Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1994. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.984
Cevap
713
Favori
2.147.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 19921993199419951996
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk iPhone tecrübemde umarım böyle bir sıkıntı yaşamam. Uğraştırmazlar inşallah.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

hepsiburada üzerinden takas yapabilirsiniz.

alan telefoncularda var onlarada satabilirsiniz.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

3-5 bakma satma niyetin varsa sat gitsin,5k kayit parasina batarya parasina say gitsin.Yada 10k bataryaya say girisn 4k batarya parasi 6k kayit parasi vs iphone niyetin varsa 16p-pm al keyfine bak:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Pil sağlığı %85. Satıp eşime 16 almayı düşünüyorum. Hb sorunsuz şekilde yd cihazları alıyorsa çok iyi benim için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • corsairms kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar cidden şaşırıyorum yani nasıl olmaz rehberde her hangi bir numarayı sessize almak. İşin ilginç kısmı sms’te uyarıları gizle var ama arayanlarda yok böyle bir şey. Önceki telefonum şu an ikinci eli 300-400 tl bile etmeyen androiddi ve gerçekten yazılım anlamında kat kat özellik vardı. Tamam stabil, güzel ama her şeyde stabilite değil ki. Geçen androidde ki gibi telefonda ayrı ayrı dosyalar açmak istedim fotoğrafları ayırmak yok öyle bir şey, illa program indireceksiniz. Cidden eğer ki s25 uygun fiyata çıksın biraz elimde ki telefonu verip s25 ultra alacağım. En kötü s24 ultra alır geçerim.

• Mertccc M kullanıcısına yanıt

malesef ios böyle bir sistem müşteriye seçenek sunan değil benim istedigim olur diyen bir sistem

bende android kullanırken çok daha keyif alıyorum diğer telefonum android

genelde çok telefon değiştirirm apple kullanma sebebimde 2. elde değerini koruması satılacagı zaman hızlı satılması falan başka hiçbirşey için kullanmıyorum çok açık söyleyeyim.

24 ultra denen telefon 62k 16 pro max denen tel 100k bu cihazlar arasındaki fark neredeyse 2 asgari ücret ancak bu cihazların birisi 10 sa biriside 8 dir yani öyle ahım şahım bir farkta yok.

En son 25 ultra 85 den aşagı çıkmaz ancak 2 ay içinde piyasada çok daha uygun bulabilirsin.

• Mertccc M kullanıcısına yanıt

Ekosistem farkı. Apple da ben yaparım sen kullanırsın mantığı var.

• Hb den takas yapan oldu mu

• Telefon sürümüm iOS 16.7 bu sürümde hiçbir sorun yaşamıyorken son günlerde inanılmaz derecede şarj problemi çekmeye başladım resmen 1 günde 3 kez şarj etmem gerekiyor
    Oyun oynama yok uzun uzun sosyal Medyada takılma yok
    Bir tek işim gereği yolculuk yolculuk yaparken müzik dinleme var
    Buna rağmen çok hızlı bitmeye başladı
    Sebebi sürümle mi alakalı acaba

• eywp E kullanıcısına yanıt

tek farkeden sürüm numarası ise muhtemelen bundan kaynaklıdır. geriyede dönemezsiniz artık.

• Yd pasaport kayıtlı olup telefonu diğer hatlara açılan var mı? Benim telefon hala diğer hatlara kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 6 Ocak 2025; 16:28:27 >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    İnanın anlamış değilim hocam pil sağlığında düşüş var bu normal
    Fakat 14pro maxi ilk aldığımda mobil veri ful açık 9.5 saati çok rahat görüyordu
    Şuan 6 saat zor dayanıyor
    Sürekli güncellemeyin uyarsına da uydum yatarken şarjda etmedim yani telefonu uzun uzun şarjda da bırakmadım tüm bunlara rağmen şarj dayanmıyor artık
    Bu arada pil sağlığı 86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eywp -- 6 Ocak 2025; 17:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eywp

Telefon sürümüm iOS 16.7 bu sürümde hiçbir sorun yaşamıyorken son günlerde inanılmaz derecede şarj problemi çekmeye başladım resmen 1 günde 3 kez şarj etmem gerekiyor
    Oyun oynama yok uzun uzun sosyal Medyada takılma yok
    Bir tek işim gereği yolculuk yolculuk yaparken müzik dinleme var
    Buna rağmen çok hızlı bitmeye başladı
    Sebebi sürümle mi alakalı acaba
    Pilde şişme falan olabilir.

Anlamadiğim şey 16.7 kullaniyorken daha öncesinde sorun yaşamiyorken nasil oluyorsa şarjin daha kısaldi anlamadim.? Betalardan mi kaynakli pilin ömrü ilemi alakali.? Sorun ya yüklediğin betalar da kaynakli yada pil ömrü azalmiştir.!

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Kasada bir anormallik yok hocam
    Fakat şunu da belirtmek istiyorum bazı uygulamarda İos 17 üstüne güncelleme yapabileceğini söylüyor
    Telefonu hiç anormal kullanmama rağmen birden böyle yapmaya başladı
    Yere düşme sert darbe söz konusu değil sürekli kılıfda zaten

Beta sürümü hiç yüklemedim hocam şuan güncel sürüm 16.7
    1 ay öncesine kadar zehir gibi çalışıyordu gerek batarya gerekse performans açısından mükemmeldi
    Son 1 aydır biraz sıkıntı yapmaya başladı günde 2 defa şarja takmaya başladım. başlarda çok önemsemedim fakat şuan ki durum günde 3 kez şarj etmeye kadar çıktı
    Sorun pilden dolayı olsa hemen değiştirecem fakat çok bir düşüş olmadı şuan güncel olarak pil sağlığı 86
    İlk performansına nazaran 2 saat farketse yine tamam diyecem fakat 6 saat ekran süresi alıp günde 3 kez şarj etmek zorunda kalmak iyice canımı sıktı
    Bir cevap bulamadım

Allah Allah,kullaniminda operatör de değiştirmediğine göre kayip fazla olmadigina da göre ne kaynakli olabilir ki.İlginç

İos 18 e geçmeyi önerirmisiniz hocam

İlk defa güncelleme yapmadim hocam:)) Pc yok öyle bekliyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: eywp

İos 18 e geçmeyi önerirmisiniz hocam

Sakın ha hocam aman

• 
Sayfa: önceki 19921993199419951996
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.