telefonu satacağımda ne yapmam gerekli. Sadece çıkış yapsam yeter mi ? |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1972. sayfa)
-
-
bilgisayar ve itunes var ise Dfu moda alıp temiz 18.1 yazılımını atıp bırakabilirsiniz.
Uğraşmam dersenüz ayarlarda sıfırlaması var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ocak ayında yd 14 pro lar kullanıma açılacağı için fiyatları yükselir mi ?
-
Az önce donanımhaberden bildirim geldi , apple türkiyedeki iphone 14 lerin kamerasını değiştirecek diye ama şimdi o bildirimi göremiyorum. Detay neydi ?
14 plus modeli için hocam
-
-
14 pro için önerebileceğiniz bir ekran koruyucu var mıdır? Blueo markasını almayı düşünüyorum.
Benks glas warrior shappire öneririm. Pro maxta kullanıyorum. Çok memnunum.
Esr armorite
O kadar ucukk fiyatlarla ugraşma hocam,140-150tl amazondan al babil mineks koruyucu keyfine bak..İz kaldimi söker atarsin gücüne gitmez:) kirilmaya garanti veremem ama cizilmeye karşi korursun en azindan koruyucu oldugunu bilirsin cam gibi ekran
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Kasım 2024; 23:23:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalitesiz bişey almayın cama zarar veriyorquote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63O kadar ucukk fiyatlarla ugraşma hocam,140-150tl amazondan al babil mineks koruyucu keyfine bak..İz kaldimi söker atarsin gücüne gitmez:) kirilmaya garanti veremem ama cizilmeye karşi korursun en azindan koruyucu oldugunu bilirsin cam gibi ekran
Nasıl bir zarar veriyor? Çiziyor mu? İz mi bırakıyor?
-
Alti üstü koruyucu ne gibi zarari olucak,1 sene dandik kullandim balon yapti bunda balon da yok maşallah abartilicak kadar olumsuz yönü yok,ayrica diger 700-800tl satilan koruyucular garanti veriyormu ki bu bu zarar versin:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 3 Kasım 2024; 12:25:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de yıllardır ucuz ama kaliteli olanları kullanıyorum bir zararını görmedim.
Hatta tavsiye isteyenlere bunu öneririm;
trendyol.comSUAR iPhone 14 Pro Max Uyumlu Çekmeli Kırılmaz Cam Ekran Koryucu Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/suar/iphone-14-pro-max-uyumlu-cekmeli-kirilmaz-cam-ekran-koryucu-p-761322708?boutiqueId=61&merchantId=582477 -
1 senedir ekran koruyucusuz kullanıyorum missss
Arkadaşım telefoncu. O bahsetmişti iz bırakıyomuş. Yanık gibi. Çok belli olmuyormuş gölge gibi bişeyquote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63Alti üstü koruyucu ne gibi zarari olucak,1 sene dandik kullandim balon yapti bunda balon da yok maşallah abartilicak kadar olumsuz yönü yok,ayrica diger 700-800tl satilan koruyucular garanti veriyormu ki bu bu zarar versin:)
ben yıllardır en ucuz ekran koruyucuyu kullanırım daha problem çıkartan olmadı.
-
Çok kaliteli bir üründür çok uygun fiyata
https://akilliphone.comBaseus Crystalline iPhone 14 Pro HD Tempered Full Koruma Cam Ekran Koruyucu | Akıllı Phonehttps://akilliphone.com/baseus-crystalline-iphone-14-pro-hd-tempered-full-koruma-cam-ekran-koruyucu-36739a?o=6 -
hocam tam ekran kaplıyor mu yoksa çerveveler biraz dışarıda mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X