Macbook Air M2'ye Apple AI geldi de 14 Pro ya nasıl gelmedi anlamadım, aynı yıl çıkan cihazlar. Telefonda kullanamıyoruz bilgisayarda kullanırız artık en azından. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-95 -- 29 Ekim 2024; 13:25:10 > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1970. sayfa)
-
-
A16 bionicdeki yapay zeka modülü yetersiz, m1 den itibaren ise ai destekli modül kullanılıyor. Apple bunu 2 yıldır söylüyor zaten, 17 pro ve sonrası ile M1 ve sonrası Apple intelligence destekleyecek diye.
-
14 pm kullanıcısı olarak,
güncellemeleri düzenli yüklerim.
Tüm telefon modelleri android ios farrketmeksizin teknoloji doyumuna ulaştı bi kaç sene aman aman bir yenilik beklemiyorum.
Yeni modele gelen kamera tuşu işlevselliğini pratiğe dökemediği için tamamen gereksiz
Sessize alma çentik tuşu kalkmamalıydı ayrıca.
14 pm den 16 pm geçmek gerçekten abes. Yenilemek için en az 30 k artı masraf asla değmez.
apple in yapacağı en büyük yenilik pil kapasitesini ciddi anlamda iyileştirmesi olur,
Düz modellerde 60 hz olayı tam bir felaket.
60 hz ekrana 60 bin fiyat sizce mantıklı mı?
14 pm 256 deep purple ile yukarıdaki bahsettiğim iyileştirmeler yeni modellerde getirilene kadar devam. Herkese selamlae:)
-
Arkadaşlar 14 pro max cihazlara fotoğraf nesne kaldırma özelliği geldi mi? Gelmesi için ingilizce falan yapmak gerekiyor mu?
-
Gelmeyecek. Yapay zeka sadece 15 pro ve üzeri modelleri kapsıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bize bi halt yok hocam hepsi 15p ve üst modellere gecerlii sogurtular resmen.ocak 2026 sonrasi anroid sistemine gecebilirim.Bir cihazin fiyati 100k dayandi daha dün gibi 7-8k x-xs bu kadar para verilirmi yorumlarini okudugumu hatirliyorum..Sirf 2gb ram yok diye sktr cektiler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle ram unutmayalim 2gb ram eksiğimiz var diye herşeyden kıstılar.Yillardir iphone kullanirdim uygundu kayit da uyguna gelirsi vs vs 2026 sonrasi duruma bakarim yada anroid sistemine gecicem sıkıldımm umursanmaz sisteme skt cekmelerine bunaldim igrendimmm
5W ile uzun süre şarjda bıraktığınız için pil sağlığını kısa sürede düşürmenin bir örneği. Hep, 20W Anker Powerport III ile şarj edildi ve 17 ay sonra benim sağlık 93'te.
-
Telefon çıktığı ilk aylarda aldım 14pm i, 2022 kasım sonu aralık başı gibi olması. Aldığımdan beri orj şarj aletiyle şarj ediyorum, 20-80 olayını bile 1 sene fln sonra öğrendim bırak dikkat etmeyi. Hiç kablosuz şarj etmedim ben de, iyileştirilmiş şarj kapalı açık bile değil çünkü gece şarj etmiyorum bi şarj düzenim yok, pil sağlığım anlık %86
14 Pro serilerinin 8 gb ramle gelmesi gerekiyordu. Adam 3 nesil aynı rami kullandı. Sonra cihazı kaderine terk etti. Aı bence A16dada çalışırdı çok rahat. Apple’ın satış saçmalığı. Ne hikmetse yeni özellik gelince 2 senelik cihazlara geliyor.
Uyku apnesi özelliğide watch 9 ve sonrasına geldi. Niye 8 in işlemcisi güçsüz mü.
Benim babadada böyle oluyordu ve hatta 3.senesinde pil sağlığı 100 den yeni düşüyordu. Kullanım alışkanlığını inceledim biraz. Baktım ki hep 5 w kullanıyor ve geceleri cihazı kapatıyordu. 14 PM yi bende bu şekilde kullandım 1,5 sene 100 de kaldı pil sağlığı. En 2.senesinin dolmasına 2 ay kala 90 la sattım.
Cihazı çok ısıtmayacak ve geceleri kapatınca cihaz daha uzun dayanıyor. Bende yatarken zaten uzağa bıraktığım için kapatmaya başladım cihazı.
İşlemci değil hocam 2 gb ram eksikliği yüzünden dolayi vermediler:))
Buna ek olarak NPU farkı da etken. 17tops tan 35topsa çıktı npu.
Salla gitsin hocam bu saaten sonra önümüzdeki maçlara bakicaz 28k mal olan cihazi sirf özelik diye 50k daha verirmiydim bilmiyorum verirdim belki ama 1 hafta boyunca kendime küfür ederdim:)))
Ram olayına ben pek inanmıyorum hocam. Bulut tabanlı çalışmıyor mu? O zaman hepsine getirebilir istese. 3 nesil neden 6 gb ram koyarsın oda ayrı bir olay.
bende hala 16.0.2 sürüm var, şu an bir sorunum yok ama bir gün güncellemem gerekecek bence, bu yuzden 18 i mi yükseledem 19 u mu beklesem bilemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, bugün telefonu şarjdan aldım 2-3 kez konuştum. Sonra cihazı Ekran gitti epeyce denedim ama açılmadı. Hiç açılmıyor. Telefoncu baktı anakart arızalı 12.500tl tahmini fiyat dedi. Beylikdüzü’nde oturuyorum. Kadıköy’de teknoway götüreceğim. Troy fatura olmadan bakmadı.(fatura kayıt ) avcılar Beylikdüzü tarafında bildiğiniz bir yer var mi ? Teknoway de güzel yorumlar var sizce ne yapmam gerek teşekkürler
Hangi şarj aletini kullaniyorsun hocam.?
Arkadaşlar 14 promax kullanıpda 17.7.1 güncellemesini yükleyip kullanan varsa pil ve genel olarak durum bildirir misiniz 17.7 deyim ve 18.1 e ve üst sürümlerde geçmeden kullanmak istiyorum
Hocam macdodo ancak 1 yıldır kullanıyorum. 45w
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X