Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.477
Cevap
726
Favori
2.117.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19701971197219731974
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yenilenmişe o kadar fiyatlarla bulaşma bence hocam
  • cabbar.ağa kullanıcısına yanıt

15p tabi ama kim necidir.Ufak bi ayrinti mideni bulandira bilir.Risk yahu:)) görmeden etmeden alinmaz incelemek lazim telefoncu vs satmiyormu ordan baktirt

• Yenilenmiş cihazı ben olsam almazdım. Onların vereceği garantiye güvenmem. Temiz ikinci el çok daha mantıklı.
  • Son 18 sürümünden bende memnunum öylr şarj düşmesi yada bataryanın az gitmesi gibi bir durum söz konusu değil. İos 17de nasılda batarya süresi 18 ilede aynı diyebilirim hatta bir tık daha bile iyi
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt

Akıcılık nasıl peki ? Pil konusu bencede normal ama 17 deki akıcılık yok.

• Günaydın, çok ilan yok ama bende bir şey bırakıyorum, eğer uygun değilse uyarırsanız sevinirim.
    Satılık, temiz açılmamış 14 pro 128 pil 89 Gold renk, kutu fatura var mart 25 garanti son çok temiz (çizik çatlak kırık yok) olduğunu düşünüyorum, izmir içi elden teslim edilebilir. Hakkı ne ise o fiyata vermek istiyorum. Kamu personelinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıfıl II -- 12 Kasım 2024; 8:33:24 >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt

Pahali,60-62k 15p alanlar var .Forumda satan vardir belki araştirip sor.

• Ön siparişle 50 bine ps5 pro almak 😅😅😅😅😅😅
  • Arkadaslar dynamic islandi komple kaplayan mat ekran koruyucu nerden bulabilirim? Delik fln olmayacak orda rahatsiz oluyorum 😂
  • CrimaPayz kullanıcısına yanıt

Mat olması şart değilse uruchi marka var. Hayalet model.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Memnun olmadığım bir durum yok akıcılık konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Öyle yok takılı kalıyor lag oluşuyor yeceğim hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hala 14 pro ile devam mı?
  • Bunlar telefonu eskitmek için pil performansını düşürecekler ama NFC gelecek biz yine güncelleyelim dedik NFC'nin de geldiği yok, gereksiz güncellemeyi yaptığımızla kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Hocam siz hala 14 pro ile devam mı?

aslında s23 kullanıyordum çocuk kanadaya gidince 14pro bana kaldı geçici olarak. s24ün tasarımını beğenmediğim için ona orada telefon aldık. bakalım s25 güzel çıkarsa ona geçebilirim.

• 
Sayfa: önceki 19701971197219731974
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.