İlk iPhone tecrübemde umarım böyle bir sıkıntı yaşamam. Uğraştırmazlar inşallah. |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1994. sayfa)
-
-
hepsiburada üzerinden takas yapabilirsiniz.
alan telefoncularda var onlarada satabilirsiniz.
-
3-5 bakma satma niyetin varsa sat gitsin,5k kayit parasina batarya parasina say gitsin.Yada 10k bataryaya say girisn 4k batarya parasi 6k kayit parasi vs iphone niyetin varsa 16p-pm al keyfine bak:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil sağlığı %85. Satıp eşime 16 almayı düşünüyorum. Hb sorunsuz şekilde yd cihazları alıyorsa çok iyi benim için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar cidden şaşırıyorum yani nasıl olmaz rehberde her hangi bir numarayı sessize almak. İşin ilginç kısmı sms’te uyarıları gizle var ama arayanlarda yok böyle bir şey. Önceki telefonum şu an ikinci eli 300-400 tl bile etmeyen androiddi ve gerçekten yazılım anlamında kat kat özellik vardı. Tamam stabil, güzel ama her şeyde stabilite değil ki. Geçen androidde ki gibi telefonda ayrı ayrı dosyalar açmak istedim fotoğrafları ayırmak yok öyle bir şey, illa program indireceksiniz. Cidden eğer ki s25 uygun fiyata çıksın biraz elimde ki telefonu verip s25 ultra alacağım. En kötü s24 ultra alır geçerim.
malesef ios böyle bir sistem müşteriye seçenek sunan değil benim istedigim olur diyen bir sistem
bende android kullanırken çok daha keyif alıyorum diğer telefonum android
genelde çok telefon değiştirirm apple kullanma sebebimde 2. elde değerini koruması satılacagı zaman hızlı satılması falan başka hiçbirşey için kullanmıyorum çok açık söyleyeyim.
24 ultra denen telefon 62k 16 pro max denen tel 100k bu cihazlar arasındaki fark neredeyse 2 asgari ücret ancak bu cihazların birisi 10 sa biriside 8 dir yani öyle ahım şahım bir farkta yok.
En son 25 ultra 85 den aşagı çıkmaz ancak 2 ay içinde piyasada çok daha uygun bulabilirsin.
-
Ekosistem farkı. Apple da ben yaparım sen kullanırsın mantığı var.
Hb den takas yapan oldu mu
Telefon sürümüm iOS 16.7 bu sürümde hiçbir sorun yaşamıyorken son günlerde inanılmaz derecede şarj problemi çekmeye başladım resmen 1 günde 3 kez şarj etmem gerekiyor
Oyun oynama yok uzun uzun sosyal Medyada takılma yok
Bir tek işim gereği yolculuk yolculuk yaparken müzik dinleme var
Buna rağmen çok hızlı bitmeye başladı
Sebebi sürümle mi alakalı acaba
tek farkeden sürüm numarası ise muhtemelen bundan kaynaklıdır. geriyede dönemezsiniz artık.
-
Yd pasaport kayıtlı olup telefonu diğer hatlara açılan var mı? Benim telefon hala diğer hatlara kapalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 6 Ocak 2025; 16:28:27 >
İnanın anlamış değilim hocam pil sağlığında düşüş var bu normal
Fakat 14pro maxi ilk aldığımda mobil veri ful açık 9.5 saati çok rahat görüyordu
Şuan 6 saat zor dayanıyor
Sürekli güncellemeyin uyarsına da uydum yatarken şarjda etmedim yani telefonu uzun uzun şarjda da bırakmadım tüm bunlara rağmen şarj dayanmıyor artık
Bu arada pil sağlığı 86
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eywp -- 6 Ocak 2025; 17:12:41 >
Pilde şişme falan olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: eywp
Telefon sürümüm iOS 16.7 bu sürümde hiçbir sorun yaşamıyorken son günlerde inanılmaz derecede şarj problemi çekmeye başladım resmen 1 günde 3 kez şarj etmem gerekiyor
Oyun oynama yok uzun uzun sosyal Medyada takılma yok
Bir tek işim gereği yolculuk yolculuk yaparken müzik dinleme var
Buna rağmen çok hızlı bitmeye başladı
Sebebi sürümle mi alakalı acaba
Anlamadiğim şey 16.7 kullaniyorken daha öncesinde sorun yaşamiyorken nasil oluyorsa şarjin daha kısaldi anlamadim.? Betalardan mi kaynakli pilin ömrü ilemi alakali.? Sorun ya yüklediğin betalar da kaynakli yada pil ömrü azalmiştir.!
Kasada bir anormallik yok hocam
Fakat şunu da belirtmek istiyorum bazı uygulamarda İos 17 üstüne güncelleme yapabileceğini söylüyor
Telefonu hiç anormal kullanmama rağmen birden böyle yapmaya başladı
Yere düşme sert darbe söz konusu değil sürekli kılıfda zaten
Beta sürümü hiç yüklemedim hocam şuan güncel sürüm 16.7
1 ay öncesine kadar zehir gibi çalışıyordu gerek batarya gerekse performans açısından mükemmeldi
Son 1 aydır biraz sıkıntı yapmaya başladı günde 2 defa şarja takmaya başladım. başlarda çok önemsemedim fakat şuan ki durum günde 3 kez şarj etmeye kadar çıktı
Sorun pilden dolayı olsa hemen değiştirecem fakat çok bir düşüş olmadı şuan güncel olarak pil sağlığı 86
İlk performansına nazaran 2 saat farketse yine tamam diyecem fakat 6 saat ekran süresi alıp günde 3 kez şarj etmek zorunda kalmak iyice canımı sıktı
Bir cevap bulamadım
Allah Allah,kullaniminda operatör de değiştirmediğine göre kayip fazla olmadigina da göre ne kaynakli olabilir ki.İlginç
İos 18 e geçmeyi önerirmisiniz hocam
İlk defa güncelleme yapmadim hocam:)) Pc yok öyle bekliyorum:)
quote:
Orijinalden alıntı: eywp
İos 18 e geçmeyi önerirmisiniz hocamSakın ha hocam aman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X