|
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1973. sayfa)
-
-
hocam müsait bir zamanda görsel paylaşma şansınız var mı? Bende 15 PM kullanıyorum, parlama önleyicili baseus modelini almayı düşünüyorum. O yüzden istemiştim -
Bu mesajı görünce 17.7 den 17.7.1 e güncelledim pil konusunda negatif bir gözlemim olmadı. Isınma yada göze çarpan ekstra bir hata da yok.
bunun dışında sormak istediğim birşey var önceki sürümde tesadüfen farketmiştim youtube arkaplanda çalma/gösterme özelliği vardı. NAsıl oluyor diye şaşırdım hatta tekrar tekrar denemiştim. Şu PiP özelliği
premium değil ve uygulamada denemiştim.
şimdi denedim bi kaç deca ama olmuyor. Başına gelen oldu mu hiç?
birde binance uygulamadında bazen google translate penceresi görünüyordu çevire basınca uygulama dili değişiyordu. Şimdi o pencere çıkmıyor bir ayarı var mıdır? Belki lazım olabilir, uygulamanın dilini değiştiriyor/çeviriyor
-
Arkadaşlar selamlar,
16.7.2 sürümündeyim 17.7.1 sürümüne guncelleyim mi? Şarj konusunda sorun yaşar mıyım?
14 pro teşekkürler. -
Sakın ama sakın ios 18 e telefonu güncellemeyin şarj su gibi akıp gidiyor ne yapacağımı bilmiyorum telefon berbat oldu. -
Valla yalan yok ama 17.7 daha iyi gibiydi imkanin varsa onu denemeni tavsiye ederim,pil sağliğinde düşüş olursa suclama sakin genelde öyle oluyor.Takmiyorsan yükle gitsin
-
17.7 geri dön 18 henüz bizlik değil en azindan oturmasi gerekir 18.2 veya 18.3 bekliyicem
-
Apple watch çalışmıyor 17.7 de mecburiyetten geçtim. -
Aynen dogru,apple nin öyle sacmaliğida vardi:)
-
yeni çıkan airpodsun ios 17 yle tam uyumlu olmamasından ötürü mecburi bir şekilde 17.7 den 18.1e güncelleme yaptım. beklentilerimin çok üstünde bir sürüm oldu bu kadar güzel olacağını beklemezdim istemeyerek güncellemiştim ama bence iyi bir sürüm olmuş düşünenler varsa geçebilir. 14pm cihaz -
Akıcılık konusunda 17 çok daha iyiydi bence.
-
Ne açıdan beğendiniz 17.7 ye göre şarjı emiyor aşırı tüketim var ayrıca dahada yavaş. -
Bende güncelleyeceğim heralde MacBook u güncelledik iPhone u MacBook tan yönetmek için 18 gerekiyor. -
bahsettiniz sorunlar bende yok hocam olsa ben de beğenmezdim zaten. pil tüketimi normal ve önceki sürüme göre daha seri benim cihazımda
-
Günaydın, bir konuda fikrinize ihtiyacım var, 14 pro 128 gün pil 89 garantinin bitmesine 4 ay var cihazımı nakit sebebi ile satmak istiyorum telefoncular 36 dan başlayarak 46 kadar fiyat verdiler, sizce bu cihazın ederi ne kadar olmalı? Birde temiz 13 128 gb ile pil aynı seviye takasa girsem ne kadar almalıyım, düşünceleriniz tecrübeleriniz nasıldır, fikrinize ihtiyacım var. -
Telefocu değiliz ama 36k cok düşük fiyat kullanirim daha iyi 13 128 fiyatlari sifir 35-36 arasi satiliyor.50k kim fiyat verirse sat gitsin takas olayini bilmem ama en az 20-25k alman gereklidir herhalde..
-
Son sürümle beraber baya memnunum ben. Şarj da fena değil. Akıcılık çok iyi. -
Arkadaşlar tr yenilenmiş 14 pro 128 gb 58 bin 6 taksit alınır mı? 1 yılda garanti veriyor firma. Kozmetik olarak mükemmel diyor.
Edit: 63 bine yine aynı firmada mükemmel olarak girilmiş 15 pro 63800 görünüyor. Hangisi almak daha mantıklı olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabbar.ağa -- 8 Kasım 2024; 20:17:55 > -
Fark 5k TL
Değer bence, 15 pro alırdım ben olsam -
Her türlü 15 pro beş bin fark bir şey değilmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X