Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.477
Cevap
726
Favori
2.117.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende tam tersi. %92 ve şubatta iki sene olacak. 5w ve tam bitir doldur şeklinde kullandım.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Ram olayı sanal ram ile çözülebilirdi ama istemediler iki tane saçma sapan ai hikayesi için de yeni cihaz değmez bence.

• Albatros343 A kullanıcısına yanıt

Ben geçtim ama pil sağliği gerilediği için takmiyorum.Gelen güncellemeler güvenlik olunca yükleyip geçiyorum.ios 18 biraz uzağim heyecani şuan yok ilerleyen zamanlar da bakicam arrtik

• cemal85 C kullanıcısına yanıt

Söylediğin yere gönder baktirt inş düzelir onarim sağlanir

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Oktay abi demek ki kullanım alışkanlıkları bizim sandığımızdan daha çok etkiliyor. Yani hızlı şarj veya yavaş şarj mesele edilmemesi lazım. Başka bi anlam çıkaramıyorum.
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

2017 de aldığım notebook um da da aynı şekilde şarj ederdim. Hala şarjı bi saat kadar gider. Tam bitirir ve tam doldururdum kendi şarj cihazıyla ki bütün şarjlı ürüblerimi aynı şekilde kullanırım. Benim tecrübe ettiğim bu şekilde. Bir de şu var yavaş şarj edince daha uzun ekran ve bekleme süresi alıyorum.

• 18.1 de dikkatimi çeken en önemli nokta daha önce hiç çalışmayan iyileştirilmiş pil şarjı özelliğinin her şarjda etkili bir şekilde çalışması ayrıca gayet akıcı bir sürüm.
  • Bugün durduk yere google klavye çalışmamaya başladı, kendi klavyesi de zaten kağanı gibi... bıktım şunun saçmalıklarından

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Ben gece kapatmadım ama aldığımdan bu yana 5w ile şarj ediyorum, hiçbir işe yaramadı.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

Kime inanacağımızı şaşırdık valla, kimisi hızlı şarj zararlı der, şuanda tam tersi bir bilgiye ulaştım, neyse olan oldu diyelim o zaman.

• Ne yaparsanız yapın adamlar ztn kasten eskitiyor telefonu, pil yüzdesi olayını da siz telefonu değiştin diye çıkardılar zaten, bakacaksınız "aaa pil %75e düşmüş" deyip telefonu yenileyeceksiniz, ben hiç uğraşmam 30 watt macbook şarjını basar geçerim, iyileştrilmiş pil de kapalı, %50'de bile olsa gece %100 yaparım, 2 yıllık cihaz yoğun kullanırım her gün fullerim pil sağlığı %89. Uğraşmayın basın geçsin hepsi yalan dolan

• 17.7 den 17.7.1 geçmeyi önerir misiniz?
  • İos 18.1 ile, iPhone 14 Pro Max’deki klavyedeki kasma sorunu düzeldi mi ?
  • brk-95 kullanıcısına yanıt

5 watt uzun vadede faydası var fakat tek faktör bu değil. Cihazın ısısı basıncı gibi faktörlerde var. Akdeniz iklimi bölgesi aşırı sıcak mesela. Çok kafaya takmayın illaki düşecek pil sağlığı.

• daha önce fark eden oldu mu bilmiyorum ama gerçi mutlaka olmuştur, kablo ile magsafe arasında şarj doldurma da hız fark ediyor. magsafe daha yavaş şarj ediyor. adaptör aynı (orj apple).

geceleri sorun olmuyor yavaş hızlı ama acil işiniz varsa magsafe yavaş kalıyor.

• uaksk U kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum. 17.1.2 deyim. iOS 18 in biraz daha zamanı var galiba. 17.7.1 e geçsem mi bilemedim.
  • 2.el yd 128 ya da 256 mor almayı düşünüyorum sizce ne kadar verilmeli var mı sorunsuz satan aranızda

• harock kullanıcısına yanıt

Ocak sonrasi piyasa da olur satan olur.Ama uzun vadeli istiyorsan 15p üstü cihaz al derim en azindan donanim olarak baya götürür seni

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    15 pro da düşünmüyorum değil ama sıfır yd fiyatına çıkamam 2.eli ne kadar vermeli 128 yd ye
  • harock kullanıcısına yanıt

15p 128 55-60 arasi temiz bulabilirsin tabi yurtiçi fiyati yd fiyatlari 45-50 olsun hadi ama kimse satmaz yd kaytsiz istiyorsan 16p al bunun için 1-2 ay daha beklemen lazim piyasa da yok diye yüksek fiyat cekiyolar yd 16p 40 bulabilirisn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 1 Kasım 2024; 1:8:49 >
  • 
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.