ye geçtim. 14PM ile yaz-kış farketmeksizin sıcaklık yüzünden ekran ışığı kısılıyordu. 15PM de olmuyor. bakın bir arkadaşım diye anlatmıyorum. direk kendim kullandım ve kullanıyorum. o söyledi bundan duydum demem kolay kolay. kendi tecrübe etmediğim şeyi iddia etmem.
14PM ara ara kendi kendine de ısınıyordu. onu da kılıfsız kullanıyordum bunu da kılıfsız kullanıyorum. üstelik 14PM şarj olurken kullanırsan direk ısınıyor. şarjda kullanmamak gerekiyor. 15PM de böyle bir sorunla karşılaşmadım. ama ancak 1-2 kere şarjda kullanmışımdır. o nedenle genelleyemiyorum.
-
gelmeyecek kısa sürede belli ki Türk bankalarına. Siz sanırım yurtdışı kartı yaptınız?
hocam gerçekten usandım beklemekten😅 yukarıdaki arkadaşın yaptığı gibi yapmak gerek artık
evet çokta memnunum
A17 Pronun ilk serileri sorunlu. Tam oturmayan 3nm ile işlemci üretmeye kalktıkları için ilk seriler baya ısınma sorunu ile geldi. Sonradan hem Apple tarafından yapılan yazılımsal müdahaleler ile hem de 3nm sürecinin iş görür verimliliğe ulaşması ile sorunlar azaldı. Yine de A17 Pro ısınan bir işlemci bunu genellemek pek yanlış olmaz.
Sorunun kalıcı çözümü yeni nesil 3nm ile üretilen A18/A18 Pro ile oldu. Aynı şekilde M3 de aynı sorunu yaşadı M4 ile çözüldü. Büyük ihtimalle cihaz sobaya dönmesin diye de yeni iPad M3 ile gelmedi, M4 erken tanıtıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir iki ay önce yapmak istedim ama 18.1 de gelecek gibi haberleri görünce bekleme kararı almıştım. bu hafta yapacağım inşallah nasıl yapıldığını öğrenip👍
Tam oturmayan işlemci nasıl oluyor?
-
👍
Snapdragon 810 vardı yıllar önce. O yıl o işlemciyi kullanan tüm androidler cayır cayır yanıyordu. Olmamış bi işlemciydi yani. A17 pro işlemcisi de tsmc nin 3 nanometre süreciyle ürettiği ilk işlemciydi. Dolayısıyla verimlilik sorunları ve ısınma problemleri olan bir işlemciydi. Tam oturmayan işlemci böyle oluyor. Bu yıl kullanılan A18 pro işlemcisi sorunlardan arındırılmış daha rafine bi işlemci oldu vesselam.
Arkadaşlar 14 pro 256gb lansman rengi(mor) yurtdışı ama pasaport kayıtlı pil sağlığı %85 olan telefonumu ne kadara satmalıyım?
Kozmetik mükemmel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tslmdysr -- 28 Ekim 2024; 19:54:18 >
50-55 bin ₺ civarı mantıklı hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X