< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1996. sayfa)
-
-
Güvenli hocam sorun yok, bende 1 aydır bu şekilde kullanıyorum.
Bildirimlerden kurtuldum forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine
-
Eskiyi yenile ile 14p 256gb yd pasaport kayıtlı cihazıma 40k+4k ek destek verdi hb. Üstüne 15k ödeyerek 16 128gb siparişi verdim. Bakalım kapıda yenile ile fiyat kıracaklar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
icloud, gmail eşleştirmleri filan yaparken rehberde bazı kişiler ikişer üçer tane görünüyor. Hatta arama geldiğinde ekranda şu veya bu gibi saçma uzun bir görüntü oluyor. Aynı kişileri senkron edip tek görünmesini sağlayabilir miyiz?
-
ios 17 tarafı imzalar tamamen kapandı galiba
-
kişiler kısmının ya en altında ya da en üstünde yinelenenleri birleştir gibi bir şey olması lazımdı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal 16 mı? Bence gayet güzel. Kasada darp çizik yoksa kırmazlar ama var olup belirtmediyseniz kırarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal 16 evet. Trendyol 44k+5k ek destek veriyor telefona ama gönder, sonucunu bekle derken uğraşmak istemedim.
Hocam sonucu bekliyoruz sizden. Bende 14 pro 128 i verip 16 plus alıcamquote:
Orijinalden alıntı: mhmthntr
Eskiyi yenile ile 14p 256gb yd pasaport kayıtlı cihazıma 40k+4k ek destek verdi hb. Üstüne 15k ödeyerek 16 128gb siparişi verdim. Bakalım kapıda yenile ile fiyat kıracaklar mı
Kendi hattım vodafone. Eşimin vodafone hattını taktım çalışıyor. Ama türkcell veya telekom hattı ile deneme yapmadım.
-
Eşimin telinde olan şey bende yok ne yazık ki :(
Sizinki de açılmış. Tamamdır.
Bakalım hocam. Sorunsuz yaparız inş takası.
hocam ben 16.0.2 ile kullaniyorum, mumkun oldukca da iygulama guncellemiyorum. boyle kullanmaya dvam etsem 18 e gecmeye gerek olur mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamalar güncellendikçe bi üst versiyon istiyecektir.1-2 yila kadar uygulama desteğini keser.Uygulamalarin altinda güncel uyumluluk sürümünyazar.Ozaman da mecburen güncellemek zorunda kalicaksin memnun isen satmiyacak isen dvm et,şuanki güncel sürümler ios 18 adapte olmuş durum da:)
Hocam 18.2.1 yükledinizmi tavsiye edermisiniz pil ekran süresi ve deneyimlerinizi aktarırmısınız
Ben bi fark göremedim hocam.
Hocam ne zaman gelecek cihazınız bende merak ediyorum sonucu. Hepsiburada ile sorun yaşadım çünkü yurtdışı cihazında tekrar deneyeceğim siz olumlu sonuçla karşılaşırsanız.
Salı günü gelecekler hocam. Siz nasıl bir sorun yaşadınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X